PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

ben standard olamama rağmen  pre üyelerden cok üste taşımışım konuyu hala laf yapıyonuz .

hakanatik01

Taşıyana  laf yapan yokki ayrıca laf yapmak değil söylenmesi gereekn gerçekler her ref isteyen yapmak zorunda bu işlemi refler kendi kendilerine gelipte takıma katıalcak değlller :) senin gibi olmalı herkes denmek istenen o aslında sen taşıyorsan teşekkürler umarım herkes senin gibi yaklaşır konuya ;)

ptconur

Alıntı yapılan: djsugar - 01 Temmuz 2013, 18:09:33
ben standard olamama rağmen  pre üyelerden cok üste taşımışım konuyu hala laf yapıyonuz .

kimse kimseye laf yapmıyor hocam sadece siz ve ben yazmışız konuya ilk günler bir kaç kişi yazmış ondan sonra da unutulmuş

hatırlatmak istedim sadece

fkork

iyi de standartlar premium üye niye alamasınlar ki? mesele komisyon değil mi, neyse veririm parasını...

**standart forever**8)

hakanatik01

Standartla premiumun tık kazncı aynı değil fkork almaması daha normal olur;sana gelen ,00,1se premiuamaynı tıktan 0,05 gidicektir;

@djsugar ptconur da  haklı :) dediğim gibi sen ben olayı değil, ref isteyen herkes yazmak zorunda bu kadar basit işlem :) EMS'de ne kadar çok konu açılıyor eğer üste taşıyamazsanız kim görüpte gelicek refiniz olucak ya ref istemeyin yada gidip yazın işlem bu kadar basit kişisel bir laf yok zaten,ptconur ve djsugar olarak sizlerde yazmazsanız kim yazıcak peki,böyle takım olmaz ki vakti olan girsin yazsın ,üstüne alınan da alınacak sen görevini yerine getirdiysen gönül rahatlığıyla yazılanları kaale bile almayabilirsin,ben kaale almıyorum mesela sözleşmemden dolayı :P :))

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 18:23:22
Standartla premiumun tık kazncı aynı değil fkork almaması daha normal olur;sana gelen ,00,1se premiuamaynı tıktan 0,05 gidicektir;

şu cümleyi az daha açıversen?

ptconur

Alıntı yapılan: fkork - 01 Temmuz 2013, 18:26:10
şu cümleyi az daha açıversen?

standart üye ref tıkından  0.0025$ alırken premium üye 0.005$ alıyor

hakanatik01

Sen standart değilmisin altında ben olayaım premium benim tıklarımmdan gelicek olan misal 0,01 diyelim ama senden değilde ben ptconur dan ref olsam premium olarak 2mizde pre olacağımızdan  ona sağlayacağım tık kazancı 0,05 olur neden çünkü premiun kazancı yüksek oluyor....
Tüm sitelerde bu kural aynıdır millet niye veriyor clixsensede premium ol geri vereyim olayı falan işte :P Premum tıkı herzaman değerlidir;

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 01 Temmuz 2013, 18:28:54
Sen standart değilmisin altında ben olayaım premium benim tıklarımmdan gelicek olan misal 0,01 diyelim ama senden değilde ben ptconur dan ref olsam premium olarak 2mizde pre olacağımızdan  ona sağlayacağım tık kazancı 0,05 olur neden çünkü premiun kazancı yüksek oluyor....
Tüm sitelerde bu kural aynıdır millet niye veriyor clixsensede premium ol geri vereyim olayı falan işte :P
iyi de bu mesele sadece standart devam eden üyeyi bağlar... diğer arkadaşlar için değişen bir şey var mı ? mesela bir ref geldi, premium alacak, 2$ ı ben ödedikten sonra altımdaki ya da üstümdeki üye için değişen bir şey var mı? etkilenen sadece ben olacağım...

hakanatik01

o konuda birşey demem ama o zaman takım değilsiniz "ben" ön plana çıkacaktır ;Öncelik premiumun yatırımını çıkarabilmesi olmalı takımlarda ;Standart kalıyorsan siteden bir beklentin yoktur beklentin yoksa premium üyeyede gerek yoktur Bu durumda premium  üyeyi riske girip yatrım yapıp ref bulacak kişinin lamsı takım mantığına daha uygun geliyor bana  ama senin düşüncen farklıdır saygı duyarım :)