Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

murtynet 1

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Kasım 2012, 22:26:51
Çocuklara miras kalacak desene :D :D :D

Çocuklarıma pc deki tüm hesapların kullanıcı adı ve şifrelerini versem bana küfür ederler :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: murtynet 1 - 09 Kasım 2012, 09:32:53
Çocuklarıma pc deki tüm hesapların kullanıcı adı ve şifrelerini versem bana küfür ederler :)

ben küfür etmemeleri için bir yol biliyorum aslında....

Bir tane sanal win kuruyoruz.
Sadece bir firefox kurmak yeterli işletim sistemine.
Tüm sitelerin linklerini yer imlerine ekliyorsun, user-pass leri de ff ye kayıt ediyorsun. sanal PC yi bir flash belleğe atıyoruz. (Flash bellek de benden hediye olsun ).
Wmvare kalıp dosyası olarak, miras bırakacağın saray yavrusu, porche ve bugatti arabaların anahtarlıklarına flash bellek olarak iliştiririz..
Sanmam sorun çıkaracaklarını :D

He evi, porche ve bugattiyi de Clickbank affiliatelerden kazandın zaten.. Nereden bulacağım diye dert etme :D
En azından bu işlerin reklamlarında adamlar hep bu arabalara biniyorlar, bu evlerde yaşıyorlar, ben onların yalancısıyım :D

sicher

hayırlı olsun inşallah ileriside olur

tolgacan86

şu anda 3 tane anket var bende, sadece birini tamamlayabildim.. arabalarla ilgili büyük ihtimallede volkswagen firmasına ait.. diğeri işletmeyle ilgili sonucunun ne ile ilgili olduğunu bile göremedim :D

murtynet 1

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Kasım 2012, 16:32:14
ben küfür etmemeleri için bir yol biliyorum aslında....

Bir tane sanal win kuruyoruz.
Sadece bir firefox kurmak yeterli işletim sistemine.
Tüm sitelerin linklerini yer imlerine ekliyorsun, user-pass leri de ff ye kayıt ediyorsun. sanal PC yi bir flash belleğe atıyoruz. (Flash bellek de benden hediye olsun ).
Wmvare kalıp dosyası olarak, miras bırakacağın saray yavrusu, porche ve bugatti arabaların anahtarlıklarına flash bellek olarak iliştiririz..
Sanmam sorun çıkaracaklarını :D

He evi, porche ve bugattiyi de Clickbank affiliatelerden kazandın zaten.. Nereden bulacağım diye dert etme :D
En azından bu işlerin reklamlarında adamlar hep bu arabalara biniyorlar, bu evlerde yaşıyorlar, ben onların yalancısıyım :D

Onlar şerefsiz :)   hala beklıyoruz parayı

murtynet 1

Alıntı yapılan: YingYang - 30 Ekim 2012, 16:22:18
13.ödememiz :D (p)

Bayram tatili nedeniyle geçikmeli paylaşıyorum :g

http://www.napolyon.com/Uye/Kayit-Formu.aspx?lid=2980bac2-e21c-4c27-a829-3c04289af910    (a)

Napoyon ödeleri istedigimiz tarihten ne kadar sonra yapıyor

yingyang16

Alıntı yapılan: murtynet 1 - 15 Kasım 2012, 00:19:00
Napoyon ödeleri istedigimiz tarihten ne kadar sonra yapıyor

15 gün içinde ödeme yapıyor O:-)

murtynet 1

Alıntı yapılan: YingYang - 15 Kasım 2012, 00:29:49
15 gün içinde ödeme yapıyor O:-)

tşk ediyorum sizin clicbank nasış gisiyor

yingyang16

Alıntı yapılan: murtynet 1 - 15 Kasım 2012, 00:43:06
tşk ediyorum sizin clicbank nasış gisiyor
Rica ederim :)
Uzun bir zamandır clickbank ile ilgilenemiyorum :g

Arkadaşlar anket bölümünde 1.500 naplık ve canlı anketlerde çok kısa 500 naplık anket var ;)

hakanatik01

BUgün banda 3000lik araba anket gelmişti:) bakalım buda duruyormu teşekkürler uyarı için :y