clixb.com (SCAM)

Başlatan yingyang16, 05 Eylül 2011, 14:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Eylül 2011, 01:59:43
Yingyang hocam, ben de geldim.
Tıklama potansiyelime şimdilik elimdeki buxhostlarla ve üstelik VINN ile birşey diyemiyorum ama, en azından yatırım ihtimali olan bir refiniz oldu :)

AP mailimi bir türlü onaylayamadım.. gelmiyor code.... Bakalım hayırlısı :)

Hayırlı olsun :)

Teşekkürler hocam :)Bol şanslar  :) bol kazançlar :)

AP mı ??? sizin zaten alertpayınız aktif değilmiydi hocam ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Eylül 2011, 02:06:14

Teşekkürler hocam :)Bol şanslar  :) bol kazançlar :)

AP mı ??? sizin zaten alertpayınız aktif değilmiydi hocam ???

Yok, sıkıntı o konuda değil;
site maile onay kodu gönderiyor ya, bir türlü gelmedi :)
Neyse kaçıyorum zaten şimdi.. sabaha karşı yatmadan tekrar bir ilgilenirim, zaten foruma da bir uğruyorum :)

Herkese bol şans, bol kazançlar :)

akksamgunesi

hocam bende aynı sorunu yasadım1 kopyala yapıstır yapınca dıkkat ettım bı karakter eksık eklıyemıyosunda sonradan. Bende tek tek elımle yazdım butun kodu ve oyle yapınca oldu. Üsenmezsenız deneyın derim  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: akksamgunesi - 06 Eylül 2011, 02:16:07
hocam bende aynı sorunu yasadım1 kopyala yapıstır yapınca dıkkat ettım bı karakter eksık eklıyemıyosunda sonradan. Bende tek tek elımle yazdım butun kodu ve oyle yapınca oldu. Üsenmezsenız deneyın derim  :)
Ben elimle yazarım zaten ;)
Ama gemiyor. Üstelik contact mailim ile AP mailim de aynı değil. Israrla mail gelmediği gibi, birde personal settings de her iki mail adresi de AP mailim olan mail görünüyor :) Ve hatta değiştirmeme de izin vermiyor :)
İlginç :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Eylül 2011, 04:35:03
Ben elimle yazarım zaten ;)
Ama gemiyor. Üstelik contact mailim ile AP mailim de aynı değil. Israrla mail gelmediği gibi, birde personal settings de her iki mail adresi de AP mailim olan mail görünüyor :) Ve hatta değiştirmeme de izin vermiyor :)
İlginç :)

Gerçekten ilginçmiş hocam ??? Ben de daha yeni ikna olmuştum alertpay konusunda  :D :D telefonla onaylı 1yıllık alertpay hesabım var ama bir türlü kredi kartı ve banka hesabı eklemeye elim gitmedi  :D Dün ekledim kredi kartımı şimdi çekim ücretini bekliyom  umarım bir sorun olmaz ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Eylül 2011, 04:55:04
Gerçekten ilginçmiş hocam ??? Ben de daha yeni ikna olmuştum alertpay konusunda  :D :D telefonla onaylı 1yıllık alertpay hesabım var ama bir türlü kredi kartı ve banka hesabı eklemeye elim gitmedi  :D Dün ekledim kredi kartımı şimdi çekim ücretini bekliyom  umarım bir sorun olmaz ???

Hehe, evet, ilginç :)
Neyse acil bir konu değil.... bu saatlerde de denedim ama yine olmadı.. sonra bir ara bakacağız artık :)
AP de bildiğim en büyük sorun;
ücretin euro olarak kullanılması ama bankada size TL olarak görünecek.
AP de sizden küsüratı küsüratına euro istiyordu.
3 denemeden sonra da, işlem iptal ediliyor ve yeni bir işlem başlatmanız gerekiyordu galiba.
En son Anıl (forum admin) biraz uğraşmıştı, ondan hatırladıklarım bunlar.

Bu şekilde olursa ve ilk iki denemede tutturamazsanız, bence Kkartı çekimine ait ekran görüntüsüyle ticket açın ve konuyu uzatmadan ticket ile bitirin :) Yardımcı oluyorlardı :)
TAbii ki birşeyler değişmediyse, bu bilgi çok dayeni değil. Belki toparlamışlardır ama aklınızda bulunsun ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Eylül 2011, 05:04:37

AP de bildiğim en büyük sorun;
ücretin euro olarak kullanılması ama bankada size TL olarak görünecek.
AP de sizden küsüratı küsüratına euro istiyordu.
3 denemeden sonra da, işlem iptal ediliyor ve yeni bir işlem başlatmanız gerekiyordu galiba.
En son Anıl (forum admin) biraz uğraşmıştı, ondan hatırladıklarım bunlar.

Bu şekilde olursa ve ilk iki denemede tutturamazsanız, bence Kkartı çekimine ait ekran görüntüsüyle ticket açın ve konuyu uzatmadan ticket ile bitirin :) Yardımcı oluyorlardı :)
TAbii ki birşeyler değişmediyse, bu bilgi çok dayeni değil. Belki toparlamışlardır ama aklınızda bulunsun ;)

Hıımm bunları öğrendiğim çok iyi oldu hocam çok sağolun :) Gündüz bankamatikten bakayım diyordum telefonla resmini çekerim artık :D
Olmadı bankadan bi döküm alırım ;)

nouma26

Bende para çekiminde dolar olarak ne kadar oldugu da ayrıca yazıyordu.Yalnız ben bankamatik değil de internet bankacılgından kredi kartımın dönem içi hareketlerine bakıp yazmıştım.Yanlış hatırlamıyorsam 1.07 $ dı :).2-3 gün içinde kod belli olmuştu.

yingyang16

2 .gün oldu çekilen bir şey yok ???

Edit ..

Çekim az önce gerçekleşmiş ama TL olarak görünüyor  ??? 3.21 tl

Alertpay da 1. ... küsür $ girmem gerekiyor >:(

ElisaMcCline

Banka ile görüşüp $ bilgisini de alabilirsiniz.
Ya da, daha önce bahsettiğim yol ;)