Fanslave Ödemeleri

Başlatan yingyang16, 23 Ağustos 2011, 04:12:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

bilge8408

3 olmus :) 2 si siz digeri elisa :) Face'ten mesaj attim belki denk gelen olursa diye... Yarına tamamlanmis olur muhtemelen de yatmadan bulsaydim sayiyi iyiydi :)

yingyang16

Değerli Modlarımız acaba Admin ile iletişime geçseniz bizler için facebook ve twitter bölümleri eklense foruma bizlerde orada twiiter ve facebook linklerimizi versek nasıl olur  :D Fanranklarımızı arttırırız ;) (Benim 10 ) daha fazlası yok  :D sizler için  ::)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 12 Kasım 2011, 03:27:02
Değerli Modlarımız acaba Admin ile iletişime geçseniz bizler için facebook ve twitter bölümleri eklense foruma bizlerde orada twiiter ve facebook linklerimizi versek nasıl olur  :D Fanranklarımızı arttırırız ;) (Benim 10 ) daha fazlası yok  :D sizler için  ::)
Genel konular ve sohbet altında da paylaşabiliriz aslında sırf bunun için konu açmaya gerek yok, keza sitelerin kendisinden bahsetmeyeceğimiz kesin :D
Birşey deniyorum şu anda.. olursa haber vereyim :)

ElisaMcCline

İmzamdaki face ve twitter ları deneyebilecek var mı ? :D

Edit:
Vazgeçtim düzelttim... :D

FilmsizKalma

hemen geleyim takipçi olarak :):)

FilmsizKalma

tamamlanmış sanırım bol kazançlar dilerim.Kimi takip etmeli kısmından onunuze geleni takip ederseniz onlarda sizi takip eder.Facebook daki arkadaş sayımız fanslave deki fanrank a etki ediyor.Twitter hesabımızdaki takip sayısıda ediyor gibime geliyor.

bilge8408

Sagolun arkadaslar. Kelle hesabı tamamdır :)

yingyang16

5.ödemem 7 günde gönderilmiştir :) 15.42 Euro  8)

Toplam para çekimi:91.59 EURO

Refli link: http://www.fanslave.net/ref.php?ref=31803  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Kasım 2011, 01:29:33
5.ödemem 7 günde gönderilmiştir :) 15.42 Euro  8)

Toplam para çekimi:91.59 EURO

Hayırlı olsun hocam,
Güle güle harcayın... :)