clixb.com (SCAM)

Başlatan yingyang16, 05 Eylül 2011, 14:55:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Pioneer üyelik bitti ::)

universitely76

Bu sıralar açılan sitelerin çoğunda PayPal bulunmuyor, malum bu da biz Türkiye'deki kullancılar için pek iyi olmuyor  :-\

Alertpay konusunda daha çok bilgilenerek bu tür sitelerde Alertpay kullansak asıl olur acaba ::)

Paypal gibi Kredi kartı ekleyerek, Alertpay ile de kredi kartından harcama yapabiliyorsunuz.
Aslında çok fark yok aralarında. Sadece biriken parayı elimize almak biraz daha masraflı, ama yeterli para kazanalım da biriksin, bir şekilde gelir o para :)
Mesela aynı sebepten Ap arayanlarla takas da bir çözüm yolu ...
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

tamam o zaman genç; sen hallet bizde takasa girelim senlen  :D :D :D  bi hesaptan hep beraber geçinir gideriz  :D :D :D

universitely76

Elisa hocaya teşekkürler mesajımı bilgilendirme amaçlı editlediği için :)
Hocam AP'da kesinti olarak kredi kartından yapılan harcamaların %4.5+0.25$; aldığımız ödemeler içinde %2.5+0.25$ gibi bir meblağ kesiliyordu değil mi ::)  yanlış isem bu mesajida editleyiniz :)
Birde para çekiminde kredi kartına yapılan çekimlerden 5$ kesinti yapıldığı yazıyor, ancak alertten para çekenler hep 15$ kesintiye rağmen bankaya çekim yapmışlar. Atladığını bir yer mi var ::)

Tamam Bilal abi Elisa hocadan gelecek teyite göre geçiyorum pro üyeliğe, artık kesintileri sizinle yapacağımız takaslarda fazladan alarak karşılayacağım :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Eylül 2011, 22:43:31
Elisa hocaya teşekkürler mesajımı bilgilendirme amaçlı editlediği için :)
Hocam AP'da kesinti olarak kredi kartından yapılan harcamaların %4.5+0.25$; aldığımız ödemeler içinde %2.5+0.25$ gibi bir meblağ kesiliyordu değil mi ::)  yanlış isem bu mesajida editleyiniz :)
Birde para çekiminde kredi kartına yapılan çekimlerden 5$ kesinti yapıldığı yazıyor, ancak alertten para çekenler hep 15$ kesintiye rağmen bankaya çekim yapmışlar. Atladığını bir yer mi var ::)

Tamam Bilal abi Elisa hocadan gelecek teyite göre geçiyorum pro üyeliğe, artık kesintileri sizinle yapacağımız takaslarda fazladan alarak karşılayacağım :D :D

Yaa sorma :D arada acele edince oluyor öyle :D  Evet yaaaa cevap yazacağıma mesajı editlemişim, kusura bakma, bu ara çok mesaj düzelttim heralde, el alışkanlığı :D

Kredi kartından yapılan harcamalarda bir kesinti yok diye biliyorum, sadece exchange rate yine PP de olduğu gibi onların lehine 2-3 puan farklı...
Dur kopya çekeyim 2 dk :)

Bilgiler burada da var..

Para gönderirken hiçbir şartta kesinti yok, sadece alırken. Exchange rate %2.5 onların lehineymiş.
Alınan ödemelerde Starter da; başkası size kredi kartı ile para gönderemiyor, balance dan size gönderilenlerde kesinti yok. (yılda 400$ ya da toplamda 2000$ olana kadar)
Pro ve business hesaplarda; kredi kartı ile size gönderilen ödemelerden %4.90  + 0.25$ kesinti, balance dan size gönderilmiş ise %2.50 + 0.25$ kesintiniz oluyor.

Para alma konusunda ise, PP nin bankaya alma rahatlığı ile kıyas olduğu için hep 15$ kesintiden bahsediliyor...
Kredi kartına kesinti 5$.
Ama daha çok tercih edilen çek.. kesinti 4$ ve Dolar çeki olarak geliyor. burada bankada bozduruyorsun. Süresi galiba 20 günü buluyor, zaman dışında en kazançlısı çek ile ödeme istemek.
Çek konusunda Bilge' nin deneyimi var, O da birşeyler yazar umarım ... Benimkiler teorik bilgi, bir de eski olabilir.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Eylül 2011, 00:54:04Pro ve business hesaplarda; kredi kartı ile size gönderilen ödemelerden %4.90  + 0.25$ kesinti, balance dan size gönderilmiş ise %2.50 + 0.25$ kesintiniz oluyor.
??? Nasıl yani, sadece bireysel kullanıcılardan hesabımıza gönderilen parada, kredi kartından gönderilmişse %4,5+0,25$, balanceden gönderilmişse %2,5+0,25$ kesinti oluyor. Bu bilgi sitelerden gelen parada herhangi bir kesinti söz konusu değil anlamına mı geliyor ::)

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Eylül 2011, 00:54:04Para alma konusunda ise, PP nin bankaya alma rahatlığı ile kıyas olduğu için hep 15$ kesintiden bahsediliyor...
Kredi kartına kesinti 5$.
Yok hocam, rahatlığından bahsetmiyor insanlar direk bu yöntemi kullanıyorlar para çekimlerinde. Bu yüzden acaba kredi kartına çekimde bilmediğim bir konu mu var şüphesi yaratıyor bende.

