clixb.com (SCAM)

Başlatan yingyang16, 05 Eylül 2011, 14:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Eylül 2011, 01:16:45
Banka ile görüşüp $ bilgisini de alabilirsiniz.
Ya da, daha önce bahsettiğim yol ;)

Yarın yanii gündüze kaldı artık hocam saat 5 ten sonra baktığım için bankalar kapalı :) İnternet bankacılığında ise bir türlü şifremi kabul etmiyor >:(

İnşallah yarın banka ile görüşüp onaylıyacağım hesabı  ::)

ElisaMcCline

Ticket açarak konuyu çözersiniz aslıda ama elinizde ibraz edecek bir belge olmalı, en azından bunun ekran görüntüsü ...

yingyang16

Toplam kayıtlı üye sayısı 
Total Members: 1432     

Pioneer üyeliği kaçırmak istemeyenlere duyrulur son 68 kişi kaldı :D

enderege

yinyang, sizi bu sitenin forumunda görüp refiniz oldum. Tatil nedeniyle de sadece reklamlarını tıkladım. Aramızda yatırım yapan varmı buraya? Detaylı bilgisi olan? Nedir? Ne değildir?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 09 Eylül 2011, 19:00:18
yinyang, sizi bu sitenin forumunda görüp refiniz oldum. Tatil nedeniyle de sadece reklamlarını tıkladım. Aramızda yatırım yapan varmı buraya? Detaylı bilgisi olan? Nedir? Ne değildir?
Ben siteye veda etmek zorunda kalacağım gibi... :(
Hem saçmalıyor, hem de ilgilenmyorlar;
İletişim ve AP_PP mail adreslerim farklı. İletişim mailim onay kodu geldi ama AP mailime gelmedi. İletişim mailimi onaylayabildim sadece OK.. ama sorun şu ki personal settings de onayladığım iletişim mailimden eser yok. Her iki mail de (iletişim ve AP mailleri) sorun yaşanan AP mailim görünüyor ???
Değiştirmeye izin yok. Mailler gelmiyor. Ticketlara cevap veriliyorsa bile aynı mail üzerindendir yani bana bilgi gelmiyor.
Foruma da yazmayacağım. Çünki forumlarda var olmadan sorunumu çözemeyeceksem, çözülmesine de gerek yok bence.

Tam bir saçmalık yani....yingyang hocam için tıklıyorum hergün. Direk ref kotası dolduğunda yerimi başkasına devredeceğim :(

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Eylül 2011, 20:23:24
İletişim ve AP_PP mail adreslerim farklı. İletişim mailim onay kodu geldi ama AP mailime gelmedi. İletişim mailimi onaylayabildim sadece OK.. ama sorun şu ki personal settings de onayladığım iletişim mailimden eser yok. Her iki mail de (iletişim ve AP mailleri) sorun yaşanan AP mailim görünüyor ???
Değiştirmeye izin yok. Mailler gelmiyor. Ticketlara cevap veriliyorsa bile aynı mail üzerindendir yani bana bilgi gelmiyor.
Foruma da yazmayacağım. Çünki forumlarda var olmadan sorunumu çözemeyeceksem, çözülmesine de gerek yok bence.

Tam bir saçmalık yani....yingyang hocam için tıklıyorum hergün. Direk ref kotası dolduğunda yerimi başkasına devredeceğim :(

:(

Hocam ya ben bir yanlış yapıyorum yada siz başka bir site ile karıştırdınız ???

Benim de alertpay ve iletişim adreslerim farklı  ;) Fakat sitede sadece iletişim adresinine mail geliyor ve o gelen maildeki linke tıklayarak aktifleştiriyorsunuz :) Ayrıca alertpay adresinizin olduğu maile herhangi bir doğrulama maili gelmiyor zaten  :o Yada ben bilmiyorum ???
Birde sadece alertpay/liberty reserve adreslerini kabul ediyor. Benim hesabımda liberty reserve boş alertpay adresim iletişim adresimden farklı olarak görünüyor ???

tolga4599

Alıntı yapılan: yingyang16 - 10 Eylül 2011, 01:25:11
Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Eylül 2011, 20:23:24

:(

Hocam ya ben bir yanlış yapıyorum yada siz başka bir site ile karıştırdınız ???

Benim de alertpay ve iletişim adreslerim farklı  ;) Fakat sitede sadece iletişim adresinine mail geliyor ve o gelen maildeki linke tıklayarak aktifleştiriyorsunuz :) Ayrıca alertpay adresinizin olduğu maile herhangi bir doğrulama maili gelmiyor zaten  :o Yada ben bilmiyorum ???
Birde sadece alertpay/liberty reserve adreslerini kabul ediyor. Benim hesabımda liberty reserve boş alertpay adresim iletişim adresimden farklı olarak görünüyor ???

elisa hocada var bi sorun bende üye oldum yok öyle birşey:D:D

ElisaMcCline

Arkadaşlar bende sorun evet....
Tuhaf olan dediğim gibi, sadece iletişime aktivasyon geldi OK sadece ona geliyorsa o kısmı atlıyorum..
ama sitede de sadece AP için verdiğim mailim hem iletişimde hem de AP maili bilgisinde kayıtlı görünüyor.
Aktivasyon gelen, iletişim için verdiğim mail adresi ortada yok... :(
Liberty girmemiştim ben de evet boş o...

Neyse biraz dursun böyle.... şimdi vakitsizlikten de çok ilgilenmiyorum. Malum internette hiç olmamam bile gerekiyor aslında ;)
Sonra bir ara bakarım tekrar, kurcalarım aktivasyonları yeniden gönderip :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Eylül 2011, 02:02:58
Arkadaşlar bende sorun evet....
Tuhaf olan dediğim gibi, sadece iletişime aktivasyon geldi OK sadece ona geliyorsa o kısmı atlıyorum..
ama sitede de sadece AP için verdiğim mailim hem iletişimde hem de AP maili bilgisinde kayıtlı görünüyor.
Aktivasyon gelen, iletişim için verdiğim mail adresi ortada yok... :(
Liberty girmemiştim ben de evet boş o...

Neyse biraz dursun böyle.... şimdi vakitsizlikten de çok ilgilenmiyorum. Malum internette hiç olmamam bile gerekiyor aslında ;)
Sonra bir ara bakarım tekrar, kurcalarım aktivasyonları yeniden gönderip :)

Vakit bulduğunuzda düzeltirsiniz  hocam düzelmeyecek bir sorun değil :) Admin biraz uyuşuk  :D forumdan özel ileti ile anlaşıyoruz yoksa ticketlara geç cevap veriyor :D

yingyang16

Tekrar teşekkür ederim enderege  :)

Site çok yeni incrasebux ve bigtimebux kuralları var sitede  ;) Ben bugün bronze üyelik aldım lakin  ref alabilirmiyim bilmiyorum :D :D