PTC sitesi açmak ?

Başlatan reklamalan, 27 Ağustos 2011, 22:38:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Hahaha değil mi mi yaaa :D
Yaa bırak hocam, para falan kazandıkları da yok... Fernando iyi kazaanıyor işte.. Bak Nelson un haline :D O bile batakta :D
Diğerlerini hiç sorma, çoğu batıp gidiyor zaten.. para falan kaldırıp milletin canını yakan emin ol daha azdır. :)

Mesen

En sağlam iş aurora site açmak. Benim de aklımda mükemmel bir fikir(adayı) var bugün onun üzerine düşünmüştüm :) Şu an ptc arenasında en güvenilir siteler yatırım zorunluluğu bulunan siteler. Elisa hoca Nelson kazanmıyor diyorsun ama bu adamlar yatırım zorunluluğunu koyup nakit paraları alıp muhtemelen bu paraları forex, hyip vb. şeylerle katlayıp öyle dağıtıyorlar. Adamların derdi nakit para bulmak :) Neyse karışık işler çok düşününce kafa bulanıyor :D

ElisaMcCline

Ben Nelson un şu andaki halini dile getirmek istedim.
Genel söylemim de diğer PTC siteleri için. Yani ondan al öbürüne ver yapmaya çalışanlar için...

O iş herkesin harcı değil, olmayanların durumu da budur.
Forex te hyip te para katlayabileceksen vereyin sana %20 ile istediğin kadar para... Açık çek... :)
INC de oranlar daha fazla, ben aylık %15 e razıyım. :)

Evet çok düşünmemek lazım :)

ugurguner

Alıntı yapılan: elisamccline - 29 Ağustos 2011, 21:45:38
Ben Nelson un şu andaki halini dile getirmek istedim.
Genel söylemim de diğer PTC siteleri için. Yani ondan al öbürüne ver yapmaya çalışanlar için...

O iş herkesin harcı değil, olmayanların durumu da budur.
Forex te hyip te para katlayabileceksen vereyin sana %20 ile istediğin kadar para... Açık çek... :)
INC de oranlar daha fazla, ben aylık %15 e razıyım. :)

Evet çok düşünmemek lazım :)

% 15 iyidir..:D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ugurguner - 30 Ağustos 2011, 17:33:40
% 15 iyidir..:D

En son %40 teklif etmiştin, nazlanmasam mı ?, giderek düşüyor :D
%15, tükkan kirasını kurtarmaz hacı :D