Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Öğretmen filmleriyle ilgili bilgi yarışması vardı, dedim tam bana göre malum öğretmeniz, e az çok filmde seyrediyoruz.. 10 soru vardı bir hızla girdim yanıtladım bitirdim ve sonuç;

Mesleğimden mi istifa etsemm yoksa bidaha film mi izlemesem karar veremedim  :g  :g

lovablegs

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 19 Kasım 2012, 22:47:05
Öğretmen filmleriyle ilgili bilgi yarışması vardı, dedim tam bana göre malum öğretmeniz, e az çok filmde seyrediyoruz.. 10 soru vardı bir hızla girdim yanıtladım bitirdim ve sonuç;

Mesleğimden mi istifa etsemm yoksa bidaha film mi izlemesem karar veremedim  :g  :g

Bence onlar bilmiyorlar sizin durumuzunu :D
Yanlış yerlerden sormuşlae hep :g :y

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 19 Kasım 2012, 22:47:05

:g :g  :D :D
Soruları okumadan salladım  :D :D
Sonuç : .   00:00:22.603   8 Yanlış  :P  :g
Skordan 1. olabilirim  :D :D

tolgacan86

@elisamccline; kesinlikle "hoca kazık sormuş" diyelim :P çok merak ediyorum o soruların hepsini doğru yanıtlayan birisi çıkacak mı, gerçekten "hoca kazık sormuştu" :)

@YingYang; hocam valla bravo bu sorularda 2 doğru yapabilmek büyük başarı  :g Büyük ihtimalle sitede ilk 3 e girersiniz bu doğru sayısıyla ama kaybederseniz zamandan kaybederseniz  :P  :g  :g

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

yingyang16

@Ender hocam ,@İkose
Tebrik ederim  :)

Diğer hesapta soruları okuyup aldığım sonuç  :g
zaman açısından öndeyim galiba :g :D

tolgacan86

ikose