Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2013, 16:50:04
iyi ki de DR ciymişmişssin hee :P

RR sayısı 2000'e yaklaşmıştı. Azalmış hali bu :P

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2013, 16:50:04
Şaka bir yana, memnunsan ve kazandırıyorsa, neden RR salıyorsun ki ???

RR alacağım paraya reklam verip DR ediniyorum.
DR'leri aylık yenilemeye gerek yok en azından :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Aralık 2013, 17:19:44
RR sayısı 2000'e yaklaşmıştı. Azalmış hali bu :P

RR alacağım paraya reklam verip DR ediniyorum.
DR'leri aylık yenilemeye gerek yok en azından :D

Kazandıran birşey neden bırakılır, onu soruyorum :)
Yeni yatırıma başlıyor olsan, eldekiyle DR ya da RR seçimi yapmanı anlrım ama senin RR lerde bir kurulu düzenin var.

Kendi paralarından fazlasını getiriyorsa, ek bir paraya ihtiyacın yok ki onları tutmak için. DR ye harcayacaksan harca yine ???
Hatta fazladan para kazandıracak, DR reklamın için de cebinden harcamadan kaynak olacak.

Kazandıran ve düzene girdiği için cepten bir harcama istemeyen ve hatta fazladan para getiren birşey neden terkedilir.
Bunu soruyorum :)

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2013, 18:07:57
Kazandıran ve düzene girdiği için cepten bir harcama istemeyen ve hatta fazladan para getiren birşey neden terkedilir.
Bunu soruyorum :)

RR'leri yenilemek için hesapta biriken ve  tekrar RR'lere yatıracağım parayı çekip o paranın bir kısmı ile daha kazançlı olan, aylık yenileme gerektirmeyen DR'lerin peşine düşmek bana daha mantıklı geldiği için. Bu kendi kişisel düşüncem.

Arada Pre+ alan çıkıyor, Pre alan çıkıyor. RR'lerden daha avantajlı oluyorlar.

FilmsizKalma

mesela şimdi dünden gelen 7 ref ten 5 tanesi upgrade yapsa elisamccline hesapta 50$ ı görse :D hadi pre + hayırlı olsun deriz :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Aralık 2013, 18:54:27
mesela şimdi dünden gelen 7 ref ten 5 tanesi upgrade yapsa elisamccline hesapta 50$ ı görse :D hadi pre + hayırlı olsun deriz :D

Olasılık maksimum 4 :g
3 tanesi gelip birer tıklayıp gitmişler :)

Ama eski reflerden biri pre+ almış :) (p)  Pre+ olmadığıma üzülmedim desem yalan olur :) :P

Pre+ kousu bir süredir var tabii ki. Benim gibi RR ci birinde olmaması normal değil.
Ama DR lerle yürümek alışkanlığı da olsa, kazanıyorken RR salan birilerini görmek hoş olmuyor.
bekeliyi neden sıkıştırıyorum sanıyorsun :)

Evet kazanıyorum diyor ama RR salarak bu söylemin arkasını boşaltıyor :)
Yeni yatırıma başlamayı planlayan biri için oldukça keyifsiz bir durum.
Ama en azından bilgi paylaştığı için teşekkür ederim... (a)

Diğer pre+ lar da RR ler konusunda ne diyor acaba :)

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Aralık 2013, 23:58:20
Evet kazanıyorum diyor ama RR salarak bu söylemin arkasını boşaltıyor :)
Yeni yatırıma başlamayı planlayan biri için oldukça keyifsiz bir durum.
Ama en azından bilgi paylaştığı için teşekkür ederim... (a)

Hocam sizce ben kazandırmıyor olsa kazandırıyor diyecek biri miyim?

Anlatamadım galiba.
Yahu RR'leri yenileyecek para ile yeterince DR getirebiliyorsam siteye niye RR alayım. RR'den pre+ komisyonu gelmez. Her ay yenilemek gerekir. 

2000 RR günlük ortalama 5 dolar kar bırakıyor. Aylık 150 dolar yapar.
Benim 13 pre, 11 pre+ refim oldu.
11 pre+ aylık yenilese 220 dolar yapıyor.
Şimdi bu tabloda ben niye yenilemeyle uğraşayım. İstatistik takibi felan niye yapayım.
RR'lerle niye uğraşayım. Salıyorum işte. Geçen ay hesapta birikenlerle aldığım RR'leri bu ay gerçek paraya dönüştürüyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Aralık 2013, 00:07:48
Hocam sizce ben kazandırmıyor olsa kazandırıyor diyecek biri miyim?

Böyle bir iddia da bulunmadım bekeli.
Sanırım bu durumda sen benim durumumu anlamıyorsun.

RR lerle giden biri olarak yatırım düşündüğün bir siteyi araştırıyorken, sitede sana kazanıyorum diyen kişinin RR salıyor olması seni huzursuz eder mi etmez mi ?

Hadi RR alışkanlığın yok da benim gibi düşünmüyorsun diyelim.
DR lerle gireceğin bir sitede bana geldin, ben de diyorum ki site kazandırıyor. Hatta ben DR bulup bunları siteye satıyorum.. gelen paralarla RR alıyorum.
Bana sormayacak mısın.. Hayırdır diye.... Bu yaptığım seni hiç mi rahatsız etmeyecek.

bekeli

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Aralık 2013, 01:21:13
Böyle bir iddia da bulunmadım bekeli.
Sanırım bu durumda sen benim durumumu anlamıyorsun.

