Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Yani ayda bir mi ödeme yapıyoruz diyor?

enderege

Alıntı yapılan: hamzakursad - 31 Aralık 2013, 01:14:05

Hayır. Herkese verdikleri klasik cevap bu.

TOS un 6. maddesi. Ödemeler Pazartesi günleri başlar diyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hamzakursad - 31 Aralık 2013, 01:14:05

Adam gibi yazmadığı için, daha önce Her pazartesi gibi algılamalar oldu, ama orada ay kelimesini de kullanmasının bir anlamı olmalı.

Bana göre her ayın ilk Pz.tesi gibi yorumlamak daha doğru.
Bu durumda da evet, öyle bir sonuç çıkıyor. Aksi durumda 10+ gündür bekleyen arkadaşlar için de bir izah bulmak zor ...

enderege

Hocam orada ayın her pazartesisi diyor. Ayda bir değil yani.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ballondor

2 gün sonra bir yıl olacak hala bekliyorum :P hesap ta 85$ daha birikti bu ödemeyi beklerken, onuda 2015 yılı başlarında alırım herhalde :)

ElisaMcCline

TOs un ilgili madeesini buraya da koyuyurum.. Dileyen dilediğini anlasın diyorum :)

TOS 6. Payments to users

• All payments are made on request to a PayPal account only. You can request your payment after reaching a minimal payment amount described in Terms of Service.

• The minimum amount paid is $2.00, next payments can be requested when you will reach $6 on your account. The minimum amount paid for premium members is always $2.

• Payments are send every monday of the month. We pay all the withdrawals done until sunday (including sunday's one).

• Ojooo Media GmbH is not responsible for incorrect payment data provided by user.

Bana ait gereksiz yorumlar ve buna cevaben yazılanlar silinmiştir,
Site önerilen sitelerden, yeni siteler alanına taşınmıştır.

kamil34

Selam,siteye yatırım yapmayı düşünüyorum senelik 39 $ sanırım üyelik,tavsiyeleriniz nelerdir  rental ref ve üyelik alsam siteden kazanç sağlarmıyım.

ballondor

Alıntı yapılan: kamil34 - 31 Aralık 2013, 14:00:19
Selam,siteye yatırım yapmayı düşünüyorum senelik 39 $ sanırım üyelik,tavsiyeleriniz nelerdir  rental ref ve üyelik alsam siteden kazanç sağlarmıyım.

hocam şu an yapmayın, ödemelerinde gecikmeler oluyor sitenin, RR kazanclarıda düşüşte diye genel bir kanı var,

FilmsizKalma

Maximum noktadaki ojoonun açıklamasına denk gelen günün sonrası idi sanırım.Sözlerinde durdurlar göstermelik avg artışı :D . Hiç bir şekilde ref azalmamıştır. Aksine 20ref fazlalaşmştır bu süreçte. Çizgiyi 1 avg olarak düşünebilirsiniz aşşağı yukarı oraya tekabül ediyor.
şimdi diyeceksinizki ojooda avg önemsiz. Kazanç fazla olabilir. İnanın herseferinde belirtiyorum. Bu sefer açıkca diyorum asla kar ettirmiyor.

1 sayfa 12 günü kalmış 0 click yapan ref var.. Onlar değişiyor diyeceksiniz merak etmeyin hergün onlarıda kontrol ediyorum.

Umarım pre + olan arkadaşlarım kazanıyordur. Ancak pre olupta kazanan olduğunu düşünmüyorum. Zamanında vermeyecekti ekstradan 15 er 20şer dolar.. Ozamanda haksızlık vardı şimdide.. Son kez denemiş oluyorum RR leri.

RR leri hiç hesaba katmadan yatırım yapacak arkadaşlar.. 39$ ..10$ da geri iade kampanyasından yararlanırlarsa 29$ harcamış olurlar.
günde 0.20$ dan ayda 6$ çıkartırlar. oda 5 aya denk gelir.

Ojooda şu anda kazanan kişiler pre+ veya pre olup Direk refi olan kişilerdir.

hamzakursad

Bende site  açılmıyor, sizde durum nedir?