Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: sumercan - 06 Ocak 2013, 01:02:47
Buradan son günlerde ödeme alan oldu mu? 5 senede 100 TL birikti 15 gündür çıt yok !!!

Napolyon ödemeleri düzenli olarak yapar endişelenmenize gerek yok  ;) Ödemeleri 15 gün içinde yapıyor ,bu hafta içi gelir ödemeniz ;)

Napolyon sitesinden ödemenizi takip ediyorsanız,orası geç güncelleniyor ,bankanıza bakmakta fayda var ;) Ayrıca IBAN numranızı kontrol etmeyi unutmayın  :y

regortaz

Alıntı yapılan: enderege - 06 Ocak 2013, 01:19:02
Evet çok düzgün cevap veriyorlar. Son 3  2000 naplık ankette % 90 larda beni atıyor. Bende Ticket attım. Bana çok güzel cevap verdiler! İkna oldum!  :D

Bugün Facebook üzerinden Anket kısmında 1000 puanlık ankette aynı şey başıma geldi anketi bitirdim son soruda mesleğimi sordu ondan sonra kapasiteye ulaşılmıştır diye 50 nap verdi e anketi tamamladım ben zaten madem kota doluydu niye anketi doldurttu ki bana? 950 napın üzerine yattılar resmen  ???

enderege

Alıntı yapılan: regortaz - 04 Şubat 2013, 17:20:13
Bugün Facebook üzerinden Anket kısmında 1000 puanlık ankette aynı şey başıma geldi anketi bitirdim son soruda mesleğimi sordu ondan sonra kapasiteye ulaşılmıştır diye 50 nap verdi e anketi tamamladım ben zaten madem kota doluydu niye anketi doldurttu ki bana? 950 napın üzerine yattılar resmen  ???

Geçmiş olsun.

Ticket açabilirsin ama sana saçma sapan bahanelerle cevap vereceklerdir. Bende %90 lara geldiğimde hep tereddütle cevap veriyorum.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

regortaz

Alıntı yapılan: enderege - 04 Şubat 2013, 17:27:23
Geçmiş olsun.

Ticket açabilirsin ama sana saçma sapan bahanelerle cevap vereceklerdir. Bende %90 lara geldiğimde hep tereddütle cevap veriyorum.  :(

Epey anket doldurmuşluğum var ilk defa başıma geldi bu, benim bildiğim sonlarda sorulan sorular sadece demografik bilgi toplama amaçlı, ilk sorular anketin hedef kitlesine uygun olmadığımızı belirliyor, ortadakiler anketin kendisi. Zaten ayda yılda bir anket atılmadan anket dolduruyorum bu sitede bu gidişle hiç ödeme alamam herhalde 35.700 nap oldu daha, en güzeli Toluna hem bol anket geliyor hem ödeme limiti düşük, sadece hesaba çok geç yansıyor. :) Ticket açsam kesin verecekleri cevap "Sistemlerimiz otomatiktir bizim bir müdahalemiz olmuyor TOS'un bilmem kaçıncı maddesindeki x bölümünde açıkça belirtiliyor" vs. iyice sinir ederler :D

tolgacan86

toluna ve napolyon konusunda görüşlerine aynen katılıyorum.. bende yıllardır üyeyim napolyona 78.000 civarlarında hala.. bende bir ödeme aldıktan sonra bir daha yüzüne bakmam herhalde.. Toluna içinde aynen katılıyorum, bol anket geliyor gerçekten en fazla anketin geldiği yer orası ve oranlarda fena değil.. Bende halen senin ödemenin geldiği gün çekmiştim onu bekliyorum gelmesini :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

gokovic

Hayırlı olsun ender hocam.  ($)

Uniquehero

ödemen hayırlı olsun abi  ($) :y

arshi