PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: djsugar - 19 Haziran 2013, 17:49:15
benim anladığım kadarıyla 4 lü kazanç sitemi olduğu için alt üye pre oldugunda 1$ onun upline'ı upline üstündekide 0,5 şeklinde galiba .

Eğer standart üye iseniz refiniz upg alırsa size 1 dolar yansıyor. 4 seviyeye kadar da reflerden upg alan olursa 0.1 dolar yansıyor.

Eğer premium üye iseniz refiniz upg alırsa size 2 dolar yansıyor. 4 seviyeye kadar da reflerden upg alan olursa 1 dolar yansıyor.

Benim upline'ım Irmak, Irmak'ın upline'ı Onur.
Ben Premium iken diyelimki benim refim upg aldı bana 2 dolar yansır. Irmak ve Onur'a da 1'er dolar yansır.

hakanatik01

Benim anladığımda birşey yok :P üye oldum ırmakk :) bol şans uzun ömürlü bir site olsun..
Üyelik almayı düşünenle standart devam edecekleride ayırsaydık keşke şimdi bekelinin refi üyelik almam diyor :P bu durumda kazancı düşük olmuyormu ?
kim alacak almayacak bellidir sanırım değil mi sitede takım ona göre oluşsaydı daha iyi olurdu sanki :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Haziran 2013, 17:58:01
Benim anladığımda birşey yok :P üye oldum ırmakk :) bol şans uzun ömürlü bir site olsun..
Üyelik almayı düşünenle standart devam edecekleride ayırsaydık keşke şimdi bekelinin refi üyelik almam diyor :P bu durumda kazancı düşük olmuyormu ?
kim alacak almayacak bellidir sanırım değil mi sitede takım ona göre oluşsaydı daha iyi olurdu sanki :)
üyelik için teşekkür edeirm Hakanatik01. Kişi üye olocağı zaman ben standart devam edicem yada Upgrade yapıcam diyor. Ona göre arkadaşlara dağıtmayı planlıyoruz. Diğer forumlardanda katılım olursa dağıtımda sıkıntı çekmeyiz.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Haziran 2013, 11:29:52
Ok. Peki fkork diyelimki refim oldu.
O upgrade yaptı, onun 2 dolarını kim ödüyor..

Fkork refiniz oldu ve upgrade yaparsa üyeliğini eğer siz premium üye iseniz siz ödüyorsunuz, standart üye iseniz 1$ ını siz 0.5 er dolarını da ırmak ve ben ödüyorum

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 00:37:47
Fkork refiniz oldu ve upgrade yaparsa üyeliğini eğer siz premium üye iseniz siz ödüyorsunuz, standart üye iseniz 1$ ını siz 0.5 er dolarını da ırmak ve ben ödüyorum

Ok, anlaşıldı.
O zaman ilk sayfadaki tanıtımı güncelleyelim.
"- 1 Premium Üye alt üye olarak 2 adet Premium ve 2 Adet Level1 Standart Üye sahibi olacaklar.
- 1 Standart Üye 3 adet Level1 Standart üye sahibi olacak."

Sahibi olacaklar yazmışsınız. Yani sanki siz 2 tane premium üye veriyormuşsunuz gibi olmuş.
Siz vermiyorsunuz olur da 1 alt üyem üyelik yükseltirse zaten komisyonunu ben veriyorum..
Tabi matrix'in tepesindekiler oldukça avantajlı olacak.
4 levele kadar üyelik yükselten olursa 1'er dolar alınacak. İnş. matrix aşağı doğru çok seviyeye ulaşır. Yoksa bize pek gelen giden olmayacak. Yani fkork'un altına refler birikmeli ki ben de komisyonunu vermediğim bir upg bonusunu alayım. Yoksa pek bir getirisi olmayacak..

fkork

bence burada bütün reflerin bana verilmesi lazım.. neden mi? ben 4. leveldeyim zaten..:Dbenden sonrakiler tepedekilere yaramaz...:D

