PTCSolution Team

Başlatan ptconur, 18 Haziran 2013, 18:24:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Alıntı yapılan: ptconur - 31 Ekim 2013, 15:49:08
evet ojoo da bu tür bir oluşum mümkün değil. ojoo yu bi örnek olarak vermek istedim yani amacım sadece ben kazanmak değildi (yanlış anlama sen öyle yaptın anlamında demek istemedim ojoo da da aynı olay olsaydı sen de öyle yapardın biliyorum) amacım hepimizin kazanacağı bir sistem oluşturmaktı.

Evet sanırım level2 kazançları senden geliyor ama level 3 kim onu anlayamadım. ballondor u atlamışım biraz önce listeyi verirken (zaten bana göre sadece ballondor u yönlendirirken bir hata yapıldı belki de biraz aceleye geldi. normalde bekelinin refi olması gerekirken moonisblack e yazıldı)

level 3 kazançları da bizim reflerimiz işte. Bende de upg. yapan veya reklam satın alan refler oldu.

Tamamdır o zaman. Komisyon sayfasında sadece level 1 komisyonları gözüküyor.
Stats sayfasında da daha alt seviye reflerden gelen miktarlar gözüküyor.
Mesele anlaşılmıştır.

ElisaMcCline

Takımın devamı düşünülmüyor ve herkesten zarar beyanı konusunda bilgi aldıysanız, ki listede olan ancak bilgi yazmayanlar var,
Konuyu kapatabiliriz.
Devam edip etmeyeceğinize siz karar verin.
Etmeyecekseniz, listedeki diğer aktif arkadaşların beyanını da bekleyip kapatalım.

ptconur

ben devam etme taraftarıyım

fkork

yeniden alevlendirelim tartışmayı;

takıma geyik pardon standart üye alınıyor mu?

hakanatik01

Senden ötürü zaten bir upgrade almadın gitti anca reklama harca paracıklarını :P [hayırlı olsun bu arada umarım iyi ref gelir 1-2 sitede denk geldim reklamına :) ] bekeliyi upgradesiz bıraktın grupta  bir onun yok dikkat edersen :P :D

fkork

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 31 Ekim 2013, 23:53:31
Senden ötürü zaten bir upgrade almadın gitti anca reklama harca paracıklarını :P [hayırlı olsun bu arada umarım iyi ref gelir 1-2 sitede denk geldim reklamına :) ] bekeliyi upgradesiz bıraktın grupta  bir onun yok dikkat edersen :P :D

hayrılı olsun dileklerin için teşekkür ederim.. :)

hakkaten ya, iş benim upg almamala patladı... hadi takım olarak toplanıp bana upg alın mesele çözülsün :D

tolgacan86

nerede reklam verdin bakim sen.. ?

fkork

Alıntı yapılan: Tolga Can - 31 Ekim 2013, 23:55:52
nerede reklam verdin bakim sen.. ?

northclix ve ptcsolution da grid reklamı :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: fkork - 31 Ekim 2013, 23:54:47
hayrılı olsun dileklerin için teşekkür ederim.. :)
hadi takım olarak toplanıp bana upg alın mesele çözülsün :D
Buda HAYIR'lı olsun :P (gyk)