RR lerle giden biri olarak yatırım düşündüğün bir siteyi araştırıyorken, sitede sana kazanıyorum diyen kişinin RR salıyor olması seni huzursuz eder mi etmez mi ?

Hadi RR alışkanlığın yok da benim gibi düşünmüyorsun diyelim.
DR lerle gireceğin bir sitede bana geldin, ben de diyorum ki site kazandırıyor. Hatta ben DR bulup bunları siteye satıyorum.. gelen paralarla RR alıyorum.
Bana sormayacak mısın.. Hayırdır diye.... Bu yaptığım seni hiç mi rahatsız etmeyecek.

Hocam, bende nedenini açıkladım.
Açıkladıklarım yeterli olmuştur inşallah.

Bu izlediğim yol/yöntem Ojooo'ya özel değil.
Herhangi bir sitede üyelik yükselttiğim zaman eğer yeterli DR sayısı yoksa RR kiralıyorum. Bu kiraladığım RR'ler iyi kazandırıyorsa sayılarını artırıyorum. Ve böylece yükselttiğim üyeliğin getirisini / süresini boşa harcamamış oluyorum
Bu esnada DR edinmeye çalışıyorum.
Yeterli DR'ye ulaştıktan sonra RR'leri salmaya başlıyorum.
Bu hemen hemen her sitede izlediğim bir yöntem.

Çünkü DR'leri aylık yenilemek gerekmiyor, recycle yapayım mı diye düşünmyorsunuz ve varsa sitede getirdikleri bonuslar çok daha avantajlı hale getiriyor.

Bir örnek size;
En son reklam teklifi konusunda 3 kez Pro + Neo reklamı verdim.
75'er dolarım gitti ortalama. 225 dolar harcamış oldum o 3 reklam için.
Ojooo'ya 500 üstü ref geldi.
225 dolar karşılığında Ojooo'ya 500 üstü ref ve ek olarak blogdaki diğer sitelere gelen refler var.
225 dolara ref kiralasaydım 1100 civarı ref yapardı. Ama ay bitiminde tekrar 225 dolar vermek zorunda kalırdım. Ayrıca RR'lerin avg'si adminin parmaklarının ucunda. Probux'ta yaşadıklarımızı siz de biliyorsunuz.

Neyse lafı uzattım.
Bunlar kişisel görüşüm, sadece beni bağlar.

Diğer Pre+ arkadaşlar yorumlarını paylaşsınlar.
Konuyu bana verdiğiniz için burada havada kalan sorulara cevap vermek durumunda kalıyorum.
Yoksa bu kadar açıklamayı yapmazdım.

Bol kazançlar herkese ;)

leprechaun

Alıntı yapılan: bekeli - 21 Aralık 2013, 01:30:44
Hocam, bende nedenini açıkladım.
Açıkladıklarım yeterli olmuştur inşallah.

Bu izlediğim yol/yöntem Ojooo'ya özel değil.
Herhangi bir sitede üyelik yükselttiğim zaman eğer yeterli DR sayısı yoksa RR kiralıyorum. Bu kiraladığım RR'ler iyi kazandırıyorsa sayılarını artırıyorum. Ve böylece yükselttiğim üyeliğin getirisini / süresini boşa harcamamış oluyorum
Bu esnada DR edinmeye çalışıyorum.
Yeterli DR'ye ulaştıktan sonra RR'leri salmaya başlıyorum.
Bu hemen hemen her sitede izlediğim bir yöntem.

Çünkü DR'leri aylık yenilemek gerekmiyor, recycle yapayım mı diye düşünmyorsunuz ve varsa sitede getirdikleri bonuslar çok daha avantajlı hale getiriyor.

Bir örnek size;
En son reklam teklifi konusunda 3 kez Pro + Neo reklamı verdim.
75'er dolarım gitti ortalama. 225 dolar harcamış oldum o 3 reklam için.
Ojooo'ya 500 üstü ref geldi.
225 dolar karşılığında Ojooo'ya 500 üstü ref ve ek olarak blogdaki diğer sitelere gelen refler var.
225 dolara ref kiralasaydım 1100 civarı ref yapardı. Ama ay bitiminde tekrar 225 dolar vermek zorunda kalırdım. Ayrıca RR'lerin avg'si adminin parmaklarının ucunda. Probux'ta yaşadıklarımızı siz de biliyorsunuz.

Neyse lafı uzattım.
Bunlar kişisel görüşüm, sadece beni bağlar.

Diğer Pre+ arkadaşlar yorumlarını paylaşsınlar.
Konuyu bana verdiğiniz için burada havada kalan sorulara cevap vermek durumunda kalıyorum.
Yoksa bu kadar açıklamayı yapmazdım.

Bol kazançlar herkese ;)

hocam ojooo da ödeme alan oldumu benim ödeme 1 hafta dır pending
ben artık umudu kestim

Coulers79

Tıklayan DR candır kısaca.