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Haziran 2013, 17:09:40
birde refleri niye dağıtıyorsunuz hakkaten sizin olsun refler zaten 0,50 vericeksiniz ilk 1$ için ref dağıtımı iyi olmaz gibi geldi bana da fikir sizin olduğuna göre sen ve ptconur'un refleri olsak daha iyi hem dağılmış olmayız yoksa bekelinin dediği sorun çıkar ortaya oldu da biri üyelik yükseltti 2$ uplinı vermeli bu durumda :)
]

Konudaki amaç fikri biz bulduk herkes bizim refimiz olsun mantığı değil zaten bu şekilde de upline herhangi bir şey kazanamaz. Eğer bahsettiğin gibi sadece ırmak ve benim refim olunsa sen geleceksin ırmak ın alt üyesi olacaksın ve premium üyelik yaptığında senin üzerinden ırmak 2$ kazanacak ve onu da sana geri iade edecek. Ama benim düşündüğüm olay şu ırmak benim alt üyem oldu premium üye oldu ben 2$ kazandım ve ırmak a iade ettim. Daha sonra sen ırmak ın refi oldun premium oldun   ırmak 2$ kazandı sana verdi ama aynı zamanda ben de 1$ kazandım kimseye vermedim işte o zaman benim karım başladı. Daha sonra senin alt üyen olarak bekeli alt üye oldu ve sen 2$ kazandın ve o bekeliye iade ettin ama aynı zamanda ırmak ta ben de yine 1$ kazandık. Yani burda benim alt üyem olarak ırmak sen ve bekeli olsaydınız ben 6$ kazanacaktım ve hepsini de geri iade edecektim ama bizim mantığımızla ben 4$ kazanıyorum 2$ dolar iade edip 2$ bana kalıyor ırmak 3$ kazanıyor 2$ iade ediyor 1$ ırmak a kalıyor sen 2$ kazanıyorsun ve bekeliye iade ediyorsun. İlk durumda siteden 6$ çekiyoruz ikinci durumda 9$ çekiyoruz. 3$ bizim karımız oluyor ikinci durumda.
Konuyu burda ve diğer forumda açtım fakat öncelik olarak burası diye düşündüm çünkü en üstteki üyeler daha fazla kazanacagı için ömcelik sizlerin olsun istedim. Diğer forumda dün gece ırmakın refim olduğunu belirten bir yazışma yaptık konuda ve onun arkasından sabahleyin baktığımda iki kişinin de katılmak istediğini pm ile belirtmişler fakat onlara cevap yazmadım çünkü sizleri bekledim öncelikle. Şimdi telden giriyorum ama yarın sabahleyin herkese o forumdaki konu linkini atıcam ve orda da ırmak ile yaptığımız olayı sizlerle de yaparsak hem konu aktifliğini korur hem de daha fazla ref edinebiliriz.

Standart üyenin altındaki standart üye premium üyelik yapmak isterse ne olacak konusuna gelirsek öncelikle eğer alt üye premium üyelik almak isterse önce upline ı ile irtibata geçmeli. Onun da fikirlerini almalı ve eğer üst üye de premium üyelik düşünüyorsa önce üst üye daha sonra da alt üye premium üyelik almalı. Üst üye almak istemiyor ise o zaman bir önceki mesajımda da söylediği  gibi üst standart üye 1$ kazamacak ve onu alt premium üye ye iade edecek. Üst standart üyenin üstünde de ırmak ve ben olduğum için ve premium üye olduğumuz için biz de 1 er dolar kazanacağız ve 0.5$ ını biz ödeyeceğiz. Bu şekilde daha mantıklı olur gibime geliyor.
Arkadaşlar takım sasece ırmak ve bana ait bir takım değil hepimizin takımı ve bunu öncelikle bizler fikirlerimizi ortaya atarak daha iyi bir hale getirebiliriz. Daha sonra diğer forumda uygulamaya geçeriz.
Bir diğer konu ise şu arkadaşlar; diyelim ki başka bir forumda bir arkadaşınız var ve ptc işi ile ilgileniyor. O arkadaşı da takıma davet edebilirsiniz. Tabiki o gelen arkadaş takımın sınırlandırmış olduğu ref sayısına dahil olmayacak ama o arkadaşa da diğer takım üyelerine sağlanan olanaklar sağlanacak.

fkork

son durum ne hocam şimdi? kimler var takımda?

