PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

:) yok bukez paypal tamamen kalmış ırmak ;) mtoy'un o yüzden geri yollamıştır ;

ptconur

payza dan ödeme istedim gelince paylaşırım

ptconur

Admin 500$ a yakın payza ödemesi yaptı bugün. Ödemelerinizi payzadan isteyebilirsiniz

ýrmakk

Ben dün payzaya istemiştim ama hala yapmamış. çok gelmiş demekki 10 dolar daha :g

ptconur

22 sinden beri ödeme yapmıyordu. Büyük ihtimalle sırayla yapıyor ödemeleri. Bugün yarın gelir umarım ödemen

GameHunter

Alıntı yapılan: Tolga Can - 27 Kasım 2013, 14:00:17
Hocam payzadan banka hesabına para aktarımını gerçekleştiren aramızda henüz olmadı.. Payza debit card aracılığıyla atm'den direk $ olarak çeken arkadaşlar oldu payza'nın hesabından.. Ancak Türkiye'deki banka hesabına aktaran gerçekleşmedi..

Bu işlemler için en güzel yöntem paypal payza takasıdır.. Forumdada bolca yapan bulursunuz

Araştırdım Debit kart ufak tefek PTC kazançları için uygun değil, bir sürü kesintisi mevcutmuş. Bakiye sorgulama bile 0.70 cent yazıyor. Kişisel dolar hesabına direkt para çekme olayıda varmış ama onda da 25-30$ masraf oluyormuş. Şu Payza Türkiye'yi ne zaman destekleyecek merak ediyorum. PayPal Türkiye ve Türk Lirasına tam uyumlu olduğu için seviyorum ama aksi gibi çoğu PTC sitesi PayPal ile sorun yaşıyor.

Neyse bende şöyle yapmaya karar verdim. Payza yoluyla kazandığım paraları PTC sitelerine yatırım için kullanacağım. Ama şöyle bir durum var yatırımı Payza'dan para çekimini PayPal'dan yapabiliyor muyuz NeoBux'ta falan ?

hakanatik01

Neo'da olmuyor ama olanların listesi vardı konu olarak bir göz atabilrisin bunlardan kullandıkların varsa;hatta denk gelirsen bunların dışında yazarsan iyi olur bu siteler maden gibi :P

http://www.gelirkapisi.com/genel-konular/odeme-islemci-yatirimpara-cekme-kuralini-benimsemeyen-siteler/

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 28 Kasım 2013, 03:04:12
Araştırdım Debit kart ufak tefek PTC kazançları için uygun değil, bir sürü kesintisi mevcutmuş. Bakiye sorgulama bile 0.70 cent yazıyor. Kişisel dolar hesabına direkt para çekme olayıda varmış ama onda da 25-30$ masraf oluyormuş. Şu Payza Türkiye'yi ne zaman destekleyecek merak ediyorum. PayPal Türkiye ve Türk Lirasına tam uyumlu olduğu için seviyorum ama aksi gibi çoğu PTC sitesi PayPal ile sorun yaşıyor.

Neyse bende şöyle yapmaya karar verdim. Payza yoluyla kazandığım paraları PTC sitelerine yatırım için kullanacağım. Ama şöyle bir durum var yatırımı Payza'dan para çekimini PayPal'dan yapabiliyor muyuz NeoBux'ta falan ?

Forumda Payzalarınızı PP ile değişebiliyorsunuz...
Yani Ha Payza elinize almışssınız, Ha PP, birşey değişmiyor.
Bu kadar dert edecek birşey yok ki...

GameHunter

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 28 Kasım 2013, 22:05:09
Forumda Payzalarınızı PP ile değişebiliyorsunuz...
Yani Ha Payza elinize almışssınız, Ha PP, birşey değişmiyor.
Bu kadar dert edecek birşey yok ki...

Öyle tabi eksik olmayın.

Yalnız uzun zamandır Payza'yı onaylı hale getirmeye çalışıyorum ama bir türlü provizyon ile onaylandırma özelliği açılmadı. Aşağıdaki hatayı veriyor epeydir.

The credit card validation method is not currently available. We expect this service to be restored soon and will notify you when it becomes available again.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: GameHunter - 29 Kasım 2013, 00:28:25
Öyle tabi eksik olmayın.

Yalnız uzun zamandır Payza'yı onaylı hale getirmeye çalışıyorum ama bir türlü provizyon ile onaylandırma özelliği açılmadı. Aşağıdaki hatayı veriyor epeydir.

The credit card validation method is not currently available. We expect this service to be restored soon and will notify you when it becomes available again.

Bende de benzer bir sorun oldu uzun zaman önce.. Ticket ile hallettim.
Yeni kart eklemiştim. Bir türlü para çekemedi sistem, benzer bir hata geliyordu, sistem yenilemesi vs gibi.
Ticket açarsan, yardımcı olacaklardır.
Ayrıca, sadece verify içinse, başka yollar da var.. Ben taaaaa-->∞  eski üyelerdenim. :)
O zaman kimlik ve adres için belgee scan edip gönderiyordunuz :)

Ticket açın, verified olmadan Payza kullanamıyorum, kart ekleyince bu hatayı veriyor, başka yol yok mu?
Nasıl verified olacağız yardım edin diye ufak bir ağlanmak gerekebilir ;)

Ek olarak VISA kullanabiliyorsunuz, kartınız VISA dır umarım, yoksa ya kabul etmiyori ya hatalar geliyor..
Bunu da sorunun ne olduğu çok belli olmadığı için eklemiş olayım.