Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ırmakk - 21 Ocak 2014, 13:01:31
Arkadaşlar martta ojooonun doğum günü var. sizce beklemeye değecek bir promosyon yapar mı  :P Ona göre üyelik yükseltelim :D

O zamana kadar site ayakta kalırsa...

[spoiler]Kalbine inecek şimdi. Şaka şaka... :D[/spoiler]
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ýrmakk

Alıntı yapılan: enderege - 21 Ocak 2014, 13:24:10
O zamana kadar site ayakta kalırsa...

[spoiler]Kalbine inecek şimdi. Şaka şaka... :D[/spoiler]
Şöyle bir sallandık burda. sizin orada da deprem oldu mu arkadaşlar ne depremdi ama  :P

bilalyuzugullu

yok yok güzel haber ballondordan geldi :y eğer bu şekil vip alanlar olursa bi süre daha kurtarır burası kendini :)

dansastas

hala ojoyu tavsiye eden varmı upgrade yapıp dr olmadan rrlerle kazanç sağlanabilirmi ?

hamzakursad

Alıntı yapılan: dansastas - 22 Ocak 2014, 00:55:07
hala ojoyu tavsiye eden varmı upgrade yapıp dr olmadan rrlerle kazanç sağlanabilirmi ?

Bende 900 RR ve pre+ var. Günlük 2-3$ kârım anca var. $200 civarı riske edip bu kadar az kâr bence pek iyi değil.Salmaya başladım RR leri. Paramı çekip Normal pre ile devam edecem RR siz.

bekeli

Yeni eklenen VIP üyelik ve yeni düzenlemeler nedeni ile ilk mesajdaki tanıtım güncellenmiştir.
Bol kazançlar ;)

hakanatik01

bekeli

FilmsizKalma

Hakanatikte neden 2 banner var. Bende koymak istiyorum 1 banner daha yönetim.

hakanatik01

Onu anlamıştım beya ama hani yorumlara bakınca bir giren pişman bu siteye bir girmeyen :D okg erkli bir güncellme gibi gelmedi ondan :P

2.bannerımı'da Filmsizkalmaya bırakıyorum benim de kaldırasım vardı :) İmzama mesaj yazamıyorum banner var diye :))