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 19 Haziran 2013, 17:33:50
Peki ben premium oldum.
Sizin verdiğiniz alt üye de premium oldu. Onun 2 dolarını ben ödeyeceğim o zaman. Doğru mu anladım.

Bide premium olana 2 premium ve 2 standart üye vereceğiz demişsiniz.
Premium üyeleri nasıl vereceksiniz?
Yani konu tanıtımında muallakta olan şeyler var.
Çelişki var. Verecekseniz bunun ücretsiz olması lazım. Ama komisyonu upline ödeyecek dediniz az öncede.
@ptconur, döndüğünde detaylı ve net cevaplar bekliyoruz.
Takıma katılmış olmanın avantajları net gibi. Ama nasıl olacağı konusunda çelişkiler var.

Üye dağılımını ise üstten başlayarak ve level 4 e kadar doldurarak gitmek daha mantıklı gibi görünüyor. Bu sayede geriye dönük şu kişinin 1 standart üyesi eksik kalmıştı vs gibi şeyler aklımızda kalmaz diye düşünüyorum.

Evet alt üyenin premium üyelik ödülünü veya alt standart üyenin siteden kazandığı 1$ sonrasındaki 0.5$ ı kesinlikle ve kesinlikle üst üye ödeyecek.

ptconur

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 00:45:22
Ok, anlaşıldı.
O zaman ilk sayfadaki tanıtımı güncelleyelim.
"- 1 Premium Üye alt üye olarak 2 adet Premium ve 2 Adet Level1 Standart Üye sahibi olacaklar.
- 1 Standart Üye 3 adet Level1 Standart üye sahibi olacak."

Sahibi olacaklar yazmışsınız. Yani sanki siz 2 tane premium üye veriyormuşsunuz gibi olmuş.
Siz vermiyorsunuz olur da 1 alt üyem üyelik yükseltirse zaten komisyonunu ben veriyorum..
Tabi matrix'in tepesindekiler oldukça avantajlı olacak.
4 levele kadar üyelik yükselten olursa 1'er dolar alınacak. İnş. matrix aşağı doğru çok seviyeye ulaşır. Yoksa bize pek gelen giden olmayacak. Yani fkork'un altına refler birikmeli ki ben de komisyonunu vermediğim bir upg bonusunu alayım. Yoksa pek bir getirisi olmayacak..

Burda çok fazla alt üye bulamayacağımızı hepimiz de biliyoruz açıkça. Diğer forumda da konu açmamın asıl sebebi de budur.
Evet matrixin üstündekiler çok daha çabuk ve belkide yeterli üye bulunamaz ise daha fazla kazanç sağlıyacağı kesin. Ama bir de şu taraftan bakmakta fayda var. Konu bu şekilde açılmazdı derdim ki alt üyem olana ve premium üye olana 5$ veriyorum ve ırmak veya sen geldin alt üyem oldun ve premium üyelik aldın. İyi de premium üyelik aldıysan mutlaka bir ref çalışması yapacaksın ve buldun atıyorum 50 tane 100 tane ref ve senin refin de üyelik yükseltti veya siteye yatırım yaptı ondan da ben kazandım hepsinden de ben kazandım yani ırmak hiç kazanamadı veya moonisblack i mesela alt üyem yapmış ırmak ve moonisblack üyelik yükseltmiş o hiç kazanamadı. Hep ben kazanacaktım ki bu da hiç istemediğim bir durum.