İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Süre belli değilki ama yahu :P(2 sene yazmış y:m sizlerde zamanla  kazanırsınız ) Sabırla olur nazar etmeyin neolur tıklayın sizinde olur :PP :) PTCde genelde böyle oluyor yalnız kaybettiğini de kimse görmüyor he sümercan abi yazmış 1000$ kazanmışımdır 2000$ gitmiştir diyerek çoğu kişi böyle durumda nalet olsun der bırakır işte böyle durumlarda sümercan abi gibi azimle ve sabırla devam etmek gerek elbet eliyüzü düzgün bir siteye denk geliniyor :) PTC böyle yatırım yoksa kazanması zor yatırım varsa kazanmakta/kaybetmekte var bir yerde :P

Elektronick

Asilay

google'a grandbux yazınca bir arkadaşımız 960 dolar kazanmış. Buna ne demeli :D Öyle 2 yılda da kazanmamış. Tabii sebat da önemli bu sitelerde. Sümer abi'de o sebat'ı göstermiş :) Tebrikler  :y

hakanatik01

Daha iyilerini kazanan arkadaşlarımızda var :) Onların yatrıımı var ama yatırım yapıp aylık 400-500 lira net kar eden arkadaşlarda var aramızda önemli olan sizin yönetim ve yatırım miktarınız 960$ almış ama belki 2000$ yatırım yapmış değilmi? sumercan abinin hepsi kar  2 yılda ;)  yoksa bknz. elisa hocanın neobux banner'ı var orada 20K+ kazanmış her ayda 100$ çekip duruyor :P yada bilge hcoa var oda her ay 200-300 alıyordur clixsenseden :P :) önemli olan sizin verdiğiniz emek,yatırım ve stratejiniz ;)  Yenisiniz daha onu kazandım bunu kazandım diyende çok çıkacak yalan yanlış yönlendirme yapanda günde 5$ kaznıyorum diyenelrde çok çıkıcak ama ne kadar yatırım yaptığını söylemz çoğu :P :) siz yatırım düşünmezsenizde günlük tıkınızla alacağınız maksimum 0,05i geçmez büyük ihtimalle :P

Asilay

inş. bizimde öyle kazançlarımız olur.

6il9in

Şekilmiş Bannerimizde Ortak  -:))  :P  :D  (gyk)

Asilay

Sayın admin  büyük kıskanıyorum seni.Ayrıca tebrik ediyorum $28.000 Dolar kazanmak büyük başarı Neobux gibi ptc sitesinden.  (spk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilqin - 01 Eylül 2014, 00:43:59
Şekilmiş Bannerimizde Ortak  -:))  :P  :D  (gyk)

Statik banner, yarın artmış olur biraz daha, oradan takip edersin artık payını :PP

Alıntı yapılan: Asilay - 01 Eylül 2014, 00:46:25
Sayın admin  büyük kıskanıyorum seni.Ayrıca tebrik ediyorum $28.000 Dolar kazanmak büyük başarı Neobux gibi ptc sitesinden.  (spk)

Teşekkürler :)
Çok daha iyi kazanç sahibi olanlar var, vakit geçirmek adına bakarsak hoş tabii ki bu rakamlar :)

Hepiniz daha çoklarını kazanırsınız inşallah :y

Asilay

İnş. inş. hexclick sitesine yatırım yapan var mı. ? Daha doğrusu duyan var mı =)  Reklam paketi alarak haftalık kazanmayı vadediyor site. Üye olmak içinde sponsor id şart koşuyo. yoksa admin kendi sponsor id'sini veriyo. Üye olmak isteyenlere id'mi verebilirim =)