PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 20 Haziran 2013, 00:50:40
bence burada bütün reflerin bana verilmesi lazım.. neden mi? ben 4. leveldeyim zaten..:Dbenden sonrakiler tepedekilere yaramaz...:D

Aslında haklısınız siz şu anda 4. levelsınız ve sizden sonrakilerin bana faydası olmaz. Alt üyelerin hepsi standart üye olsa mantıken sizden devam etmesi doğru olur ama premium üyelerin daha çabuk kazanmasını sağlamak için onlara öncelik vermekte fayda var. Irmak ref dağılımını yaparken çok güzel bir şekilde yapmış saolsun sadece mooniablack i yani premium üye yi benim alt üyem yaparken bi hata yapmış moonisblack i kendi alt üyesi yapsaymış daha doğru olurmuş gibi geliyor bana

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 20 Haziran 2013, 01:48:26
Aslında haklısınız siz şu anda 4. levelsınız ve sizden sonrakilerin bana faydası olmaz. Alt üyelerin hepsi standart üye olsa mantıken sizden devam etmesi doğru olur ama premium üyelerin daha çabuk kazanmasını sağlamak için onlara öncelik vermekte fayda var. Irmak ref dağılımını yaparken çok güzel bir şekilde yapmış saolsun sadece mooniablack i yani premium üye yi benim alt üyem yaparken bi hata yapmış moonisblack i kendi alt üyesi yapsaymış daha doğru olurmuş gibi geliyor bana

@fkork sizin için 4. seviye ama benim için 1. seviye.
Sadece kendinizi düşünmeyin :D

Ben de premium alacağım. Açıkçası yazılanlardan sonra takıma dahil olmuş olmamın pek bir getirisi olmadığını gördüm.
Ama Onur, moonisblack gibi Irmak da benim gibi reklamcı reflere sahip oldular.
Bundan sonra takıma kimse katılmazsa ne olacak kalacağız öyle ortada :D
Benim için önemli değil. Refler ediniriz bi şekilde. Ama sizi tebrik etmek lazım, helal olsun..

Bu arada bu iş EMS'de Clixsense için yapılmış zamanında. Orada komisyon meselesi nasıldı çok merak ettim.
Siz yarın birgün çok zorlanacaksınız eğer takım büyürse.
Birisi upgrade yaptığında sizden komisyon isteyecek siz onun upline'ını bulacaksınız felan.
Bence orjinalinde böyle değildir. Yoksa dediğim gibi bir getirisi yokki.
Takıma katılırken sunduğunuz şartlar belli.
Her takıma katılan kişi uygun bir kişiye ref yapılır.
Upg yaparsa komisyonu ödenir. Upline'ın kimse o ödesin mantığı saçma. Siz zaten 4 seviyeye kadar birçok komisyon alacaksınız.
Yani benim veya moonisblack'in takım dışı birçok refi yarın birgün upg alacak. Yani şu anki sistemin size sayısız avantajı varken bizim gibi takım üyelerine takımdan pek bir getirisi yok.

Diğer takım üyelerinin yorumlarını da merak ediyorum diyeceğim ama hepsi ayrı bi alem zaten. Hakan banane ne haliniz varsa görün der.
fkork ben zaten hayatta upg almayacağım der. abcb ben zaten destek için üye oldum der.

arshi

Yav bekeli inciğini boncuğunu ne çok kurcaladın be arkadaş, rüyanda mı gördün anlamadım ki :D

bekeli

Alıntı yapılan: Arshi - 20 Haziran 2013, 06:59:44
Yav bekeli inciğini boncuğunu ne çok kurcaladın be arkadaş, rüyanda mı gördün anlamadım ki :D

Hı hı rüyamda gördüm :D Hatta uyuyamadım :))

abcb

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 06:54:15
abcb ben zaten destek için üye oldum der.

Ben zaten destek için üye oldum  :g

bekeli

Alıntı yapılan: abcb - 20 Haziran 2013, 07:04:41
Ben zaten destek için üye oldum  :g

Sen öyle san. Yarın altındaki bir üye upg yaparsa komisyonunu ödeyeceksin :D
Ama ben destek için üye olmuştum dediğinde iş işten geçmiş olacak. Geçmiş olsuuun :))

hakanatik01

Ben alır parayı çatır çatır yerim belirtmiştim şartlarımda:P abcbde bana katılmıştı oda yer:P bizi bağlamaz;

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 19 Haziran 2013, 09:33:56
Anlaşırsak benim şartlarım;
Diğer şartlarda bana uymaz ben kafasına göre takılanlardanım :P 1$ oldummu 0,5 istemem aklıma yatarsa golden alırım yatmazsa almam ,ref falan arayıpta canımı sıkamam,ama günlük tıklarım bak :P standard üyeye level1 refini  anlamadım başkasına verin o üyeleri ben yalnız çalışırım 8) 8)

Alıntı yapılan: abcb - 19 Haziran 2013, 11:01:27
Tanıtımınız hayırlı olsun arkadaşlar   :)
Bana da bir refli link gönderirmisiniz  :)

Edit= Hakan'ın şartlarının çoğu benim için de geçerli  :g 0.50 istemem, hergün tıklarım, şimdilik standart takılırım  :g

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 07:09:47
Ben alır parayı çatır çatır yerim belirtmiştim şartlarımda:P abcbde bana katılmıştı oda yer:P bizi bağlamaz;

Bağlamaz  8)
Bekeli keşke biraz uyusaydın yaaa  :g

bekeli

Alıntı yapılan: abcb - 20 Haziran 2013, 07:11:01
Bağlamaz  8)
Bekeli keşke biraz uyusaydın yaaa  :g

Uyudum, uyandım be ya.
Birazdan işe gideceğim ;)

hakanatik01

işe gidip gitmemen de beni bağlamaz bekeli;

Hatta ileri gider üstten gelicek 0,5'ide alır yerim :P şartlarım ağırdır orhan babanın dediği gibi "beni böyle sev seveceksen"

Edit:biz uyumadık ne dediğimizi bilemeyebiliriz:P