Globalbux.net Kazanç Havuzum 50% İade

Başlatan Uniquehero, 09 Mayıs 2013, 16:23:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Hahaha son dakikalar daha 1 ay var finallere :))

hakanatik01

Aslında sanada yazık be Uniquehero ne çektin bu konudan be :P
her seferinde bir umut acaba yeni bir refmi geldi havuzuma deyip hep bizim geyiklere denk geliyorsun ne çektin be Uniquehero :)) sınav da başarılar :) [vizeler için değil finallere :P daha çok var ama şimdiden başarılar diyelim bizde :)) ]

ikose

Güzel sohbetinizi bölmek istemezdim ancak
küçük bir uyarı yapmak istedim
bu siteyi Refback sistemi bugün Scam listesine aldı..
Yatırım yapacaksan daha dikkatli olmanı öneririm..

Uniquehero

Hadi ya Bugun yeni refler almistim modum:( sinav oncesi hic iyi olmadi :( ins boyle bir sey soz konusu degildir Toplamda 72$ yatirim yaptim :(

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 17 Mayıs 2013, 15:09:20
Güzel sohbetinizi bölmek istemezdim ancak
küçük bir uyarı yapmak istedim
bu siteyi Refback sistemi bugün Scam listesine aldı..
Yatırım yapacaksan daha dikkatli olmanı öneririm..

Siz yazınca baktım da o site innocurrent'a da scam demiş .. AyuWage'in kardeşi ne zaman scam oldu. Çatır çatır ödüyor şimdilik..

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Mayıs 2013, 15:14:49
Siz yazınca baktım da o site innocurrent'a da scam demiş .. AyuWage'in kardeşi ne zaman scam oldu. Çatır çatır ödüyor şimdilik..
İnan bugün şoktayım Bekeli
bende o siteyi görünce dönüp heriki siteyide bir kontrol edeyim dedim
Ayuda birikmiş 4,90$ ım vardı ama bakiyem her iki sitede 0,-$ gözüküyor.

bekeli

Alıntı yapılan: ikose - 17 Mayıs 2013, 15:17:22
İnan bugün şoktayım Bekeli
bende o siteyi görünce dönüp heriki siteyide bir kontrol edeyim dedim
Ayuda birikmiş 4,90$ ım vardı ama bakiyem her iki sitede 0,-$ gözüküyor.

Bende bi sıkıntı gözükmüyor :S

hakanatik01

Benim en inanmadığım sitelerdendir refback, :) onun ödemeyor scam dediği çok siteden ödeme almıştım zamanında :) dikkatli olmakta temkinli davrnmakta fayda var tabiki ama http://www.ptc-investigation.com Scam demediği sürece benim için değildir hala legit http://www.ptc-investigation.com/innocurrent.aspx önerilmeyene bile alınmamış ;
Bu refbackta adam ödeme alamadıysa banlandıysa v.s. hemen scam ilan ediyor gibi geliyor , ki innocurrentte banlanmak çok basit bir olay canı ona sıkılıp Scam demiş olabilir gibi geldi,bende 1 hafta oldu ödeme aldım ayuwageden ordada sorun yok gibi bir süre soun olmuştu senin 0 ondan dolayı oalblir bir yenileme v.s. birşeyler vardı ,bizlerde 2-3gün girş yapmamıştık siteye, ama ödemelerini yapıyor şimdilik ;)

ikose

Alıntı yapılan: bekeli - 17 Mayıs 2013, 15:18:46
Bende bi sıkıntı gözükmüyor :S
Sevindim valla
bütün siteler beni banlamak için sıraya girmiş :))
Bütün Adminler mükerer IP diyor..
bakalım bu hafta belli olur herşey..
Karar vermek için acele etmemek lazım
Sonuçta bu sistem ödeme alamadığı gibi Scam diyor sitelere ama neden ödeme alamadığını belirtmiyor..

Haklısın Hakan cım sorun benim IP den kaynaklanıyor Bu nedenle en azından Ayu ve kardeşine scam demek yanlış olur..

hakanatik01

Ticket at diycem ama cevap gelirmi meçhul :) genede bir dene sen ustam; Bende sorun yok tıklıyorumda işliyor ,sen tıklayınca falan da mı işlemiyor şu anda acaba ? hiç denedinmi girip tıklamayı,hep aynımı kalıyor "0"(sfır)?