Paypal'dan Bilyoner vb. ve Bankalara Transfer Yapılır Kontör Yüklenir

Başlatan Uniquehero, 29 Mayıs 2013, 10:07:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Uniquehero

Alıntı yapılan: deniz-777 - 20 Temmuz 2013, 17:10:04
konu başlığıyla pek alakası yok ama ben de payza - iş bankası takası yaptım. çok başarılı  :y :D

e ticaret puanları karşılıklı gönderildi teşekkürler deniz-777

orcanto

merhaba uniquehero  paypalımda çeşitli ptc sitelerinden uzun ugraşlar kazandıgım 40 tl civarı para var aslında ben bu parayıdirek paypaldan karta çekebilirimde fakat 7.5 tl gibi bir kesinti yapıyormuş bu arada ögrenci adamım bilirsiniz inş ögrenci durumunu siz daha uygun bir şekilde fiyat verirseniz sevinirim bu arada iş bankası varsa pm atarmısınız bu takasa görüşünüzü ?

hakanatik01

uniquehero  artık bu işi yapıyormu emin değilim ama Bankamatik kartınız yokmu işbankasına ait oraya çekerseniz kesinti olmaz kesintiler kredi karrtı için geçerli ve nesine v.s. akatarım yapacaksanızda zaten işbankasının internet şubesinden yapılabiliyor ;) Öğrenci için işbankası güzeldi kart aidatı ,hesap işletim ücreti v.s'de yoktu ;

ElisaMcCline

Bankamatik kartı derken, banka hesabından bahsediliyorun sanırım Hakan...
Gerçekten bilmediğim için soruyorum, sanırım kart hesapları da ana hesaptan ayrı olabiliyor.

Ben ek bilgi gibi gireyim.
Banka hesabbınıza hiç bir ek ücret ödemeden paranızı birkaç (2-6) iş gününde çekebiliyorsunuz.

hakanatik01

Bankamatik = ATM kartı işte hocam ;Hesap açtığımızda verilen Üni.öğrencisi için en azından bizim buradaki 9 Eylül'de çok işlevli ATM kartı-Kent kart- ve öğrenci kartı yerine geçiyor :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2014, 16:02:19
Bankamatik = ATM kartı işte hocam ;Hesap açtığımızda verilen Üni.öğrencisi için en azından bizim buradaki 9 Eylül'de çok işlevli ATM kartı-Kent kart- ve öğrenci kartı yerine geçiyor :)

Ok da temsil ettiği banka kesabı mı, yoksa ayrıca bir hesap mı ?
Onu anlamadığım için sordum.
Kullanmayalı yıllar oldu, hatta aranızda doğmamış olanlar var mıdır diye düşündüm :P
Çok şey değişmiştir sanırım :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Ocak 2014, 16:41:42
Ok da temsil ettiği banka kesabı mı, yoksa ayrıca bir hesap mı ?
Onu anlamadığım için sordum.
Kullanmayalı yıllar oldu, hatta aranızda doğmamış olanlar var mıdır diye düşündüm :P
Çok şey değişmiştir sanırım :)
Banka hesabı hocam. Banka hesabınızdan bankaya gitmeden bankamatiklerden para çekmenize yarayan bir kart.
Şöyle bişeye benziyor :D :g

ElisaMcCline

Yaa ben hesapta bankamatik için ayrı bir hesap numarası gördüğümü hatırlıyorum, kullanmasan da en son bankamatik kartının da tanımlı olduğu bir hesap vardı, sanırım 15 yık kadar önceki bir zamandan bahsediyorum :)
Kullanma zamanım çooook daha öncce tabii ki :)
Hesaplar arasında transferler yapılabiliyordu ve bankamatik hesabı ana hesaba bağlı da olsa direk ana hesabı temsil etmiyordu :)

Neyse yaa, benim kafa almaz o kadarını (eht)
Kullanmayınca detayı da angarya geliyor konunun... En iyisi bu sefer de ben (yvr) lanayım bu konudan :D

hakanatik01

Düşününce hocam gerçi bilememeniz normal biz paraları cüzdanda taşıyoruz tabiki bankamatik kartı kullanıyoruz siz  paracukları "james bond" çantalarda alınca bankamatik ne ? diye sormanızda normal geldi şimdik bak , işgariban :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Ocak 2014, 17:23:46
Düşününce hocam gerçi bilememeniz normal biz paraları cüzdanda taşıyoruz tabiki bankamatik kartı kullanıyoruz siz  paracukları "james bond" çantalarda alınca bankamatik ne ? diye sormanızda normal geldi şimdik bak , işgariban :P

Ne alakası var birader :D

Kayıtlı ekonomiye geçtik yahu, ne parası, ne Bond' u  :P
Marketten sakızı bile kredi kartı ile alabiliyorken, ne diye yanımda para taşıyacağım :)
Bir de parayı elime almak için bankamatik arayacağız hee,, ki onu da harcayıp başkasına vermek için alacağız :)
Bankamatik ara bul, parayı çek, sonra götür onu vereceğin kişiye :) Direk kartı versen olmuyor mu yani :D

Pazarda denk gelmiştim.. Kredi kartı pazarda bile kullanılıyor yaw artık :)
Dediğin gibi ama, bond çanta sayılır kredi kartı :) Herkesin elinde de var bu arada :D