Hobbit: The Desolation of Smaug

Başlatan hakanatik01, 12 Haziran 2013, 17:57:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Alıntı yapılan: abcb - 16 Aralık 2013, 00:26:04
Bozma kafamı Tonguçhan  (d)
Filmin sonunda ejderhanın köye saldırdığını da söylerim bak  :))

Bu konuşmaya daha fazla devam edemeyeceğim  :X  (sns) :D

abcb

Filmi izlemeye gideceğin tarihi bana söyle yeter, o zamana kadar seni filme baya aşina ederim  :g
Filmin başı pesküvitli, sonu ejderhalı, arada Gandalfcım asılı kalıyor, heee birde elflerin başı bu filmde kötü, bi de cüceler dağa gidiyor, birde......  :))
Elfin oğlu da hani şu sarı şey var ya yüzüklerin efendisindeki, hah o işte  :D

Alıntı= alface sözlüğü  :D

FilmsizKalma

alface kınadım seni cidden  :n bari spolier içine al izlemeyen okumasın de  (a)

yüzüklerein efendisi bu hikayeden sonra olduğuna göre ölmüyor demekki saksıyı çalıştır kitabı okumadıysanda :D

Filmi izlemeyenler kesinlikle okumasın..İzlemeyecek olan okuyabilir :D

[spoiler]Abcb nin bahsettiği gandalf sahnesine bittim.. Adamın LOTR serisnde büyü yaptığı yok orda burda dolanıyordu.. Hobitte büyücülük özelliklerini kullanıyor belirgin olarak.. Gözün nasıl oluştuğuna LOTR serisindeki bu anlamsız göz ne sorusunada o sahnede cevap bulduk :D
2- olarak Tauriel di sanırım legolasın yanındaki elf hatun LOstun kate si. Böyle bir karakter kitapta yokkken sokulmuş filme.. Peter amcam iyikide sokmuş. Kadın oyuncu eksikliğini giderdi resmen :)
[/spoiler]

tolgacan86

Yuh! Yeter yahu :D Cidden kounşmaya devam etmek istemiyorum hadi sen bir Hakan bakim :D

bilalyuzugullu

allaaa allaaa yaaa size ne kardeşim  bana anlatıyor  :P görmek istemeyen gözünü kapatıp geçsin oraları  :D

abcb

Konuş Bilal Hocam  8)

Bana seni kınadım diyene bak  (d) filmin müziğini de ekleseymişsin tam olacakmış  :D

Haaa bi de sen çalıştır saksıyı, Gandalfcım bir sene içinde gerçekten ölebilir, Hakk'ın rahmetine kavuşmak, mezara gitmek, morg terimleri anlaman için yeter sanırım  :D o zaman kim oynayacak onun yerine  ??? sen  :))

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: abcb - 16 Aralık 2013, 00:45:21
Konuş Bilal Hocam  8)

Bana seni kınadım diyene bak  (d) filmin müziğini de ekleseymişsin tam olacakmış  :D

Haaa bi de sen çalıştır saksıyı, Gandalfcım bir sene içinde gerçekten ölebilir, Hakk'ın rahmetine kavuşmak, mezara gitmek, morg terimleri anlaman için yeter sanırım  :D o zaman kim oynayacak onun yerine  ??? sen  :))

Ben belirttim okunmasın diye alface..
Bide 3. film çekimleri bitmiş olması gerek :d yani gandalf ölebilir :D başka seri çekilmeyecekse :D

bilalyuzugullu

neyse canım çekileceksede abcb buldu zaten yeni oyuncuyu  :D
elisa hocaya söyleyelim forumun bu bölümü için spoiler gözlüğü daatsın bence bize  :g

abcb

İki metrelik ak sakal sana yakışacakmı yakışmayacakmı denemelere başla sen Filmsizkalma  :g
Bu filmdemi İrlanda'da çekiliyor, bi gidip baksaydık, merak ettim ejderha napıyor  :g

FilmsizKalma