Kapak Getirene 0.01 20 tane getiren 0.30 paypal ödeme

Başlatan musalbaba123, 10 Temmuz 2013, 18:39:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

musalbaba123

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 11 Temmuz 2013, 18:11:38
O zaman iyi güzelde teklifi doğru düzgün yazmanız gerkmiyor mu? Kim nerden bilicek sizin kutu kolaların açma halkalarındaki kodları istediğinizi ? Bu zamana kadar söylmeseniz kimsenin haberi olmaz bundan konuyu güncelleyin ne istiyorsanız açık bir şekilde yazın ki gelicek olan ona göre gelsin;Yoksa ben 2,5luk kapakla gelsem boşamı gelmiş olucam yoksa fartetmez mi olucak :P aynı puan sonuçta 3 puan 3  puandır ramazan dışındakiler için; Teklifi gözden geçirip düzenlemenizde fayda var bence;

Evet haklısın ama bende milletin 2, 5 lt kapak istedigini bilmiyordum :) nese oMn su ramazan bi bir bitsinde ozmn olacak gibi bu iş

ricci

Hakan hatırlarsın sana zamanında iki tane kapak verdim, 0,02 paypal hesabına bekliyorum, paypalı mesaj atıyorum şimdi  :P

hakanatik01

feeye gider yakma kendini :P :)) inadına alışveriş diye yollarım :P

enderege

Ulen... Eskiden gazoz kapağı ile yılan oynardık. Bileydim saklardım o kapakları. :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 11 Temmuz 2013, 22:37:33
Ulen... Eskiden gazoz kapağı ile yılan oynardık. Bileydim saklardım o kapakları. :P

Yok be yaw, yeni kapak olacakmış :)
Bende de var ama işe yaramıyor :)

ricci

Yılan nedir hatırlamıyorum ama gazoz kapaklarının içine çamur doldurup taşla vurduğumuz günleri çok iyi hatırlıyorum, hatta o zamanlar sörf diye bir gazoz tarzı birşey satarlardı, uyduruk yerel üretim bir gazozdu o kapak o kadar değerliydiki çünkü her tarafta satılmazdı bu gazoz kapağıda ortalarda çok dolaşmadığı için 10'luk 20'lik sayardık onu, çok kavga ettim o gazoz kapağı için :) Yani o gazozu üretenler benim kadar mücadele etmemiştir o kapak için  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ricci - 11 Temmuz 2013, 22:47:11
Yılan nedir hatırlamıyorum ama gazoz kapaklarının içine çamur doldurup taşla vurduğumuz günleri çok iyi hatırlıyorum, hatta o zamanlar sörf diye bir gazoz tarzı birşey satarlardı, uyduruk yerel üretim bir gazozdu o kapak o kadar değerliydiki çünkü her tarafta satılmazdı bu gazoz kapağıda ortalarda çok dolaşmadığı için 10'luk 20'lik sayardık onu, çok kavga ettim o gazoz kapağı için :)

Hakan,
gönder olm çocuğun parasını, bak, bir kapak için kavga ederim, kan çıkartırım, dinlemem diyor :))
Bu hikaye senin için sanırım :D

ricci

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Temmuz 2013, 22:50:09
Hakan,
gönder olm çocuğun parasını, bak, bir kapak için kavga ederim, kan çıkartırım, dinlemem diyor :))
Bu hikaye senin için sanırım :D

Bilmem anlatabildim mi Hakan, hatta zamanında bir poşet kayısı çekirdeğini ütülmüştüm, gece onun yüzünden uyuyamamıştım, yani artık anlamışsındır :)

enderege

Alıntı yapılan: ricci - 11 Temmuz 2013, 22:47:11
Yılan nedir hatırlamıyorum ama gazoz kapaklarının içine çamur doldurup taşla vurduğumuz

Yılanda da aynı mantık. Kapakta çamur var. Yerede S şeklinde bir yılan resmi çizilir. Kapağa  fiske ile vurursun, çizgilerden çıkmadan yılanın kafasına ulaşman lazım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.