PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Cevap verdim ama emin değilim he :P ,ama mantıklı olan bu :) senin 100 refin var reklam vermişsin ben reklam vermemişim banamı verin diyecem refleri :P yada başka bir arkadşın 200 refi olması takımı bağlamaz iyi çalışmışsın ref elde etmişsin diğeri çalışmadı diye sen niye yanasın değil mi :P
yarın tam cevabı ptconur verir zaten ,ki kimin kaç refi var bilinmiyor takım dışında ;) o yüzden takım dışında herkesin refi kendine dedim :P

ballondor

bencede herkesin refi kendine :D gerci takımdan biri olsa bana haber verilirdi herhalde 1 hafta gecmis üzerinden :) asıl soru 1 haftada neden onaylanmamıs :(

hakanatik01

Ticket atmanda fayda var admin yazmış gerçi ama genede ticketın etkisiyle elini çabuk tutabilir ters biriyse daha günüm var  TOS okumuyon mu kardeşim diyebilirde  :P;

"Please bear in mind that both commisions are credited to your account manually and may take up to 45 days to credit your account. We do that as we need to verify every transaction. But in most cases commission might be credited within 2-3 days. "

Yani diyorki her kimki komisyon almaya hak kazanır 45gün sürem var ama sağım solumda belli olmaz genellikle 2-3 güne yatırırım diyor :P

ballondor

45 günde neymiş yahuu :D

gridde blog reklamı vermiştim, blogum kapandı söyledim link i değiştirdi hemen cvp vermişti aslında ama bakalım buna nasıl bi cvp verecek :)

hakanatik01

Tam geyik takımından adamlara sorulacak sorular :P
45 gün neymiş yahu = 7gündür bekliyon madem düş 7 günü 45-7=38 gün ayın kaçı bugün 13'ü ekle üstüne 38 gün  anladın sen onu :P ; 20 ağustos cumaya tekabül eder :P  (gyk)  (gyk) yakmayın güzelim konunuzu tam durulmuştuk geyikler dolucak gene :P  (gyk)

ballondor

arshi

Yol yakınken kaç kendini kurtar ballondor :))

abcb

Hakan  (dik) oldu  :D Hatta  (scm)  :D

hakanatik01

hakakten he 38 o 38 :D  düzelteyim :P 10 gün daha ekleyin :D bu arada görev çıkıyormuydu bizde beya yoksa 1-2 dizi zileyip yatıcam ve klaymıydı görev :P

hakanatik01

Alıntı yapılan: abcb - 13 Temmuz 2013, 04:28:43
Hakan  (dik) oldu  :D Hatta  (scm)  :D
Geyik dolacak dedim uyarmadı demezsiniz :P ya bu arada bu ikonlar smileylar falan boşluk olmayınca çıkmıyormu bendemi böyle oluyor ? buda 2.sorum olsun :D