Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 22 Ocak 2014, 19:54:19
Gerçektenmi artık kısa cümleler kuruyor acaba  ??? :D
Ay inanmıyorum :)

abcb

Bende şoku üstümden atamadım daha  :D

FuKaGa

Ref nasıl satın alınıyor şuan 0,30 var ama 1 tane ref alıcam alamadım rental balance 0 gözüküyor yardım edermisiniz

ikose

Alıntı yapılan: FuKaGa - 23 Ocak 2014, 15:29:00
Ref nasıl satın alınıyor şuan 0,30 var ama 1 tane ref alıcam alamadım rental balance 0 gözüküyor yardım edermisiniz
Şu aralar pek çok kişi RR lerin kazandırmağında hem fikir.. Bu nedele alma bence..
Tıklama yaparak yada Dr bularak kazanmaya çalış.. :)

FuKaGa

Alıntı yapılan: ikose - 23 Ocak 2014, 15:30:53
Şu aralar pek çok kişi RR lerin kazandırmağında hem fikir.. Bu nedele alma bence..
Tıklama yaparak yada Dr bularak kazanmaya çalış.. :)

Teşekkürler sizden özelden iyi ref tıklamalı yada iyi kazançlı bir site verebilirmisiniz bana daha yeniyim ptc sitelerinde

bilalyuzugullu

neo ojooo dan ümidi kesmiş anlaşılan :D reklam yasağı kalkmış sanırım; bugün direk register sayfasını açan 2 ojooo reklamına tıkladım :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar, şu ojoo daki ref upg komisyonunun 14 gün sonra gelmesi konusu tam olarak ne zaman değişti, bilgisi olan var mı ?
Bununla ilgili bir duyuru ya da mail geldi mi, forumda bir duyuru okuyan var mı ?

Benim için çok önemli bir hale geldi, bilgi verirseniz sevinirim.

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 24 Ocak 2014, 20:52:12
Arkadaşlar, şu ojoo daki ref upg komisyonunun 14 gün sonra gelmesi konusu tam olarak ne zaman değişti, bilgisi olan var mı ?
Bununla ilgili bir duyuru ya da mail geldi mi, forumda bir duyuru okuyan var mı ?

Benim için çok önemli bir hale geldi, bilgi verirseniz sevinirim.

Deminden beri bende forumu araştırıyorum. Net bir bilgi bulamadım ama 20 Ocakta birisi şikayette bulunmuş bu konu hakkında. Bu kural nerede yazıyor? bilgi verilmedi demiş.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Teşekkürler Enderege :y

Başka bilgisi olan var mı arkadaşlar...

FilmsizKalma

Hocam benim buraya vip üyelik cikmis yazdigim gün on plana koydular bunu.. Get bonus yazan resim reklam alanında o günlerde cikti. Ya 1 gün ya 2 gün max önce değişmiştir o yazimdan sonra