Soner Coca-Cola Ödemeleri (SCAM)

Başlatan hakanatik01, 13 Temmuz 2013, 15:13:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fkork

hayırlı olsun hakan.. ramazan sonrası scam olur bu gidişle..:P

arshi

fm58

hakanatik01

Soner birkaç gündür yoktu meşugldu herhalde mehdideden'de ses çıkmadı verdim bende kapakları dışarı vermek daha da karlı olsa önceliğim benim forumu kullananlardı ama piyasada yoklar :P dönün geri  :g :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2013, 00:20:52
Soner birkaç gündür yoktu meşugldu herhalde mehdideden'de ses çıkmadı verdim bende kapakları dışarı vermek daha da karlı olsa önceliğim benim forumu kullananlardı ama piyasada yoklar :P dönün geri  :g :g

Niye yahu, soner habire alımlar devam etmektedir yazıp duruyor ???

Ödemen hayırlı olsun ($)

hakanatik01

ee forumda yoktu 2 gündür sanırım yada ben göremedim :) neyse daha elimize çok kapak geçer :) hatta şimdik gördüm ben verdim alımlar devamö ediyor yazmış tüf üzüldüm şimdik... gideyim kola alayım geliyom :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 16 Temmuz 2013, 00:25:24
ee forumda yoktu 2 gündür sanırım yada ben göremedim :) neyse daha elimize çok kapak geçer :) hatta şimdik gördüm ben verdim alımlar devamö ediyor yazmış tüf üzüldüm şimdik... gideyim kola alayım geliyom :D

Yuvarlanmadan gel, kolaların gazı kaçmasın :P :D

hakanatik01

gittim geldim ama Soner çok hızlı :D yakalamak zor gelmesiyle gitmesi bir oldu :) Kodu yolladım yarın alırım ödememi koyarım burayada :)  Kola içenler  bu kampanyayı kaçırmasın :P  :g :g

abcb

Hayırlı olsun Hakan, gelecek 3.5 liranda şimdiden hayırlı olsun  :)

hakanatik01

oda geldi :P