Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Bu cevabı almada >>>>>>> Я твой    :D

hamzakursad

Alıntı yapılan: abcb - 17 Kasım 2013, 12:02:53
Bu cevabı almada >>>>>>> Я твой    :D

Çok yüz vermemek gerek bu adminlere, yoksa yakında onu da yaparlar  :D

ballondor

1 yeni pre+ ve 1 üyelik uzatan pre+ refim daha oldu  (p) (p)

pre+ aldığımda verdiğim probux reklamından 4.pre+ refi ve 6.pre+ bonusunu aldım :)

hakanatik01

Tüff tüfff nazar değmesin ,MaaşAllah MaaşAllah daha çok pre+ lara ;)

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 17 Kasım 2013, 14:36:23

1 yeni pre+ ve 1 üyelik uzatan pre+ refim daha oldu  (p) (p)

pre+ aldığımda verdiğim probux reklamından 4.pre+ refi ve 6.pre+ bonusunu aldım :)

Süper. Harika ;)

Nazar değmesin inşallah ;)

tolgacan86

hamzakursad

Hayırlı olsun ballondor. Sanırım pre+ dan bir ben memnun kalmayacam  :( normal pre ve 250 RR ile avg'm %50, gelirim %30 daha fazlaydı.

FilmsizKalma

direk refiniz yoksa pre+ nın şu an için önemli bir getirisi yok. refinizi maximuma çıkartırsanız ona hiç sözüm yok ancak ozaman çıkartır maliyetini. bu adetteki ref ile pre+ alınca pre den oluşan fark eşitlenemez.

hamzakursad

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 17 Kasım 2013, 15:49:51
direk refiniz yoksa pre+ nın şu an için önemli bir getirisi yok. refinizi maximuma çıkartırsanız ona hiç sözüm yok ancak ozaman çıkartır maliyetini. bu adetteki ref ile pre+ alınca pre den oluşan fark eşitlenemez.

250 refe göre hesap yaptım 500 ref için. Ama ya refler daha düzelmedi, ya da pre+ ya geçince AVG ler düşüyor, çözemedim.

Resimde Son 2 gün pre+ ve 350 RR + 15 DR
2 günden öncesi pre ve 250 RR + 10 DR ye ait.
Sizce normal mi şimdi bu durum?  :)

tolgacan86

İlk aldığım 100 'lük refin bitimine 7 gün kaldı, $18.502 kazanmışım henüz.. Parayı çıkartsak iyidi.. Bu RR olayından bir kere mi yüzü gülmez bir insanın ya..