Ojooo (SCAM)

Başlatan bekeli, 20 Nisan 2013, 21:42:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Alıntı yapılan: halibo - 13 Mayıs 2014, 10:40:27
6 dolar ödeme talep etmiştim 20-25 gün önce, gelmedi, ama kırmızı yazıyla
(ödenmiş 6 dolar bulunmaktadır) çıkıyor karşıma ödenecek mi demek istiyor acaba

Çeviri hatası o :) Ödemesi beklenen $6 ınız bulunmaktadır demek istiyor aslında :)

hakanatik01

Ojoonun ingilizcesi göz önüne alınınca ne denmek istediğini anlamak zor ingilizce kullanıp siz çevirmeden buraya ekleyin aynı durumda olup ödeme bekleyen varsa ödemeniz beklemede anlamı çıkabilir yoksa belkide ödedi yazıyordur o zaman da ticket falan atmanızda gerekebilir...

ýrmakk

Çok merak ettiğim bir şey var yeni konu açıp kalabalık etmek istemiyorum. Çok alakasız olacak ama merakıma verin.
Ojooo da bir reklam var "Mutinvest" diye bu ne sitesi? Ptc diyeceğim ama benzemiyor. Bilgisi olan var mı?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ırmakk - 13 Mayıs 2014, 13:57:59
Çok merak ettiğim bir şey var yeni konu açıp kalabalık etmek istemiyorum. Çok alakasız olacak ama merakıma verin.
Ojooo da bir reklam var "Mutinvest" diye bu ne sitesi? Ptc diyeceğim ama benzemiyor. Bilgisi olan var mı?

HYIP sitesi.

ýrmakk

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 13 Mayıs 2014, 14:40:08
HYIP sitesi.
Gerçektenmi ne kadar ilginç PTC neysede hyıp sitesine yakışmamış çizgi film teması :D  cevap için teşekkür ederim.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ırmakk - 13 Mayıs 2014, 14:54:13
Gerçektenmi ne kadar ilginç PTC neysede hyıp sitesine yakışmamış çizgi film teması :D  cevap için teşekkür ederim.

Geçende de disneyli bir PTC vardı :D
Okullar kapanacak diye lise/kolej seviyesi öğrencilerin harçlıklarına göz diktiler diye düşünmüştüm :D

1 gün %10
3 gün % %30
7 gün %100
10 gün %150

buna inanacak hedef kitle de yine aynı sanırım  :)

FilmsizKalma

Çok para değil belki ama 42$ talepli 30$ da hesapta birikmiş, ödemeyeceklerini bile bile tıklamaya devam etmek.. Napalım 4 tane 0.002 lik tıklayıp çıkacaz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Mayıs 2014, 10:13:30
Çok para değil belki ama 42$ talepli 30$ da hesapta birikmiş, ödemeyeceklerini bile bile tıklamaya devam etmek.. Napalım 4 tane 0.002 lik tıklayıp çıkacaz.

Yahu, ödemeyeceklerini biliyorsan, o 4 taneye niye tıklıyorsun diye sormazlar mı adama :D
Demek ki bilmiyorsun :P

FilmsizKalma

Umut fakirin ekmeği :)

dansastas

evet hesabımdaki bakiyeyi ilgilenenler için bende reklama dönüştürebilirim pm ile ulaşabilirsiniz  ;)