PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 01 Temmuz 2013, 17:31:54
iş standartlar dışlandıktan sonra koptu bence :P
**standart forever**8)

standartları kimse dışlamadı sadece bir kaç arkadaş standartlara ödeme yapmak istemedi (uğraşmak istemedi) hepsi o
burda standart olayını kaldırdım o yüzden fakat diğer forumda standart üyelik var hala

ama lütfen ems ye üye değilseniz bile üye olun ve konuyu üstlere taşımak için siz de biraz çaba harcayın

hakanatik01

haklısın ama bunu yapması gereknler premiumlar gelen onalra gelicek değilmi standrta ref yok :P :) standartlardan birşey beklemeye gerek yok :P standart başka forumlara karşı ;

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 17:36:31
haklısın ama bunu yapması gereknler premiumlar gelen onalra gelicek değilmi standrta ref yok :P :) standartlardan birşey beklemeye gerek yok :P standart başka forumlara karşı ;

niye standartlara ref vermeyelim ki

onlar istesin yeter

mesela fkork :)

hakanatik01

adam premium olmaycakmı neden fkorkun altında ziyan olsun beya

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 17:41:05
adam premium olmaycakmı neden fkorkun altında ziyan olsun beya
standartın altına standart :)

bir tane up dedim hemen biri üye olmak istedi upgrade yapacak sanırım bekeli ye yazıyorum :)

http://www.emoneyspace.com/forum/index.php/topic,292319.15.html

hakanatik01

yani çalışmadan olmaz ref isteyen gitsin yazsın o zaman :)

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 17:46:51
yani çalışmadan olmaz ref isteyen gitsin yazsın o zaman :)

bi laf vardır ya armut piş azıma düş :) o misal

böyleydi di mi yahu :)

hakanatik01

Onu bunu bilmem söylemlerinizden kim ne anlarsa anlayabilir ben üstüme alınmıyorum hiçbir şekilde :P benim şartlarımı konuya yazmıştım :P o yüzdne orda dediklerim beni bağlar diğerlerine karışmam bir laf vardır ;
"ne etliye karışırım ,ne sütlüye" :P canım nasıl isterse öyle yaparım şartlarıydı onlar :P ki dediklerinde haklısın bence burdaki standart arkadaşlara ödeme istemiyorum diyenler dışındakilere ödemede yapılacaktı sanırım; onun karşılığını vermeleri lazım en azından :P :)) ems şifrem yok üşeniyorum yoska ben bile girip yazıcaktım 1-2 şey bunca laftan sonra :P :)

ptconur

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 17:58:32
Onu bunu bilmem söylemlerinizden kim ne anlarsa anlayabilir ben üstüme alınmıyorum hiçbir şekilde :P benim şartlarımı konuya yazmıştım :P o yüzdne orda dediklerim beni bağlar diğerlerine karışmam bir laf vardır ;
"ne etliye karışırım ,ne sütlüye" :P canım nasıl isterse öyle yaparım şartlarıydı onlar :P ki dediklerinde haklısın bence burdaki standart arkadaşlara ödeme istemiyorum diyenler dışındakilere ödemede yapılacaktı sanırım; onun karşılığını vermeleri lazım en azından :P :)) ems şifrem yok üşeniyorum yoska ben bile girip yazıcaktım 1-2 şey bunca laftan sonra :P :)

yok ya kimseye laf falan söylemek istemedim. sadece gerçekler bunlar bu şekilde yapmak lazım diye yol gösterdim nacizane

hakanatik01

söylemeye hakkınızda var ondan söyledim bende Takım değil mi bu olay? :yoksa tek kişilik dev kadro mu? :P :) baaane zaten beya benim sözleşmem sağlam :))