Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Ya ben sevmedim burayı açıkçası.. Sistem farklı olduğu için reklam refleri de beceriksiz oluyor.. 15 euro yu (reklam masrafı) alıp bırakcam. Hatta 1 hafta sonumu ayırıp tüm beğendiğim sayfaları geri çekip, facebook hesabımı düzenlemeyi ve fanslave defterini kapamayı düşünüyorum :) 29 refin hepsi de mi pasif olur yahu!

alperen

siteye üye oldum sayfaları beğeniyorum ancak bana hiç kredi gelmiyo:S fikri olan varmı:S

yingyang16

Alıntı yapılan: alperen - 21 Aralık 2011, 00:38:46
siteye üye oldum sayfaları beğeniyorum ancak bana hiç kredi gelmiyo:S fikri olan varmı:S

Facebook sayfaları beğendiğinizde yada twiter kişileri takip ettiğinizde kredilerin yansıması için update tıklamanız gerekiyor  ;)

yingyang16

Gözün aydın Enderege :D :D Hayırlı olsun  :)  güle güle harca :D :D

alperen

Alıntı yapılan: yingyang16 - 21 Aralık 2011, 00:40:50

Facebook sayfaları beğendiğinizde yada twiter kişileri takip ettiğinizde kredilerin yansıması için update tıklamanız gerekiyor  ;)

ama update diye bi yazı ya bende yok yada ben göremiyorum:S

yingyang16

Alıntı yapılan: alperen - 21 Aralık 2011, 00:46:36
Alıntı yapılan: yingyang16 - 21 Aralık 2011, 00:40:50

ama update diye bi yazı ya bende yok yada ben göremiyorum:S
Facebook update bölümünü yeşil işaretin üzerini tıklayınız. ;)

Twitter update bölümünü yeşil işaretin üzerini tıklayınız.  ;)

FilmsizKalma

reset saati değişmiş artık

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 21 Aralık 2011, 00:41:39
Gözün aydın Enderege :D :D Hayırlı olsun  :)  güle güle harca :D :D

Teşekkürler hocam.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Ben de dengesiz çıkan reklamlardan şikayetçiyim.. günlerdir 1 tane bile beğeni yapamamıştım..Dün 5-6 tane yapabildim...
Ama sonuçta bir mani yok devam etmemem için. Beklenti olmayıp para da harcamayınca, gelirse gelir diyorum tabii ki :)

alperen

tşk yingyang16 gördüm yaptım:)