Clixzor.com %70 ref kazancı

Başlatan ricci, 25 Haziran 2013, 19:29:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

djsugar

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Haziran 2013, 12:51:54
:)) :)) :))
bütün sitelerine 10 tane fazladan ref yapıp tıklama yapmayımda görsün o :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: djsugar - 26 Haziran 2013, 11:03:48
vay hain ref hakacu sonra elisa benim refim değil olmaz tabi milleti yarı yolda bırakıyorsun
Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Haziran 2013, 12:51:54
:)) :)) :))
Gülün gülün;belgeler var elimde söz uçar yazı kalır :P 2.nizde Upline'msınız birde ayıp beya :P ve ikinizde refim değilsiniz beya ;( :D
şimdi hakkımda çıkan asılsız dedikodulara cevap vericem ben değil belgeler konuşsun :P sevgili uplene'ım djsugar'ın hakkımda ortaya atmış olduğu "hain" suçlamasına yönelik daha önce tarafımdan yayınlanmış olan 4.İzmir ref kurultayın da yapmış olduğum açıklamalardan belgelerle cevap vereceğim :P
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Haziran 2013, 07:29:55
djsugardan  üye olucam ama   tıklayamam  ref bulucaksa boşa gitmesin diye beklemedeyim :) farketmiyorsa akşam üye olur 1 gün tıklar bırakırım siteyide :)
Bakalım kaç gün tıklamış uplenım istatistikleri paylaşabilir 1 değil 2 gün :P 3 oldumu emin değilim he :)
daha bitmedide yine aynı kuraltay da yaptığım açıklamada;
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Haziran 2013, 16:02:01
Üye oluyorum o zaman ptcsolution da dışlandık zaten genedle premiumcular olarak devam edicekler  ırmakk için sorun olamazsa da 1 gün buna 1 gün ona tıklayabilrim 2'sini bir arada götürebilirmiyim denemem lazım :) elimden geldiğince tıklamaya çalışırım biran önce limite ulaşıp scam  olmadan kaçmanda lazım gibi çünkü, birimiz ödeme alabilelim bari
denemelerim olumlu olmadı :P
ve Uplene'ım yoğun çabalar sonucu yapmış olduğu lobi faaliyetleri ile eş dost araya sokup nolur gitme tıkla sensiz bitiğim sensiz olmaz serzenişlerine  :P karşılık aynı kurultayda verdiğim cevap ise
Yapılan lobi çalışması :P
Alıntı yapılan: djsugar - 21 Haziran 2013, 16:17:36
:D bunu ptcsolution'un altında tıklayabilirsin onu izlerken bunu altta çalıştırsan yeter nasıl olsa reklam izleme zorunluluğu yok .
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Haziran 2013, 16:41:45
O arada clixsense ve neo çıkıyor :P dediğin gibi yapabilsek ekranı 10'a böler aynı anda 10 site tıklarım ama ehteyarıyoruz artık eskisi gibi cazip gelmiyor PTC işi :) beni aşıyor yapamıyorum sıkılıp kapatıveriyorum :) yoksa içlerinde 1 clixsense 1 ptcsolution' da izleme zorunluluğu var neoda acayip penceresi aktif olmadımı daha yavaş ilerliyor 
buna cevabım ise zaten bu konudan ricciye ref oluş sebebimdir;
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Haziran 2013, 17:53:55
farkında olmadan zaten  ben gene çoşmuşum yahu :) Azulbux dahil  bu desteklemek için üye olduklarımı saymadım  sürekli tıkladığım 15 sitem varmış elimde destek için bile olsa PTC defterini ı kapadım bir süre  artık  anca ref yarışması için olur olursa :)
ki bu genelgede yer alan mesajımdada belirtmiştim ricciye tıklama yapamayabileceğimi ancak yarışma için geldiğimi ;P
Forum ahalisi için hakkımda çıkan asılsız dedikodu için gerekli düzeltmenin yapılıp kırılın onurumun ve gururum tamiratı için   gerekli tazminatın ödenmesini talep eder saygılar sunarım; :P :D
Bir dost;

djsugar

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 13:45:23
Gülün gülün;belgeler var elimde söz uçar yazı kalır :P 2.nizde Upline'msınız birde ayıp beya :P ve ikinizde refim değilsiniz beya ;( :D
şimdi hakkımda çıkan asılsız dedikodulara cevap vericem ben değil belgeler konuşsun :P sevgili uplene'ım djsugar'ın hakkımda ortaya atmış olduğu "hain" suçlamasına yönelik daha önce tarafımdan yayınlanmış olan 4.İzmir ref kurultayın da yapmış olduğum açıklamalardan belgelerle cevap vereceğim :P

