PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 22:31:38
Tonguçhanla konuşayım ben onu benim refim yapayım takımı içerden dağıtıcam madem standartlık ayrımı oldu :P benim refim olursa bende onun clixsenseden refi olurum :P ayrıca para iadenide yaparım ortak 2$ bitmedi ne verirlersede 1$ fazlası bitmedi hem kurtulursun ilerdeki "Tolgacan neden benim refim değil" söylemimden? :P

Yılın en iyi teklifi :P hatta bitmedi stadaart kal premiumluk alma biz standartız ya nede olsa :'( :'(  bir kişiyi daha bu içimizdeki irlandalılara kaptırmayalım;
İyi bak hakan hocam vardır kıyıda köşede bir Upline lığın. Sen ne kirli çıkısın seennnn. Bu benim niye refim  değil şu benim refim niye değil diye diye topladın refleri.  Eeee napacan öyle böyle sende yolunu bulacan mecbuuurrr  (d)

djsugar

yakında ben yazacam forumdakilerin hiçbiri neden benim refim değil  bana öle 1 2 kişi yetmez :D

ptconur

Arkadaşlar bir gidiyorum ortam karışıyor anlamadım ki. Lütfen bundan sonra takıma dahil olacaklar bana öm yolu ile ulaşsın ve ben yönlendireyim. Öncelikli olarak siteye yatırım yapanlara ref sağlarsak en azından onların yatırımını çıkarmamız lazım. Sakın standart üyeler ayrımcılık yapılıyor diye gücenmesin. Lütfen bundan sonra kimse konuda ref linki vs paylaşmasım ya da biri gelip ben de katılıcam takıma dediğinde benim refim yok benim refim olsun diye bir sey söylemesin. Tolgacan arkadaşımız kıdem olayından dolayı bekelinin refi olması mantıklıdır. Bundan sonra gelecek premium üye ise moonisblack e tahsis edilecektir. Dediğim gibi lütfen kimse yeni kişilere yönlendirme yapmasın

hakanatik01

1.Gitmeyin o zaman canım :P
2.Aklı başında biri kimin refi olacağına karar verebilir yönlendrimeye ihtiyaç duymaz :P
3.Teklif tekliften üstündür
4.premium olanları almıyoruz zaten takıma :P

tolga premium olacam ben arkadaş derse benim teklif suya düşer o zaman :P yollarımızı ayırır başarılar dileriz.Biz standartlar olgun,geyik ve kendinden çok arkadaşını düşünen yapıda insanlarız premiumları bilemem ;

gel tolgacan,ortak,modum,admin adayım, reklamvermeyi sevenim,en çok ref bulduranım,v.sv.s., sen gel benim refim ol  adını bile doğru söyliycem :P

ptconur

Yahu 24 saat bilgisayar başında mı durayım. Bizim de işimiz gücümüz var. Unutmayalım ben standart üye değilim.  :P alırım upgrade imi veririm reklamımı çekilirim kenara  :P

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Haziran 2013, 22:52:17
1.Gitmeyin o zaman canım :P
2.Aklı başında biri kimin refi olacağına karar verebilir yönlendrimeye ihtiyaç duymaz :P
3.Teklif tekliften üstündür
4.premium olanları almıyoruz zaten takıma :P

tolga premium olacam ben arkadaş derse benim teklif suya düşer o zaman :P yollarımızı ayırır başarılar dileriz.Biz standartlar olgun,geyik ve kendinden çok arkadaşını düşünen yapıda insanlarız premiumları bilemem ;

gel tolgacan,ortak,modum,admin adayım, reklamvermeyi sevenim,en çok ref bulduranım,v.sv.s., sen gel benim refim ol  adını bile doğru söyliycem :P

ilk döret madde için; onur hocam yanlış anlama aa katılıyorum fazla fazla...

tolga, refimden üye ol, standart kalırsan 3, pre olursan 2 $ komisyon veriyorum...:) şaka değil...

bekeli

:) Sanırım yine geyik yapılıyor.

Bu arada,
herkesin çok güzel teklifleri var.
Bu güzel teklifleri bu konu altında zayi etmeyin isterseniz. Çok istiyorsanız yeni kampanyalar başlatabilirsiniz yeni konu açarak (d)

fkork

Alıntı yapılan: bekeli - 20 Haziran 2013, 23:10:08
:) Sanırım yine geyik yapılıyor.

Bu arada,
herkesin çok güzel teklifleri var.
Bu güzel teklifleri bu konu altında zayi etmeyin isterseniz. Çok istiyorsanız yeni kampanyalar başlatabilirsiniz yeni konu açarak (d)

bekeli refim ol, konularına geyik bekçisi olayım :D

ýrmakk

Tamam arkadaşlar haklısınız teklif tekliften üstündür.O halde Tolga hocam gelince tüm teklifleri değerlendirip kararını açıklaayacaktır  kimin refi olmak istiyorsa bilgi verecektir. haklısınız
Alıntı YapBiz standartlar olgun,geyik ve kendinden çok arkadaşını düşünen yapıda insanlarız premiumları bilemem
Biz bunun aksini düşündüğümüz için bu konuda konuşuyoruz zaten tüm bu konuşmları.

fkork

unutmadan; verelim sloganı..

**standart forever** 8)