Azulbux (SCAM)

Başlatan samsam12, 26 Mayıs 2013, 13:26:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: Uniquehero - 19 Temmuz 2013, 22:34:43
Bu site globalbux dan da berbat gibi geldi bana bu yuzden admine 2-3 sefer ticket attim beyfendi tenezzul edip cevapta vermiyor canım sıkıldı dispute actim 4-5 gun oldu

Normal de çok aktif bir admindi ama neden cevap vermedi anlamadım

hakanatik01

Alıntı yapılan: ptconur - 19 Temmuz 2013, 22:37:58
Normal de çok aktif bir admindi ama neden cevap vermedi anlamadım
Admin kendine bakım yaptırıyordur belkide;pedikür menikür vs.s.

Bakıma gidipte dönen çok az site gördüm;[hatta düşündüm 3 büyükler dışında yok galiba :P ]1-2 hafta oldu sanırım ben bırakalı o yüzden bakmıyordum umarım döner en ilgili olan ırmakk sanırım bir tek o üyelik aldı değil mi burdan?

Uniquehero

Bende yatirim yapmistim biraz hakan :D admine ticket attim yatirimimi geri gonder uyeligimi iptal et diye cevap vermedi 2 gun sonra paypaldan dispute acacam dedim 1 gun sonra cevap atti ama cok gecti disputeyi acmistim :D

ptconur

Cevap olarak ne yazmıştı?

Bende yatırım yapmıştım siteye ve yatırımı çıkarmıştım. 2. Ay üyeliğimi uzatmamıştım.

Uniquehero

Sen yine yatirimi cikarmisin ben daha hic odeme al(a)mamistim :D baktim ref tiklari azaliyor kazandigimda recycle a gidiyor biktim para mi istedim oda yazmis yatirimini geri mi istiyorsun , evet dedim 3 gun gecti cevap gelmedi :)

ballondor

bende 60$ yatırıp 60$ cekmiştim. dünde son 15$ lık ödememi istedim ama durum malum :)

şöyle ilginc birsey gördüm dün, rr süreleri dün bitti. istatistiklere girdiğimde dün de tıklarıkları gözüküyordu ama hesaba para işlemiyordu. sonradan baktım kalan süre -1 gözüküyor :D belkide gercekten bakımdadır...(umut dünyası)

Bu arada icerde 15$ kaldı ama yatırımı cıkartmıstım, dispute acmalımıyım ?

Uniquehero

Admin kendine mi bakim yaptiriyor napiyor . Acilmamis hala site

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ballondor - 20 Temmuz 2013, 01:00:52
bende 60$ yatırıp 60$ cekmiştim. dünde son 15$ lık ödememi istedim ama durum malum :)

şöyle ilginc birsey gördüm dün, rr süreleri dün bitti. istatistiklere girdiğimde dün de tıklarıkları gözüküyordu ama hesaba para işlemiyordu. sonradan baktım kalan süre -1 gözüküyor :D belkide gercekten bakımdadır...(umut dünyası)

Bu arada icerde 15$ kaldı ama yatırımı cıkartmıstım, dispute acmalımıyım ?

İçerdeki bakiye için dispute açamazssınız.
Yatırım miktarı ile tekrar ödeme işlemci üzerinden geri aldığınız arasında bir fark kaldıysa, ancak o bakiye disputeye konu olabilir.

ýrmakk

Merhaba arkadaşlar. Bu gün biraz işim vardı ancak girebildim foruma. Sitenin bakıma girdiğini de şimdi öğrendim. Forumunu felan pek takip etmiyordum bir açıklama yaptımı admin yapmadımı site neden bakımda geri açılır mı bir bilgim yok.
Bende üyelik almıştım 35 dolar yatırım yaptım 62 dolar ödeme aldım. Dünde 8 dolarlık bir ödeme talep etmiştim ancak ödeme yapmamış. Yapmadığına göre sitenin geri döneceğini zannetmiyorum.  Admin başlarda çok ilgiliydi forumda sürekli aktifti  ben defalarca ticket attım hepsinede cevap vermişti. En son 7 dolarlık ödememi  7 pezo  (0.30 TL ediyor) olarak yapmıştı yanışlıkla. Bende parayı iade edip ticket attım. İşlemi düzelti  ama attığım tickete tenezzül edp  cevap bile vermedi. İnsan bir kusura bakma felan der demi ?  >:(
Şahsi kanaatim sitenin açılmayacağı yönünde. Yarına kadar bekleyelim açılmazsa Scam bölümüne alabirsiniz.

Uniquehero

ben zamanında dispute açmışım o zaman :D