İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Asilay - 01 Eylül 2014, 00:56:54
İnş. inş. hexclick sitesine yatırım yapan var mı. ? Daha doğrusu duyan var mı =)  Reklam paketi alarak haftalık kazanmayı vadediyor site. Üye olmak içinde sponsor id şart koşuyo. yoksa admin kendi sponsor id'sini veriyo. Üye olmak isteyenlere id'mi verebilirim =)

Forumda tanıtımı yok gördüğüm kadarıyla.
Tanıtım yap istersen, ilgilenenler gelir zaten ;)

Asilay

Bu siteye yatırım yapmadan konuyu açmak istemiyordum ama yarına kadar biri açmazsa açarım konuyu. Hexclick'e göz attın mı admin ?

hakanatik01

Göz atıp aydınlatırsan memnun oluruz admin boşuna konu tanıtılmamış olur sen olur dersen.

Asilay

Siteyi inceledim zaten. Uzun zamandır takibimde. Kısaca bahsedeyim o zaman yarında konusunu açarım.  Siteye sponsor id ile üye olunur. Sponsor id'n yoksa site admin'in id'si ile üye olursun. 2 türlü kazanç sistemi var. Birisi uzun vadeli haftalık kazancı düşük paketler. Birde kısa vadeli haftalık kazancı yüksek paketler var. Kesinlikle kısa vadeli haftalık kazancı yüksek reklam paketlerini öneririm. 25 hafta boyunca kazandırır. Uzun vadeli paket 100 hafta kazandırır ama dediğim gibi haftalık kazancı düşük.

Bu paketlere regular paket denir. Haftalık kazancı yüksek olana ise swift paketi denir. En yüksek swift paketi $25.000 dolar. Haftada $3500 dolar kazandırır. Toplam 25 hafta boyunca kazandırır. 25 hafta sonunda toplamda $87500 dolar kazandırmış olucak. En düşük swift paket $100 dolar. Haftalık$10 dolar kazandırır. Toplamda $250 dolar. Regular pakette en düşük paket $25 dolar, Haftada $1 dolar kazandırır. 100 hafta kazandırıyor. Toplamda $100 dolar.En büyük regular paket $ 3000 dolar. Haftada $180 dolar kazandırıyor. Toplam  $18000 dolar. En iyisi dediğim gibi swift paket.

Sponsor id'm 28353736

hakanatik01

HYIP mi yani ? yada JSS - BB tarzı bişiye benziyor daha çok :) Neyse tanıtılınca ayrıntılar görülür ;

Asilay

Online olarak sordum. Hyip olmadığını söyledi. Reklam şirketi.

ElisaMcCline

Ben net olarak söyleyeyim, HYIP oluyor kendileri :)

Asilay

Online soru sorduğumda bana söylediği şuydu. Biz reklamlardan elde ettiğimiz geliri üyelerle paylaşıyoruz tarzında bir mesajdı. Aksi takdirde evet biz hyip siteyizde derdi ama öyle birşey demedi. Nerden çıkardın hyip olduğunu

abcb

Tecrübe diyelim biz buna, kısaca  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Asilay - 01 Eylül 2014, 01:34:55
Online soru sorduğumda bana söylediği şuydu. Biz reklamlardan elde ettiğimiz geliri üyelerle paylaşıyoruz tarzında bir mesajdı. Aksi takdirde evet biz hyip siteyizde derdi ama öyle birşey demedi. Nerden çıkardın hyip olduğunu

Yatırım şartı varsa ve belirli yatırıma istinaden günlük/aylık/haftalık .... vs sabit bir gelir sunuyorsa, bu site bir HYIP sitedir.
Kazancının kaynağı bizi ilgilendirmiyor.

Gerçekten kendine ait ve kullanıcı ve yatırımcılara ihtiyaç duymadan bir kazanç elde edebiliyorsa, o zaman neden yatırım alıp kazancını paylaşıyor ?
Kullanmak için yatırıma ihtiyacı yoksa, neden yatırım alıyor. ?