CLIXSENSE KAMPANYASI (.........)

Başlatan bilge8408, 07 Eylül 2011, 20:32:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Bilge Türkiye ye açılmış kayıtlar  :) Kampanyanı devam ettirmeyi düşünüyormusun ??? ::) ;)

FilmsizKalma

İnşallah devam ettirirsin ben üye oldum bile :):)

bilge8408

Evet , sabah aldım güzel haberi.. Şimdi istatistiklerle alakalı bir konu hazırlıyordum oraya da yazcaktım.. Burdan da bilgisini vereyim. Su an kazanc iyi olsa da henuz bir kampanya dusunmuyorum. Ama daha once de yazdigim gibi  sizin ve elisa nın hakkı saklıdır :) Ama ilerde kazanc durumuna gore, refim olmak isteyen diger arkadaslar icin de tekrarlayabilirim.

bilge8408

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Kasım 2011, 17:10:28

Tesekkur ederim ama dedigim gibi su an dusunmuyorum. Ama ilerde tekrarlarsam ve o zamana kadar hala standart kalırsanız  ilk sizi premium yaparım...

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Kasım 2011, 17:19:06
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 23 Kasım 2011, 17:10:28

Tesekkur ederim ama dedigim gibi su an dusunmuyorum. Ama ilerde tekrarlarsam ve o zamana kadar hala standart kalırsanız  ilk sizi premium yaparım...

Açıksası benim kampanyadan haberim bile yoktu :):)  chatten clixsense açılmış demişler bende sizin ilgilendiğinizi biliyrodum bi konuda bannerınızı buldum ve tıkladım :) sonra kampanya konusunu gördüm .
Bu arada teşekkür ederim inşallah kazançlı olur herkes için

bilge8408

muthis bir kazanc potensiyeli oldugunu soyleyebilirim..  zaten bu aksMdan itibaren istatistik paylasmaya da baslicam.. isin ozu premium uyelik+ bol  bol direkt ref tabi ki..

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Kasım 2011, 17:42:05
muthis bir kazanc potensiyeli oldugunu soyleyebilirim..  zaten bu aksMdan itibaren istatistik paylasmaya da baslicam.. isin ozu premium uyelik+ bol  bol direkt ref tabi ki..

Valla hocam benide kampanyaya dahil et. Parası benden olsun refi senden kabul mü?  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

eheheh reften bol ne var yahu.. sadece bugun 10 kisi gelmis :) inanin siteden haberi olmayan cok kisi var.. Ref olayi benim dusunmedigim birseydi yani komisyonlardan kazanmayi hedefliyordum ama sayi arttikca kazanc farkediyor cidden..ben de sayiyi arttirmaya karar verdim ve su an cok iyi gidiyor eger site de boyle devam ederse guzel para gelcek. Zaten  haberi bile olmadan tum aktif reflerimi premium yaparim zamanla..

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 23 Kasım 2011, 18:56:08
Alıntı yapılan: bilge8408 - 23 Kasım 2011, 17:42:05

Valla hocam benide kampanyaya dahil et. Parası benden olsun refi senden kabul mü?  :D

valla aynen ender hocam bende biraz okuyunca yazıları felan ref bulamam diye kararszlığa düştüm ki iş ref bulmada tek kişilik kazançtan bi halt olmaz sanırım :(

ElisaMcCline

Yeni refin hayırlı olsun Bilge... ;)
Görelim bakalım TR yi bir süre de engelleye bu müthiş site neymiş :)