Forum ahalisi için hakkımda çıkan asılsız dedikodu için gerekli düzeltmenin yapılıp kırılın onurumun ve gururum tamiratı için   gerekli tazminatın ödenmesini talep eder saygılar sunarım; :P :D
Bir dost;
düzgün bir sitemi tanıttında refin olam tanındığın site scam oluyor sonra niye refim değilsiniz .
tanminatmış 2 gün tıkla kaç sonra tazminat  bas git (d)
En son 20 aralıkta ptc tanıtımı açmışsın onlarda ya yatırım sartı yada scam olan siteler

ýrmakk

Alıntı yapılan: djsugar - 26 Haziran 2013, 13:57:32
düzgün bir sitemi tanıttında refin olam tanındığın site scam oluyor sonra niye refim değilsiniz .
tanminatmış 2 gün tıkla kaç sonra tazminat  bas git (d)
En son 20 aralıkta ptc tanıtımı açmışsın onlarda ya yatırım sartı yada scam olan siteler
Djsugar valla hakacu kendini iyi aklamış tazminat istemek hakkı. sana bu tazminatı paşa paşa ödemek düşer gibime geliyor tabi yine son kararı verecek olan yüce divan kapısıdır. geyikseverlerin adaletine sağlık :D

djsugar

Alıntı yapılan: ırmakk - 26 Haziran 2013, 14:20:19
Djsugar valla hakacu kendini iyi aklamış tazminat istemek hakkı. sana bu tazminatı paşa paşa ödemek düşer gibime geliyor tabi yine son kararı verecek olan yüce divan kapısıdır. geyikseverlerin adaletine sağlık :D
Standart Kuralları :
standart standart'a tazminat ödemez :D

hakanatik01

eeee normal değilmi beya 20 aralık 2012  :D diyorsun scam olmasa ne kazanırmışım he :P :D  ondan sonra bıraktım zaten :P
destek için teşekkürler @ırmakk ehteyar heyeti savunmamı beğenir  lehime karar alırsa senide göricem :P :D

Alıntı yapılan: djsugar - 26 Haziran 2013, 14:25:32
Standart Kuralları :
standart standart'a tazminat ödemez :D
Bu kuraldan haberim yoktu bak he fkork'a sormam lazım :D [onada 3-5 atsam belki anlaşırızda :P ] ayrıca tazminat alırsam parayı premiumlara verip alın ulen para için premium oldunuz zaten bumu ha bumu bunu içinmi bizleri terkettiniz kirli bir kağıt parçası parçası için  :'( :'( deyip paraları yüzlerine çarpıp siteleri bıraktırıp hepsini standart yapıcam ama :D :))

djsugar

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 14:25:52
eeee normal değilmi beya 20 aralık 2012  :D diyorsun scam olmasa ne kazanırmışım he :P :D  ondan sonra bıraktım zaten :P
destek için teşekkürler @ırmakk ehteyar heyeti savunmamı beğenir  lehime karar alırsa senide göricem :P :D
Bu kuraldan haberim yoktu bak he fkork'a sormam lazım :D [onada 3-5 atsam belki anlaşırızda :P ] ayrıca tazminat alırsam parayı premiumlara verip alın ulen para için premium oldunuz zaten bumu ha bumu bunu içinmi bizleri terkettiniz kirli bir kağıt parçası parçası için  :'( :'( deyip paraları yüzlerine çarpıp siteleri bıraktırıp hepsini standart yapıcam ama :D :))

standartlığı bırakacan olmaz o iş pre alacaksan zaten vermen kazansan bile :D

bekeli

Hakan, standartçıyız standart forever diye talılıyon her yerde.. Sen Clixsense'te premium değil miydin yahu?
Ben mi yanlış hatırlıyorum. Premium süren mi bitti yoksa..
Standart takımı aranızda hainler var haberiniz yok :))

djsugar

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Haziran 2013, 14:34:47
Hakan, standartçıyız standart forever diye talılıyon her yerde.. Sen Clixsense'te premium değil miydin yahu?
hain diyorum savunuyor bide kendini daha standart  kurallarını bilmiyor atasözlerini bilmiyor.
Standart standart'ın  tıkına muhtaçtır.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 26 Haziran 2013, 14:34:47
Allahım neler duyuyorum. Bunlarıda mı duyacakmışım. Waaayyyyyy demek öyleeee  way hain vayy   bide premiumuz diye bizi beğenmiyor. standartların premiumu premiumların standardı seniiii
Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Haziran 2013, 14:25:52
Artık o paralardan bir kısmını da kendi suratına çarparsın hakacu :))