Napolyon.com Ödemeleri

Başlatan lokmanruhu, 09 Eylül 2011, 22:50:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Mart 2012, 01:24:34

Hocam dikkatimi çeken bir şey var. Bende napolyon kullanıyorum ve facebook hesabımda da izin verdim. Facebook'a girdikçe arada bakarım napolyona bir şey gelmiş mi gelmemiş mi diye. Yalnız görüyorum ki size mart ayında gelen anketler bize uğramamış. Bu duruma neden olabilecek bir durumda bilirsiniz ki profil bilgileri. Benim diyeceğim profilinizden başka bir faktör olabilir mi. Bana gelen anket sayısı size gelenin neredeyse 5'te 1'i. Bu durumla sizin alt üyelerinizin arasında bir bağ olmadığını düşünüyorum. Yani sizin alt üyeniz çok diye size daha fazla anket göndermezler ayrıca alt üyeden de bir getiri yok. İlk üye olduğundaki 600 nap'den başka. İşin kısası uzattım biraz madem size bu kadar anket geliyor bize de gelsin diyorum ben :P. Eğer profil bilgilerimizi sizinki ile aynı yaparsak mantıken size gelenin bizede gelmesi gerekmez mi. Çok mu düz mantık düşünüyorum :D. Yoksa ömrümü yedi bu napolyon benim. 3 yıl hatta daha fazla oldu anca çekim yapacak haddeye gelebildim şuan 95.000 nap var. Allah 100.000 yapıp çekim yapabilmeyi nasip eder inşallah :).

Yaa aslında profil ve tercih bilgilerinde çok basit seçenek var reklam firmalarını üzerinize çekmek  ;)Bunu nasıl yapabilirsiniz Profil ve tercih bilgilerinizde mesala ilgi alanları bölümü var  ;) Bu alanda doğrucu olmanıza gerek yok :D Bende bu alan hepsi tikli  ;)

Bu sayede daha çok reklamverenin mailini ve anketini aldığımı düşünüyorum  ;) Bu sadece küçük bir örnek  ;)

Profil ve tercih bilgileri bölümü çok uzun kısa olsaydı ekran görüntülerimi verirdim  ;) Herkese faydası olacaksa :) Başka öneriniz varsa dinlerim ;)

ertunctezcan

Bu bölüm bende de sizinki gibi çok doğrucu olmamak lazım zaten hocam. Ya zaten şu 100 TL'mi çekeyim bir daha yüzünü görmek istemiyorum Napolyonun her gece 12'den sonra siteye girip 60 nap'i almaktan bıktım usandım. Saçma saçma hesaplar yapıyorum artık. Hiç anket ve reklam gelmese 5000/60= 84 gün sonra 100.000 nap'i tamamlıyorum :D :D

lovablegs

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Mart 2012, 01:51:30
Bu bölüm bende de sizinki gibi çok doğrucu olmamak lazım zaten hocam. Ya zaten şu 100 TL'mi çekeyim bir daha yüzünü görmek istemiyorum Napolyonun her gece 12'den sonra siteye girip 60 nap'i almaktan bıktım usandım. Saçma saçma hesaplar yapıyorum artık. Hiç anket ve reklam gelmese 5000/60= 84 gün sonra 100.000 nap'i tamamlıyorum :D :D

hiç bulaşma diyosun yani bu işlere?

yingyang16

Eğer cidden mail anket alamıyorsanız telefon açın ben her türlü sorunda telefon ile görüşüyorum  ;) Merkezde Müşteri temsilcisi Çağdaş bey var hala duruyor mu bilmiyorum son 1 yıldır bir sıkıntım olmadığı için aramadım :) Aramak isterseniz  (0212) 349 49 00 Akşam 5 'e kadar oradalar c.tesi -pazar çalışmıyorlar ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: lovablegs - 26 Mart 2012, 02:04:21

Yok hocam sakın ha! Resmen liseyi bitirtti korkum üniversiteden mezun edecek beni.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 26 Mart 2012, 02:05:37

Eğer cidden mail anket alamıyorsanız telefon açın ben her türlü sorunda telefon ile görüşüyorum  ;) Merkezde Müşteri temsilcisi Çağdaş bey var hala duruyor mu bilmiyorum son 1 yıldır bir sıkıntım olmadığı için aramadım :) Aramak isterseniz  (0212) 349 49 00 Akşam 5 'e kadar oradalar c.tesi -pazar çalışmıyorlar ;)
Yok hocam benim sorunum mail anket gelmemesi değil sizinki kadar gelmemesi :D.

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Mart 2012, 02:31:20

Bana geliyor da ne oluyor sanki unutuyorum bakmayı :D Çoğunun tarihini geçiriyorum :D

Siz telefon açın yingyang'a gelen anketleri bana gönderin O sallıyor  :D  ben her gece takip eder doldururum deyin :D

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Mart 2012, 02:30:40
Alıntı yapılan: lovablegs - 26 Mart 2012, 02:04:21

Yok hocam sakın ha! Resmen liseyi bitirtti korkum üniversiteden mezun edecek beni.

Yaa neden böyle diyorsunuz  :D Belki lovablegs'in profil ve tercih bilgileri benim gibi olur ;) Ona da anket ve mail fazla gelir benim kadar kazanır ;) Kazanca manii olmayalım yaniii :D Denemekten zarar gelmez diyorum bende :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 26 Mart 2012, 02:37:56
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Mart 2012, 02:31:20

Bana geliyor da ne oluyor sanki unutuyorum bakmayı :D Çoğunun tarihini geçiriyorum :D

Siz telefon açın yingyang'a gelen anketleri bana gönderin O sallıyor  :D  ben her gece takip eder doldururum deyin :D
Denesem mi acaba :P

yingyang16

Napolyon da yine anketler birikmiş  ;)üye olanlar kota dolmadan baksın ;)

4 tl anketi tamamladım az önce ;)