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Eylül 2011, 00:54:04Ama daha çok tercih edilen çek.. kesinti 4$ ve Dolar çeki olarak geliyor. burada bankada bozduruyorsun. Süresi galiba 20 günü buluyor, zaman dışında en kazançlısı çek ile ödeme istemek.
Çek konusunda Bilge' nin deneyimi var, O da birşeyler yazar umarım ... Benimkiler teorik bilgi, bir de eski olabilir.
Ancak çekin süresi uzunmuş. Kredi kartına çekim oluyorsa eğer, 1 puan daha uyguna geliyor ancak onu da beklemek zor olur.

Bilge'nin de bu konudaki bilgilerinden yararlanırsak herkes adına iyi olur kanaatindeyim :) Gerekmeye başladı artık Alertpay ve bir pro hesap lazım gelir gayrı :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Eylül 2011, 01:41:15
??? Nasıl yani, sadece bireysel kullanıcılardan hesabımıza gönderilen parada, kredi kartından gönderilmişse %4,5+0,25$, balanceden gönderilmişse %2,5+0,25$ kesinti oluyor. Bu bilgi sitelerden gelen parada herhangi bir kesinti söz konusu değil anlamına mı geliyor ::)
Önce şunu bir netleştirelim...;
Kesinti gönderen ya da gönderme metoduyla ilgili değil... Ödeme alanın durumuyla ilgili.. kim nereden nasıl göndermiş kısmı sadece tek konuda geçerli,
- gönderen kim olursa olsun, ödeme kredi kartı ile yapılıyorsa, personal starter alıcı ödeme alamaz.

- Üyeliğiniz Personal starter ise, size gelen/ulaşabilen hiçbir ödemede kesinti yok... Ama Alertpay ın kesintisi yok, Adminler kesiyor. Kendilerine yatırım yapıldığında, onlar business ya da Pro olmak zorunda olduğu için kendilerinden  kesilenleri bir yerden çıkartmaları gerekiyor.
Ama fee ler bunlar, yüzdeler belli, daha fazlasını görüyorsanız, bu şerefsiz adminlerin yatırımcı yontma yolu ;)
(starter hesapta sınır aylık 400$ ve/veya toplamda 2000$ a kadar. Limiti geçince, demekki sen starter değilsin diyor AP, seni Pro yapıyor)

Yok hocam, rahatlığından bahsetmiyor insanlar direk bu yöntemi kullanıyorlar para çekimlerinde. Bu yüzden acaba kredi kartına çekimde bilmediğim bir konu mu var şüphesi yaratıyor bende.
Benim de bildiğim yom ama şunu atlama, işin içine %2.5 çevirirkem kur farkı da giriyor.

Ancak çekin süresi uzunmuş. Kredi kartına çekim oluyorsa eğer, 1 puan daha uyguna geliyor ancak onu da beklemek zor olur.
Aynı durum, çek $ olarak geliyor ve kur farkı haliyle yok. Fark sadece 1$ değil yani ;)

Edit:
Çok kişinin aklındaki sorular bunlar, Hızlıca birşeyler hazırladım.. İşe yarar umarım. Hata varsa haber verin düzeltelim.
Buraya da bilgiyi girdim..

bu konu biraz alakasız kaldı... Devamı varsa oradan devam etmek daha doğru olacaktır.. Soruları orada soıralım, bilginin yeri belli olsun ;)

universitely76

Hocam çok teşekkür ediyorum, baya uğraştırdım sanırsam sizi :)

Evet bende söyleyecektim, Yingyang hoca şimdi gelip "Benim sınıfıma başka bir hoca mı girmiş" diyerek kızacak diye :D
Yingyang hocam siz de kusuruma bakmayın sayfanızı başka konularla meşgul ettim.

*Elisa hocam buradaki mesajlarımızı oraya aktarabiliyorsak aktaralım, aktaramıyorsak buradan silelim, gerekli konuları oradan yine konuşuruz.
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 23 Eylül 2011, 12:06:11
Hocam çok teşekkür ediyorum, baya uğraştırdım sanırsam sizi :)

Evet bende söyleyecektim, Yingyang hoca şimdi gelip "Benim sınıfıma başka bir hoca mı girmiş" diyerek kızacak diye :D
Yingyang hocam siz de kusuruma bakmayın sayfanızı başka konularla meşgul ettim.

*Elisa hocam buradaki mesajlarımızı oraya aktarabiliyorsak aktaralım, aktaramıyorsak buradan silelim, gerekli konuları oradan yine konuşuruz.

Sonuçta bu siteyle ilgilenlerin de ihtiyacı olan bilgiler ve geyik değil bilgi içerikli, sıkıntı olacağını sanmıyorum ;)
Konu taşınabiliyor ama mesajlar taşınamıyor (en azından ben bilmiyorum) bilgileri silmek de istemedim..

Sınıfı boş bırakmamışız işte, kızmaz hocam :D

ilgilenenler, sorusu olanlar ya da bilgi eklemek isteyenler için, AP kesintileri konusu diğer tarafta devam ediyor;

yingyang16

Kızacağım birşey yok ;) aslında tam yerinde açıklamalar olmuş  ;D

Bu siteye yatırım yapmak istiyorum fakat sadece alertpay bakiyesini kullanmama izin veriyor kredi kartımdan çekim yapmıyor ???

Sizlerden üyelik yükselten veya  ref alan oldu mu? sorun yaşadınız mı?