yeniyim yardımlarınız lazım esirgemeyin lütfen...

Başlatan rasimekip, 29 Temmuz 2013, 00:17:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Foruma ve ptc dünyasına hoş geldiniz Rasimekip :y

rasimekip

hoşgeldin diye herkese sonsuz teşekkürler herkese hoşbulduk

bekeli

Hoşgeldiniz @rasimekip ;)

Arkadaşlar yeterince cevaplar vermişler.
Forumu biraz gezin, sizin gibi yeni gelmiş ve sorularına cevap aramış insanların aldığı cevapları inceleyin.
Yine de soru olursa çekinmeden sorun ;)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 29 Temmuz 2013, 01:31:40
task için abcb alert var onu hiçbiryerde bulamazsınız :))

Teşekkür ederim Hakan, kaç respect vermeliyim acaba  :g

hakanatik01

neoalertıda kurduysan bak bana şimdik maviş geldi 0,015 değerinde :) kaçırmadım o reklamı :P

nukhet

merhaba ben de sizin gibi yeniyim, sorularınız benimde işime yaradı, para kazanıldığı zaman paypala aktarılıyormuş, ordanda bankalara bankalarda aylık 2 dolar kesiyormuş, zaten zor kazanılıyor para , siz bunun çözümünü öğrendinizmi? hangi bankalarla çalışılıyor.

hakanatik01

Alıntı yapılan: nukhet - 07 Ağustos 2013, 01:40:38
merhaba ben de sizin gibi yeniyim, sorularınız benimde işime yaradı, para kazanıldığı zaman paypala aktarılıyormuş, ordanda bankalara bankalarda aylık 2 dolar kesiyormuş, zaten zor kazanılıyor para , siz bunun çözümünü öğrendinizmi? hangi bankalarla çalışılıyor.
Paypaldan aktarmalarda hiçbir banka para kesmez ;)

nukhet

ben bugün bankaları dolaştım, tl hesabına döviz gelmezmiş, dolar hesabı açtırın dediler, dolar hesabındanda aylık 2 dolar kesilir dediler, hangi bankaya hesap açtırayım

hakanatik01

Doğru demişler ama Paypal içinde Dövizinizi türklirasına çevirip çekebiliyorsunuz yani bedava ;) Bizlerede gelen hep dolar/euro ama  çekerken tl olarak çekiyoruz ;) misal bugün bir ödemem gelmiş euro oalrak :P  :g