İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Güncel iki site var herkesin yatırım yapıp/yapmayı düşündüğü birşeyler beklediği zapve fuse bunların yanında globalbux ve probux geliyor :P ama ne olur bilinmez tabiki genede belki ordaki istatistiklere göre başka yerede gidersin misal 88bux iyiydi ama bozdu sanırım RRleri konuları okuyunca bir fikir oluşur zaten sendede ona göre kısmet deyip girersin birine  ;

aykutgunes

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Mayıs 2014, 00:26:11
Güncel iki site var herkesin yatırım yapıp/yapmayı düşündüğü birşeyler beklediği zapve fuse bunların yanında globalbux ve probux geliyor :P ama ne olur bilinmez tabiki genede belki ordaki istatistiklere göre başka yerede gidersin misal 88bux iyiydi ama bozdu sanırım RRleri konuları okuyunca bir fikir oluşur zaten sendede ona göre kısmet deyip girersin birine  ;

aynen hocam istatistikleri inceledim. 88Bux gidişatı bozmuş ... Enderege hocamın da belirttiği gibi probux cazip duruyor + fusebux da standart olarak küçük bir yatırım yapıp, para biriktikçe ref kiralarım diye düşünüyorum...

bilalyuzugullu

ben olsam şuanki duruma göre eğer limit 100$ sa; 40$ zaptan 200 ref, 40$ fuseden 200 ref ve 20$ prodan 100 ref kiralardım :)

aykutgunes

bu planıda düşüneceğim hocam çok teşekkür ederim...

Aslında tek bir siteye bağlı kalmaktansa birkaç sitede dener olumlu sonuç verenlere daha fazla ek yatırım yaparım...

sumercan

KONUYU BURAYA AÇMAMIN SEBEBİ BİR ÖNERİM OLACAÐINDANDIR ŞAYET YANLIŞ YER İSE NASILSA BİRİLERİ UYGUN YERE TAŞIR.
Öncelikle bu yazıyı yazma sebebim bugün YENİ KONULAR da gördüğüm Network marketing sistemleri ile alakalı tartışmalar.
Bence GELİR KAPISI  sitesinde nette para kazanmakla ilgili bütün konular hakkında yazı yazılabilmeli ki karşımıza bir site çıktığında bizim sitemiz olan GELİR KAPISInda onunla ilgili artı veya eksi fikirler bulabilelim.Yoksa nette bahsi geçen bir sitenin reklamlarına kanabiliriz.
Gelelim önerime:
Sitede hergün yeni site tanıtımları ,ödeme kanıtları , tebrikler gibi çeşitli iletiler okuyoruz çok güzel.

Acaba diyorum mesela " NASIL KAZANDIM" gibi bir isimle yeni bir konu başlığı açsak ve burada herkes ne ile meşgul olduğunu ve ne kadar yatırım yapıp ne kadar kazandığını yazsa nasıl olur?

Mesela ben 2 senedir hiç cebimden yatırım yapmadım PTC sitelerinden 1000$ kadar bir para kazanmışımdır 2000$ kadarda scam olan sitelerde gitmiştir.Ayrıca iki adet anket sitesinde anket geldikçe dolduruyorum oradanda kazandığım 500TL . kadar.

Tabii burada takip edilen sitelerin isimlerini vermek gerekiyor ama ben yönetimin onayı olmadan bunları vermek istemiyorum.

Herkese bol şans ve kazanç dilerim !!!

hakanatik01

Kısmen doğru yerdeydi "nasıl kazandım" kısmı :)
Alıntı yapılan: sumercan - 30 Ağustos 2014, 22:04:54
Bence GELİR KAPISI  sitesinde nette para kazanmakla ilgili bütün konular hakkında yazı yazılabilmeli ki karşımıza bir site çıktığında bizim sitemiz olan GELİR KAPISInda onunla ilgili artı veya eksi fikirler bulabilelim.Yoksa nette bahsi geçen bir sitenin reklamlarına kanabiliriz.
Bu tarz birşey varsa zaten izin veriliyor kimseye konu aç yada açma deme lüksümüz yokki isteyen istediğini kurallar ölçüsünde yazabilir forum özgürlüğü :P PTC-Soru cevap kısmında bazı arakdaşlar zaten bu site nasıl v.s. diye soruyor yanıltıcı reklamlara kanmamak için,isteyen cevap yazıyor o konulara da .

Bana pek gerekli gibi gelmedi,sizin bizim kazandığımız siteler zaten forumda tanıtılıyor diye düşünüyorum isteyen oralardan gelir ben neodan clixsenseden kazandım diyelim onların tanıtımı yapılır yapılmazsada ben yaparım :) Ne ile meşgulum (tanıtılan sitelerin hepsiyle meşgul arkadaşlar vardır ) ne kadar yatırım yapıldığı (istatistik bölümü) olan şeyler gibi geliyor.

ElisaMcCline

Sümer abi,
Hakan zaten bahsetmiş ama sen benim de yazmamı isteyeceksin, o yüzden yazıyorum :)

Bugüne kadar bu ve benzeri sadece birkaç konu açıldı ama reflink kasmak dışında kayda değer bir bilgi içermediği için kaldırıldı.
Herkes bu ve benzeri konuları açmakta özgür. Reflink vermeden site bilgilerini de verebilir ki önemli olanlarını zaten imzasında paylaşabiliyor.

Forum yönetimi olarak kimseyi bir konuda bilgi paylaşımı için yönlendirmemeye çalışıp, genel olarak yoğunlaşılan bir konu varsa, o konu için ayrı alan açıyoruz.
Bu daha doğru oluyor. Örneğin youtube son dönemde forumda dikkat çekiyor. İlgi devam ederse ayrı alanı olacak.

Kendine ait success story konusu açabilirsin. Devamı gelir başka kişiler de düzgün konular açarsa, ayrı bir konusu olabilir tabi ki.
Açıkçası, devamlılığı olan bir konu olmayacağını düşünüyorum.

greant64

hem güzel bir soru olmuş hem de cevaplar da olumlu ve destek verici nitelikte olmuş.

herkese çok tşkler

Elektronick

Sümercan bey sizi tebrik ederim hic yatırım yapmadan iyi kazanmıssınız bende hic yatırım yapmadan ilerleyen bir kisiyim acıkcası sizin tecrübelerinizden de yararlanmak isterim tesekkürler  :)

Asilay

abi helal olsun :D 1000 dolar ciddi bi rakam.. Hemde yatırımsız. Ben yatırdığım halde o kadar kazanamıyorum :D