Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

bende yok o anket :( beni beğenmiyorlar..

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Mayıs 2012, 22:55:43

Beğenmemelerinin sebebi sen değilsin. Onlar zevksiz.  :D 
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Alıntı yapılan: enderege - 15 Mayıs 2012, 23:06:58
Alıntı yapılan: tolgacan86 - 15 Mayıs 2012, 22:55:43

Beğenmemelerinin sebebi sen değilsin. Onlar zevksiz.  :D

(a)  :y  (a)  :y  (k)  (k) Sen bitanesin

yingyang16

Napolyon üyelerinin dikkatine ;

15-20 dk süren 2000 naplık alışveriş tercihleri ile ilgili  bir anket var  ;)

yingyang16

Canlı anketler de 3 tane anket var arkadaşlar  :g  3 anketin toplamı 6 TL  ;)
Ben birini bitirdim kolay  gelsin  ;)

tolgacan86

ya bu ne böyle ben anlamadım ya.. bende bir tane var şu anda neyse girdim saçma sapan bir soru önce hangi soru tipini istersin diyor, a grubu b grubu c grubu diye.. ne farkı var ne alaka çözemedim.. rastgele c grubu dedim.. sonra yaşımı sordu ve direk anketten attı beni.. bu sürekli oluyor napolyonda bana..

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 08 Haziran 2012, 00:36:48
ya bu ne böyle ben anlamadım ya.. bende bir tane var şu anda neyse girdim saçma sapan bir soru önce hangi soru tipini istersin diyor, a grubu b grubu c grubu diye.. ne farkı var ne alaka çözemedim.. rastgele c grubu dedim.. sonra yaşımı sordu ve direk anketten attı beni.. bu sürekli oluyor napolyonda bana..
:S
Tolga herkese farklı anketler gönderiyorlar  ;) bendeki anketler sizin dediğinizle  aynı değildi;)
Anketlerden 1. internet alışverişi
2.anket televizyonlar
3.anket buzdolapları
ilgiliydi  ;) 3 tanesinide sorunsuz tamamladım ve 6 tl hesabıma işledi ;)

Profil ve tercih bilgilerinize göre anket yolluyoruz diyorlar O:-)

tolgacan86

doğru ona kesinlikle katılıyorum 1 anket gelmesine razı oldukta bu anketten atması çok garip oluyor artık tolunadada anket çözmeye başladım son 15 anketten 13 ünü tamamladım ama napolyonda kaç yıldır üyeyim bilmiyorum (önceleri anketleri sallamıyordum fazla ama) şu ana kadar tamamladığım anket sayısı 1.. bide bu a grubu b grubu c grubu sorusunun anlamı nedir acaba ve benden başkasına çıkıyor mu anket girişinde, hangisini seçmek lazım.. bir anlam veremiyorum :(

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 08 Haziran 2012, 01:07:04
doğru ona kesinlikle katılıyorum 1 anket gelmesine razı oldukta bu anketten atması çok garip oluyor artık tolunadada anket çözmeye başladım son 15 anketten 13 ünü tamamladım ama napolyonda kaç yıldır üyeyim bilmiyorum (önceleri anketleri sallamıyordum fazla ama) şu ana kadar tamamladığım anket sayısı 1.. bide bu a grubu b grubu c grubu sorusunun anlamı nedir acaba ve benden başkasına çıkıyor mu anket girişinde, hangisini seçmek lazım.. bir anlam veremiyorum :(

Ben de 3 yıldır üyeyim fakat hiç öyle anketlerle karşılaşmadım  ??? A grubu B grubu olmadı  ??? :S Eğer bu sürekli oluyorsa napolyon iletişim bölümünden yada facebook sayfasından sorun bence ;) Şikayetlerinizi de anlatın mutlaka ilgileneceklerdir ;)

enderege

Bendede 4 anket var. Bir taneye başlayayım dedim. Aynı Tolganın anketi çıktı. A grubunu seçtim bende ve bir müddet sonra attı. 50 nap aldım. Diğerlerini daha ellemedim...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.