Kapak Getirene 0.01 20 tane getiren 0.30 paypal ödeme

Başlatan musalbaba123, 10 Temmuz 2013, 18:39:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

arshi

Vay arkadaş.. Bizim binada kadının biri bu kapaklardan toplayıp duruyordu, sandalye mandalye bi şeyler sayıklıyor ama tam kulak kesilemedim :P Büyük servet yatıyor sanırım orda, bu gece patlatsam mı ne yapsam :P :D

hakanatik01

Rahat bırak kadını git kafelerden topla :P fena satılıyor bu aralar bir araştır kolayı bedava içenler var :P baya kişi zengin oldu artık tanımıyorlar beni :P

ElisaMcCline

Way arkadaş,

Kadınların kola kapak koleksiyonlarını patlatmayı planlayalar,
kapak parasıyla zengin olup arkadaşlarını tanımayanlar,

yakında kafeye/bakkala/markete/kuruyemişçiye/tekel bayiine girip de sökül kapakları repliğiyle soygunlar duyarsam hiç şaşırmam :D
Gözümün önüne soygundan sonraki dolaptaki kapaksız kolalar geliyor :D

arshi

Ulen arkadaş bana kimse kola kapağı demedi, gittim mavi kapakları patlattım ben de, alayı damacana kapağı bunların (d) Kime okutacağız bunları :P

hakanatik01

kaçlık damacana kapağı ? 20liklerdenmi ,5liklerdenmi? 20liklere bişi vermem ,5liklerden 0i,05 paypalıma yollarsan ben alayım (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 11 Temmuz 2013, 04:07:05
Ulen arkadaş bana kimse kola kapağı demedi, gittim mavi kapakları patlattım ben de, alayı damacana kapağı bunların (d) Kime okutacağız bunları :P

çaktırmadan rakip siteyi aç bence :P  http://www.damacana-mavikasa.com :))

arshi

70 lik galiba bunlar hakacu, epey iriler :P
Domain de müsaitmiş bi halleneyim bakalım :D

Not: 100 mavi kapağa kol saati veriyorum, ilgilenenler pm atsın :P

musalbaba123

(k):D 20 tane biriktirin 0,30 ödeiyim işte daha ne istiyorsunuz :D   

musalbaba123

yalnız 20 kapak getiern ,30 alacak ama tl ederi 0,62 tl dir ona göre :D iyi düşünün