Azulbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 26 Mayıs 2013, 13:26:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Ödemeyi aldım ondan sonra iki üç gün düzgün tıkladılar ondan sonra 3 avg den 0.8 lere düştü :(

ballondor

3 Avg de şahane imiş onur :) bir kaç gun bekle düzelmez ise recyle dene istersen.

Yanlış hesap yapamadıysam kar zarar Avg si grandduke üyelik icin 1.05 e yakın bu sitede bilgi olsun :)

Uniquehero

1.05 uzeri bizim icin kâr yani oylemi @ballondor ? Peki globalbuxda vip uyelikte avg ne kadar olmasi lazim

ptconur

3 avg müthişti tabi ama artık yok  :'(

ýrmakk

Alıntı yapılan: ptconur - 18 Haziran 2013, 23:46:38
3 avg müthişti tabi ama artık yok  :'(
Benimkilerde çok iyi gidiyordu. AVG 3 civarında seyrediyordum 3 kez ödeme aldm günlük tıklar 200 lerden 24 tıka kadar düştü. Daha  sonra  20 tanesini recyle yaptım ve ödeme istedim şimdi AVG yeniden yükseldi tıklar arttı (eskisi kadar olmasada) 1,5 civarında seyrediyor AVG içeride 20 dolarım var reflerimin 14 gün süresi var süre dolana kadar ödeme istemeyi düşünmüyorum.

ballondor

3. günde 3 avg ye yaklaştı benimde rr istatistikleri.  yatırım toplanana kadar ödeme istemeyecegim bakalım bu taktik nasıl olacak :)

arshi

Yatırım toplanana kadar site batıp taktik tepmesin de, dikkatli olmanda fayda var :P

ballondor

o da bir risk tabiki :)

Uniquehero

Rr si olan arkadaslar avg durumlariniz nedir

ýrmakk

Alıntı yapılan: Uniquehero - 28 Haziran 2013, 22:19:50
Rr si olan arkadaslar avg durumlariniz nedir
Ben 50 RR almıştım Uniquehero başlarda çok iyyidi 3. ödemeyi aldıktan sonra bir anda düşüşe geçti 50 RRden 160 küsür tık alırken 1 hafta içinde 24 tıka kadar düştü. Admin alakam yok felan şansınıza dedi azulbux forumda bir kaç kişi daha şikayetçiydi. Daha sonra 30 kadarını Recyle yaptım. durum biraz düzeldi ama yinede beklediğim kadar iyi olmadılar ve gün gün düşüş gösterdi RR kiralamanızı tavsiye etmiyorum. Eğer yeterli DR niz yoksa UPGRADE de tavsiye etmiyorum.
RRlerimin 3 günü kaldı süre bitince salıcam RRlerimi ve DRlerimle devam edicem.