Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

yingyang hocam, bende 1 tane anket vardı.. onada girdim ilk yaşımı felan sorduktan sonra kotamız  dolmuştur 50 Napını al git gibi bir mesaj geldi ve bu neredeyse son zamanlardaki tüm anketlerimde aynı :(  (kk)

yingyang16

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Nisan 2012, 08:37:40
yingyang hocam, bende 1 tane anket vardı.. onada girdim ilk yaşımı felan sorduktan sonra kotamız  dolmuştur 50 Napını al git gibi bir mesaj geldi ve bu neredeyse son zamanlardaki tüm anketlerimde aynı :(  (kk)

Yaş sorduğunda belli bir yaş sınırı var demekki aradıkları profilde ;) Başka anketlere diyelim  :) Anket gördükçe yazarım buraya ;)

enderege

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 14 Nisan 2012, 08:37:40

Bende de durum aynı bir tek fark var.

Ben akşamalrı bakabiliyorum bu anketlere haliyle kotada doluyor. Ama 50 nap bir türlü gelmiyor! Aynı iş başvurusu gibi. Adınız, soyadınız, yaşınız?
Biz sizi ararız.  :D Bekleki arasınlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Napolyon ile ilgilenen arkadaşların dikkatine  :g

Az önce bir anket doldurdum  ;) 2.000 naplık  ;)

Herkese gelmiş sanırım bu anket kota dolmadan bakın isterseniz :)

Edit..

Gelen maillerde fazla bugün  ;) Bugün maillerden kazandığım naplar :D

enderege

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Mayıs 2012, 15:04:49
Napolyon ile ilgilenen arkadaşların dikkatine  :g

Bana 2000 naplık anket gelmedi Hocam + vestel  mailide yoktu bende. Diğerleri gelmiş.

Bilgilendirme için teşekkürler.

tolgacan86

canlı anketlerde 2000 naplık anket var ve nerdeyse 3 yıldır ilk defa anket tamamlayabildim 2000 nap aldım :) çokda zor değilmiş :P

yorkashton

2007 den beri 70 bin napım var sırf bitsin diye tıklıyom hala. 100bin yapayım bırakcam 5 sene oldu  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yorkashton - 15 Mayıs 2012, 00:18:05
2007 den beri 70 bin napım var sırf bitsin diye tıklıyom hala. 100bin yapayım bırakcam 5 sene oldu  :)
Anketlere yazıl bence :) En iyi anketlerle birikiyor ;)

yorkashton

anketlerde çoğunda  kabul etmiyo :) ettiği zaman yapıyom yoksa birikmicek. 100 olsun bida uğramam onada.

enderege

Havayolu şirketi ile ilgili 2000 Nap lık anket var. Az önce tamamladım. Kota daha dolmamış, acele edin.  ;)