Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Ben anlamam, bir öğretmenden yardım almış gibi duruyor :P

hakanatik01

Yeni Glaxy S3 Yarışması gelmiş gene film ağırlıklı 4 yanlış yaptım bazı sorular zordu aklımda kalanın 1 tanesini yazayım aynı soru gelirse hazırlıklı olun :g Postacı / IL Postino filminin çekimlerinden hemen sonra öeln oyuncu kimdir?
Google Cevapı  :g:Aynı zamanda senaryonun yazılmasına da katkısı olan Massimo Troisi çekimlerden hemen sonra kalp krizi geçirerek ölmüştü.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Kasım 2012, 16:40:11
Ben anlamam, bir öğretmenden yardım almış gibi duruyor :P
:D :D
Bu yorumunuzu bir kenara yazdım hocam O:-) :X

yingyang16

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Kasım 2012, 14:52:53
Yeni Glaxy S3 Yarışması gelmiş gene film ağırlıklı 4 yanlış yaptım bazı sorular zordu aklımda kalanın 1 tanesini yazayım aynı soru gelirse hazırlıklı olun :g Postacı / IL Postino filminin çekimlerinden hemen sonra öeln oyuncu kimdir?
Google Cevapı  :g:Aynı zamanda senaryonun yazılmasına da katkısı olan Massimo Troisi çekimlerden hemen sonra kalp krizi geçirerek ölmüştü.

4 yanlış iyiymiş  :) Tebrikler  (a)  O:-)

sumercan

Buradan son günlerde ödeme alan oldu mu? 5 senede 100 TL birikti 15 gündür çıt yok !!!

enderege

Alıntı yapılan: sumercan - 06 Ocak 2013, 01:02:47
Buradan son günlerde ödeme alan oldu mu? 5 senede 100 TL birikti 15 gündür çıt yok !!!

Aman abi deme. Bende 80 TL ye geldim. Ödeme gelirse haberdar et. 
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 06 Ocak 2013, 01:02:47

bir sorun olacağını sanmıyorum.... Site vurkaç yapacak biryer değil :)
Ödemelerini belirli zamanlarda çıkartıyorlar falandır belki.. Son zamanlardki prosedürlerini bilmiyorum..
Ama iletişime geçip sorarsanız, düzgün cevaplarla geri dönüyorlardı, hala öyledir sanırım. :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ocak 2013, 01:13:11

Ama iletişime geçip sorarsanız, düzgün cevaplarla geri dönüyorlardı, hala öyledir sanırım. :)

Evet çok düzgün cevap veriyorlar. Son 3  2000 naplık ankette % 90 larda beni atıyor. Bende Ticket attım. Bana çok güzel cevap verdiler! İkna oldum!  :D

FilmsizKalma

Enderege 80TL yemi gelmiş,,, Yürüyün yürüyün Tükkanı kapatıyoruz demişlerdir  :g

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 06 Ocak 2013, 01:20:20
Enderege 80TL yemi gelmiş,,, Yürüyün yürüyün Tükkanı kapatıyoruz demişlerdir  :g

Yok daha demezler. 99 TL ye gelince yan yatıp çamur banyosu yaparlar.  :D