İnternetten para kazanma

Başlatan CHeLeP, 13 Eylül 2011, 17:05:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bayram4558 - 30 Ekim 2015, 17:42:37
Bu konuda olmadı diye hatırlıyorum ama büyük harf konusunda olmuştu zaten yazmıştım sorun olur mu diye demek ki oluyormuş.

Devam etmediğiniz sürece, sistem uyarıları da sadece size bu uyarının verildiği bilgisinden öteye geçmiyor.
Yani bizim için önemli olan uyarıları dikkate alıp almadığınız. Ve bunu hatırlayabilmemizin tek yolu bu kayıtlı uyarılar.
Tekrarı olmadığında zaten silinecektir. :)

Ayrıca evet, özür dilerim, başka biriyle karıştırmışım.
Tayfun arkadaşımızın bir uyarısını hatırlıyorum ama farklı bir arkadaşa yapılmış uyarıymış. :y
Kayıtlı ilk uyarnız, yai bir değişiklik yok :)

bayram4558

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 31 Ekim 2015, 01:16:58
Devam etmediğiniz sürece, sistem uyarıları da sadece size bu uyarının verildiği bilgisinden öteye geçmiyor.
Yani bizim için önemli olan uyarıları dikkate alıp almadığınız. Ve bunu hatırlayabilmemizin tek yolu bu kayıtlı uyarılar.
Tekrarı olmadığında zaten silinecektir. :)

Ayrıca evet, özür dilerim, başka biriyle karıştırmışım.
Tayfun arkadaşımızın bir uyarısını hatırlıyorum ama farklı bir arkadaşa yapılmış uyarıymış. :y
Kayıtlı ilk uyarnız, yai bir değişiklik yok :)

Sn. Yönetici @ElisaMcCline kusura bakmayın biraz acemilik var bizde bundan sonra böyle bir şey olmayacak ama büyük harf genelde dalgınlığıma geliyor o konuda söz veremiyorum.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: mrrcavc - 30 Ekim 2015, 16:12:09
Yatırımsız ve referansladan bolca para kazanabileceğim sağlam ödeme yapan site var mı beyler?  (spk)

yok (spk)

capaxa

Yatırım yapmadan kazanmak isteyenler "task" işine yönelmeli.. Tabi bu biraz da taskları becerebilmenize bağlı..
İster clixsense , neobux vs. üzerinden hem ptc, hem anket , hem task yapıp ister crowdflower elite üzerinden sadece task yapıp para kazanabilirsiniz.
Tasklarla ilgili forumda
http://www.gelirkapisi.com/gpt/
bu alt bölüme bakabilirsiniz..

Ayrıca clixsense ve neobux la ilgili forumdaki konuları da konuları okursanız bilgi verir size.
Yatırımsız iyi bir kazanç ancak bu şekilde oluyor.. Biraz alın teri döküp uğraşınca aylık hiç azımsanmayacak miktarlar kazanılıyor.

6arti9

Yandex toloka dan da görev yapabilirsiniz
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

KA4

Biraz araştırınca  sapma sapan şeyler çıkıyor  siz özetlermisiniz acaba bitcoin nedir  nasıl bitcoin hesabı açarım bitcoin ile nasıl ödeme yaparım

sametseven

Daha bugün crowdflowere üye oldum. Neo hesabım da yeni ikinci hesap. Bana bir jest yapıp level 3 task açmışlar. 25 dakikadır duruyor ama yapamıyorum tabi :P

kadir5500

ücretsiz bir site kurup Burdan kazanç sağlayabilirmiyim ?

daha sonra host domain nasıl bilmiyorum bu konuları da biraz olayı kavrayıp iş yapabilirim ama önce bunu soruyum istedim ücretsiz web sitelerinde kazanç sağlamak mümkün mü ?

1 Numara !

Tabiki mümkün blogger açıp güzel bir site haline getirdikten sonra adsenseye başvurun ve kazanmaya başlayın