Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

benim üyelik tarihim çok yeni : 18.12 2013  o zaman baktığımda aynen böyleydi. hatta payza nında olduğunu öğrenince şaşırmıştım.
ancak sana ifade etmek istediği ordaki pazartesi günü olayı olabilir.

yani erken ödüyorsam o benim şaanımdandır, işin ne sen bekle pazartesiyi falanmı diyor acabaa nedir  :D

hatta şansını fazla zorlama bak orda ayda bir pazartrsi yazıyor ona görede demek istemiş olabilirmi acabaa  :))

ballondor

ödemelerle ilgili her ticket atıldıgında aynı cevap atılıyor hocam.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ballondor - 19 Aralık 2013, 22:34:53
ödemelerle ilgili her ticket atıldıgında aynı cevap atılıyor hocam.

tamam o zaman işte; kafamızı bozmayın haftada 1, hatta icabında ayda 1 pazartesi mi yaparız demekki :)

bekeli

Hocam orası eskiden de öyleydi.
Ayın her Pazartesi günü ödüyoruz maddesi var. Ama Pazartesi ödemeye başlıyoruz Pazar'a kadar devam edebiliyor bu durum diyorlar :D

Ender hocam bence belki yarın belki yarından da yakın ödemeniz gelir ;)

tolgacan86

bana dün gelmişti payza ödemem.. hamzadan bir gün sonra istemiştim, 1 gün sonrada ödemem geldi..

GameHunter

2 defa 10'ar RR aldım ama RR ler yarı parasını bile çıkaramadı. Premium olunca en azından maliyetini kurtarabiliyor mu ?

Standart iken RR almayayım mı ? bir fikir verin kendimin ve DR'lerin tık kazançları bile eridi bu RR ler yüzünden.  :)

universitely76

@GameHunter,
Ben Premium üyeyim ve 50'si standartken alınmış 250 refim var ancak kar ettirdiğini düşünmüyorum :n
Günlük ortalama 300'lerde bir tık sayısı ile ortalama 1,5$ kazandırıyor. Bu ise kafadan zarar demek.
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

ojooo taklit etmişler....

Acaba kendine benzer mi ? sağda solda çok reklamı dönmeye başladı...

Site tanıtmayacağım dediğim için buradan bilgi vereyim dedim..  :g

hamzakursad

Alıntı yapılan: universitely76 - 20 Aralık 2013, 07:14:33
@GameHunter,
Ben Premium üyeyim ve 50'si standartken alınmış 250 refim var ancak kar ettirdiğini düşünmüyorum :n
Günlük ortalama 300'lerde bir tık sayısı ile ortalama 1,5$ kazandırıyor. Bu ise kafadan zarar demek.
Ben premium iken 250 ref ortalama 20 günde parasını çıkarıyordu. Şimdi durumlar değişmiş sanırım.

GameHunter

Yok parasını çıkartsa razıyım ama zorlama ile tıklıyorlar, çoğu gün tıklamıyorlar bazı günler ise sadece 1 tık. İnsan tıklamışken 3-5 reklam tıklar 1 tık nedir yaa :)

Böyle kötü ref performansı olan site görmedim.