PtcSolution (SCAM)

Başlatan azamiturk, 13 Haziran 2013, 22:27:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Arkadaşlar 10 gündür ödeme alamadım bu normal mi ? İptal edip Payza mı isteyeyim yoksa bekleyeyim mi ?

Art arda mesaj attığım için kusura bakmayın üstteki mesajı 1 hafta önce yazmışım.

hakanatik01

Normal  şartlar da olsa normal değil derim 7 gün içinde ödüyor ama adamların en büyük günü olduğunu düşünürsen gecikmesini de normal karşılamak gerek derim bankaları v.s. kapalıysa TOS'ta belirtmiş bu durumu;Christmas olduğu için bankalar çalışmıyor diyerek ve adminlerinde tatil yapacağı göz önüne alınırsa ve bu sitede ödemeler instant olmadığından bana normal geliyor;Çok sitede üye sayısı fazla oaln sitelerde  bu durum yaşanabilir gibi duruyor;İlk fırsta tta ödemelere başlayacaktır umarım yani ummaktan başka yapılacak birşey de yok şimdilik :) benim ödememde beklemedeydi;24'ünden  beri ; ama genede ticket açıp sorgulayabilirsin ;

• Payments for users are processed within 7 days after the payment request. Payments are not processed on weekends and bank holidays in Poland.

abcb

Alıntı yapılan: ırmakk - 27 Kasım 2013, 16:57:46
Ödemelerimi yapmamasının nedeni paypal da yazan isimle siteye üye olurken verdiğim ismin faklı oluşuymuş.

İsimlerin aynımı kontrol ettinmi, sebep bu da olabilir

ballondor

paypal ödemelerini ertelemek zorunda kaldıgını belirtmiş forumda..

bekeli

Ben de 21'inde Paypal istemiştim. Bugün sabah @ballondor'un paylaştığı konuyu gördüm ve istediğim Paypal ödemesini iptal edip Payza istedim. 10 güne kadar gelir diye düşünüyorum ;)

bekeli

31 Aralık'ta istediğim ödeme halen gelmedi :S
Ödeme kanıtları kısmına baktım sitenin.

Benden sonra ödeme alıp tekrar ödemesi gelen var. Admine ticket attım, bakalım ne diyecek ???

ballondor

Bana 1 saat önce kadr ödeme geldi. 8-9 gun oldu isteyeli ta
m hatırlamıyorum. Payzadan aldım odemeyi. Mobil oldugum icin paylasamiyorum :)

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 09 Ocak 2014, 14:00:55
Bana 1 saat önce kadr ödeme geldi. 8-9 gun isteyeli yam hatırlamıyorum. Payzadan aldım odemeyi. Mobil oldugum icin paylasamiyorum :)

Baktım şimdi, forumda paylaştığın ödeme 2 Ocak'ta alınmış.
Ödemeyi aldıktan sonra istemiştin tekrar değil mi ?

ballondor

Once istemistim galiba hocam. Bekleyen odeme istegi varken odeme istenebiliyor burada.

Su anda 3 tane daha bekleyen ödemem var :)

bekeli

Alıntı yapılan: ballondor - 09 Ocak 2014, 14:07:02
Once istemistim galiba hocam. Bekleyen odeme istegi varken odeme istenebiliyor burada.

Su anda 3 tane daha bekleyen ödemem var :)

İstenebildiğini biliyordum ama admin kızar diye istememiştim :D
Teşekkürler bilgiler için ;)