Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

hayırlı olsun :) güle güle harca :y

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 23 Mayıs 2012, 01:12:21
hayırlı olsun ödemeniz acaba ne kadar sürede bu ödeme limitine ulaştınız bilgilendirebilir misiniz biraz..
herkese teşekkürler 1,5 ayda ödeme limitine ulaştım facebooktaki arkadaş sayısı ve twitterdeki takipçi sayısına göre değişiyor kazancın

nouma26

FilmsizKalma

Ödemeniz hayırlı olsun güle güle harcayın :)

lovablegs

gezginn1972

Alıntı yapılan: YingYang - 23 Mayıs 2012, 00:43:09
(p)

Hayırlı olsun arnutwowew  :) Güle güle harcayın :)

slm yingyang hatırlarmısın bilmiyorum. ben aksamgunesi aylar oldu. pc kullanmayı bile unutmusum. aniden bırakmak zorunda kaldım. fanslave ve diger siteleri. internetle ilgili bi sorun yasadım, pc coktu derken su an bıkac gune bir girebiliyorum nisanlımın iş yerinden. devam etmek istiyorum bu sartlardada olsa. yine yazarım simdilik neobuxa basladım elimsc hocamın refiyle hayırlısı bakalım :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gezginn1972 - 17 Haziran 2012, 18:57:48
slm yingyang hatırlarmısın bilmiyorum. ben aksamgunesi aylar oldu. pc kullanmayı bile unutmusum. aniden bırakmak zorunda kaldım. fanslave ve diger siteleri. internetle ilgili bi sorun yasadım, pc coktu derken su an bıkac gune bir girebiliyorum nisanlımın iş yerinden. devam etmek istiyorum bu sartlardada olsa. yine yazarım simdilik neobuxa basladım elimsc hocamın refiyle hayırlısı bakalım :)

Hoş geldin aksamgunesi, bize selam yok mu :)
Ben de kim ola bu arkadaş ki diyordum :) Teşekkür ederim :)

Yeni bir hayata başlamış gibisiniz, yeni hayatınızda başarılar dilerim :)

yingyang16

Alıntı yapılan: YingYang - 23 Mayıs 2012, 00:43:09
(p)

Hayırlı olsun arnutwowew  :) Güle güle harcayın :)

Hoşgeldin Akşamgüneşi  :) Aramıza dönmene sevindim :)
Yeni başlangıçlar olmuş sizin adınıza çok sevindim :) Bizler buradayız herkonuda yardıma ve desteğe hazırız  ;)

gezginn1972

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Haziran 2012, 19:42:30

Hoş geldin aksamgunesi, bize selam yok mu :)
Ben de kim ola bu arkadaş ki diyordum :) Teşekkür ederim :)

Yeni bir hayata başlamış gibisiniz, yeni hayatınızda başarılar dilerim :)

hocam dün tam arkasına size slm yazacaktım gitmek zorunda kaldım. hersey yolunda gibi sevindim. nişanlım pek bu yolla bişeyler kazanabilicegime inanmıyo bende gorucez diyorum :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gezginn1972 - 18 Haziran 2012, 15:27:23
hocam dün tam arkasına size slm yazacaktım gitmek zorunda kaldım. hersey yolunda gibi sevindim. nişanlım pek bu yolla bişeyler kazanabilicegime inanmıyo bende gorucez diyorum :)

Hehehe :) Akıllı adammış :D
Tabii ki bu konular hayat devam ettirmek için para kazanmak adına kullanılamaz. Ama biraz eğlence, biraz kazanç, biraz sohbet-muhabbet ile, belirli kazançlar da elde ediliyor. Bu da bir gerçek. Ve kesinlikle tercih meselesi :)