Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

ben şimdik geldim girdim sorun yoktu bakmadıysanız bir bakın düzelmiş olabilir;

enderege

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Nisan 2014, 23:16:52
ben şimdik geldim girdim sorun yoktu bakmadıysanız bir bakın düzelmiş olabilir;

Evet açılıyor.

EDİT:
Reklam tıklanmıyor. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Host pazarlayan bir firmaydı bir de değil mi bu arkadaşlar :)

hakanatik01

tekrar bakın diyecem ama zaman zaman bazımızda çalışan siteler diğerinde çalışmayabiliyor sabah tıklamıştım şimdikte 2 tane 0,005 1 tane 0,001 vardı tıkladım hocam :) 

hamzakursad

Gitti benim 200 ref tıkı :) Zaten ufak bi hesap yaptımda 200 reften 1 ayda sadece 1 günlük tık kâr olarak kalıyor :D 1 gün daha kaçırırsam zarardayım :P

nukhet

bu akşam ojoya epey bir süre giremedim, 10 dakika önce girebildim, site bu gece diğer günlerden çok fazla reklam koymuş, 0.005 liklerden epeyce vardı, bi de aynı reklama bir kaç sefer tıklattı, hesabıma baktım her seferinde para geçti, allah allah. her halde üye olduğumdan beri ilkkez bu gece para kazandım doğru dürüst

ElisaMcCline

Sitede reklam tıklamam benim için hala mümkün olmadı. Sürekli gidiyor.
Düzgün zamanı yakalayamadım bir türlü sanırım.

HeadSh0t

Alıntı yapılan: nukhet - 07 Nisan 2014, 01:45:47
bu akşam ojoya epey bir süre giremedim, 10 dakika önce girebildim, site bu gece diğer günlerden çok fazla reklam koymuş, 0.005 liklerden epeyce vardı, bi de aynı reklama bir kaç sefer tıklattı, hesabıma baktım her seferinde para geçti, allah allah. her halde üye olduğumdan beri ilkkez bu gece para kazandım doğru dürüst

Evet 0.005 lik reklamlar cogalmıs. (hp)

bekeli

DDoS saldırılarından kaynaklanmış arkadaşlar.
Forumda açıklama var:

bilalyuzugullu

anlaşılan saldırılar haala devam ediyor :S login sayfası çok geç geliyor ve chapta yüklenemiyor :( sık sık da 504 e maruz kalıyorum :D