Finansbank.enpara.com/ ENCARD....

Başlatan hakanatik01, 23 Temmuz 2013, 00:30:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Konu altta kalmasın, :y Encard ile hem Paypal onaylı oluyor hem de bağlı banka hesabına para çekilebiliyor (ok) var mı bir değişiklik?

ikose

Alıntı yapılan: Coulers79 - 28 Ocak 2016, 17:15:25
Konu altta kalmasın, :y Encard ile hem Paypal onaylı oluyor hem de bağlı banka hesabına para çekilebiliyor (ok) var mı bir değişiklik?

Hayır Yok daha bu gün para aldım  sorunsuz  (ok)

ElisaMcCline

Bu kart VISA görünüyor,
Payza ya eklenebiliyor mu ? Deneyen var mı ?

ikose

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ocak 2016, 02:13:01
Bu kart VISA görünüyor,
Payza ya eklenebiliyor mu ? Deneyen var mı ?

Ben ekledim ancak benim kartım hesap kartı gibi görünüyor, kabartmasız olanlardan.
Bu yüzden Payza kabul etmedi
ama bir fırsat bulupda encarddan kabartmalı kart talebi yapamadım :(
ama encard ile konuştum da sonuca bağlayamadım.
Kabartmalı ve isiminizin yazılı olduğu kart talebi yapabilirsiniz dediler

Mucahid

Alıntı yapılan: ikose - 29 Ocak 2016, 15:36:07
Ben ekledim ancak benim kartım hesap kartı gibi görünüyor, kabartmasız olanlardan.
Bu yüzden Payza kabul etmedi
ama bir fırsat bulupda encarddan kabartmalı kart talebi yapamadım :(
ama encard ile konuştum da sonuca bağlayamadım.
Kabartmalı kart talebi yapabilirsiniz dediler

kabartmalı derken? üstünde isim/numara yazan olarak mı?

ikose

Alıntı yapılan: Mucahid - 29 Ocak 2016, 15:40:19
kabartmalı derken? üstünde isim/numara yazan olarak mı?
Hesap kartları düz zemin üzerinedir, Krd. Kartlarının numaraları kabartmalı şekildedir.
en card hesabınıza bağlı kartınız önce özel istek olmaz ise hesap kartı şeklinde gelir.
Bu nedenle ya yeni talep yapmanız lazım, ilk başvuru yapıyorsanızda kabartmalı kart başvurusunu özellikle söylemeniz gerekiyormuş

Mucahid

Alıntı yapılan: ikose - 29 Ocak 2016, 15:50:37
Hesap kartları düz zemin üzerinedir, Krd. Kartlarının numaraları kabartmalı şekildedir.
en card hesabınıza bağlı kartınız önce özel istek olmaz ise hesap kartı şeklinde gelir.
Bu nedenle ya yeni talep yapmanız lazım, ilk başvuru yapıyorsanızda kabartmalı kart başvurusunu özellikle söylemeniz gerekiyormuş

yakın bir tarihte encard aldım.üzerinde ismim yok ancak üstündeki tüm numaralar kabartma şeklinde.ben fazladan bir şey demedim.şimdi bu kart hesap kartı olarak mı geçiyor?

iovanovic

Enpara'ya ait bir kredi kartı olduğunu bilmiyordum, ben sadece banka kartı olarak biliyordum encard'ı...  ???

ikose

Alıntı yapılan: Mucahid - 29 Ocak 2016, 15:56:51
yakın bir tarihte encard aldım.üzerinde ismim yok ancak üstündeki tüm numaralar kabartma şeklinde.ben fazladan bir şey demedim.şimdi bu kart hesap kartı olarak mı geçiyor?

evet alt sol kısımda isimde olmalı, sayılar kabartma olmalı  payzanın şartı bu

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Ocak 2016, 16:00:34
Enpara'ya ait bir kredi kartı olduğunu bilmiyordum, ben sadece banka kartı olarak biliyordum encard'ı...  ???

Krd. kartı yok zaten
hesap kartı isimli ve kabartmalı ise hesabınızın bakiyesi kadar krd. kartı gibi kullandığınız (payza ve PP da ) bir kart.

Mucahid

Alıntı yapılan: iovanovic - 29 Ocak 2016, 16:00:34

kart üzerinde otomatik olarak vadesiz hesap açılıyor.eğer istersen kart için vadeli hesap,altın hesabı ve döviz hesabı açabiliyorsun.ben sadece vadesiz kullanıyorum.