PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 20 Haziran 2013, 22:17:34
ikisi de benim ref değil... güya ilk başvuranlardan biri bendim... :( bekeliden sonra bana ref gelecekti..::(
Nasıl refiniz değil  ikisinede sizin ref linkinizi verdik ama. Djsugara verilen reflink hala konuda var illisoniste de PM ile verdim. Henüz üye olmamışlarsa bilemem hocam ama ikisinede sizin ref linkiniz verildi.
Ayrıca Tolga Can Premium alacağını belirttiği için Bekeli hocamı uygun gördüm. ona vermemin nedeni bu yanlış anlamayın.

fkork

ptconur yanlışlıkla başka link vermiş dsjguar a...  illisionist ne yaptı bilmem... dedim ya, çifte standart, standartız  diye... hıh....  (kk)

djsugar

moonisblack i verdiler ilk bende üye olup tıklamaları yaptım ondan dolayı bir daha üyelik açmadım tıklaması uzun sürmesedi olurdum

fkork

Alıntı yapılan: djsugar - 20 Haziran 2013, 22:27:15
moonisblack i verdiler ilk bende üye olup tıklamaları yaptım ondan dolayı bir daha üyelik açmadım tıklaması uzun sürmesedi olurdum

duy ırmakk duy.... :P

ýrmakk

Alıntı yapılan: fkork - 20 Haziran 2013, 22:24:10
ptconur yanlışlıkla başka link vermiş dsjguar a...  illisionist ne yaptı bilmem... dedim ya, çifte standart, standartız  diye... hıh....  (kk)
Kırılmayın lütfen yanlışlıkla olmuş bir hata. İllisionist te sorun çıktı demekki. Eğer reset atabilirse yeniden üye olmasını rica ederiz. çok özür dilerim.

Alıntı yapılan: djsugar - 20 Haziran 2013, 22:27:15
Teşekkürler. djsugar

hakanatik01

Tonguçhanla konuşayım ben onu benim refim yapayım takımı içerden dağıtıcam madem standartlık ayrımı oldu :P benim refim olursa bende onun clixsenseden refi olurum :P ayrıca para iadenide yaparım ortak 2$ bitmedi ne verirlersede 1$ fazlası bitmedi hem kurtulursun ilerdeki "Tolgacan neden benim refim değil" söylemimden? :P

Yılın en iyi teklifi :P hatta bitmedi stadaart kal premiumluk alma biz standartız ya nede olsa :'( :'(  bir kişiyi daha bu içimizdeki irlandalılara kaptırmayalım;

fkork

tolga, gel refim ol bak elisa hoca da gelince refim olacak enderege ile beraber....  diğerleri ne veriyorsa iki katı...

djsugar

kozları döküyoruz ortaya o zaman bende ne veriyorlarsa 2,5 katı :D

ýrmakk

Tamam ben vazgeçtim Premium olmaktan. üçünüzünde teklifini ayrı ayrı kabul ediyorum.  İp sorunum yok nede olsa :D   Allah'ın standartları  (k) (k) 8) STANDART FOREWER  8)  (k) (k)

djsugar

pre üye olmayana hiç birşey vermiyoruz hepimiz için 3 ayrı üyelik açıp pre alacaksan gel :D