Hoş Geldiniz !!!

Başlatan ElisaMcCline, 10 Nisan 2011, 04:32:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar öncelikli ilk alanımız burası olsun istedim....
En azından Genel forum konulu neobux konularını paylabileceğimiz, kimler var kimler yok görebileceğimiz bir konu ...

Genel PTC talepleri de oluyordu zaman zaman neo forumda...
Forum sizin... Başka bir konu ile ilgilenmek isteyen ilgilenebilir. Canınız nasıl arzu ederse :)

Forum çok önce açılmak istenmişti.. Eski konular var... İlgilenmeden geçin...
ben birkaç yeni konu gireyim dedim ama doğaçlama olarak, zamana ve sizlere bırakmak daha doğru olacak :)

Hoş geldiniz :)

1gin

Hmm... Demek daha rahat konusabilecegimiz bir platform da var artık, öyle mi? :)
E hadi hayırlı olsun, o halde.
NeoBux'taki muhabbet ortamı burada oluşacak mı? Görelim bakalım...

Bu arada vcBux 'ta ödeme sorunları var galiba. Önceki günlerde Alertpay pasif, Paypal aktifti.
Ben Alertpay'in aktifleşmesini beklerken, bu sefer Paypal da pasifleşti. Ata göz diken ben, altımdaki eşekten olmasam bari!  :P

Sizlerde durum nedir acaba? Ödeme isteme sayfasına girebiliyor musunuz?

universitely76

Evettt öncelikle gözümüz aydın beklemekte olduğumuz forumumuza kavuşmuşuz. Hayırlı olsun tüm bu bekleyişte olan arkadaşlara :)
Bir(1)gin :) hocam neo'daki ortamı sağlarız burada inş yeterki oradaki arkadaşlarımız buradan haberdar olsunlar gelsinler. Gerisi çorap söküğü gibi gelir :)
Neyse sözü uzatmayalım artık evet söz milletin :D
Şu sıra imzasız'ım...

memirhan

merhaba peşinizdeyim ona göre hayırlı uğurlu olsun ;D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: 1gin - 10 Nisan 2011, 14:58:14
Hmm... Demek daha rahat konusabilecegimiz bir platform da var artık, öyle mi? :)
E hadi hayırlı olsun, o halde.
NeoBux'taki muhabbet ortamı burada oluşacak mı? Görelim bakalım...

Bu arada vcBux 'ta ödeme sorunları var galiba. Önceki günlerde Alertpay pasif, Paypal aktifti.
Ben Alertpay'in aktifleşmesini beklerken, bu sefer Paypal da pasifleşti. Ata göz diken ben, altımdaki eşekten olmasam bari!  :P

Sizlerde durum nedir acaba? Ödeme isteme sayfasına girebiliyor musunuz?

Şahsen Aynı ortamın oluşması gibi bir beklentim yok :)
Orada konuşıulamayan herşety için ayrı bir platform olmasıydı amaç.
zaman zaman neo ile zaman zaman PAypal-Alertpay değişimleri ile ilgili bir sürü konuşulamaz konu çıkıyor.
Birilerinin işine yarasın yeter :)

Bu arada siz söyleyince baktım, benim daha zamanım gelmediği için açmıyor ama bir arkadaşa baktırsım sonra hemen, maintenance diyor.
Forumda şakasını yapmıştım ama, yingyang boşalttı galiba kasayı :)

Forum da kaynamış evet... sanırım oradaki gelişmeleri takip etmek daha doğru olacak.. Vc forum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 10 Nisan 2011, 15:21:33
Evettt öncelikle gözümüz aydın beklemekte olduğumuz forumumuza kavuşmuşuz. Hayırlı olsun tüm bu bekleyişte olan arkadaşlara :)
Bir(1)gin :) hocam neo'daki ortamı sağlarız burada inş yeterki oradaki arkadaşlarımız buradan haberdar olsunlar gelsinler. Gerisi çorap söküğü gibi gelir :)
Neyse sözü uzatmayalım artık evet söz milletin :D

Walla kimseye haber verdirtmedim Anıla. Reklamı da bilerek TR için vermedim, genel. Amaç ss olsun :)
Madem bizim için açıldı bir süre daha öyle kalsın dedim :) Yoksa en az 1 ay daha açılmmazdı burası.
Forumda aktif olanlar zaten görecektir. Gerisine de gerek yok zaten. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: memirhan - 10 Nisan 2011, 15:41:32
merhaba peşinizdeyim ona göre hayırlı uğurlu olsun ;D
Eywallah :) Hepimize hayırlı uğurlu olsun. :)

Anıl da sağolsun mod yapmış... Hiç haz etmiyorum şöyle etiketlerden.. :(
Sanırım gerekirse müdahale edebileyim, kim glelir ne yazar belli olmaz diye...

nouma26

Bende bu arenaya yeni gelenlerdenim.Neobux ta henüz yazamıyorum.Bari buraya yazayım ;D.Paylaşım açısından burası iyi olmuş.Umarım kalıcı olur.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 10 Nisan 2011, 17:07:45
Bende bu arenaya yeni gelenlerdenim.Neobux ta henüz yazamıyorum.Bari buraya yazayım ;D.Paylaşım açısından burası iyi olmuş.Umarım kalıcı olur.

Forumdan banlanma korkusu olmadan konuşulabilecek bir yer olsun mantığıyla çıktı zaten bu düşünce.
Millet biribirine MSN veremiyor,  PM atamıyor, referans veremiyor.
Forumu dilediğinizce kullanabilirsiniz.
Daha sonra herkese açık hale gelmeden bizim için ayrı bir alan yaratılacak. Oaylanmayanların giremeyeceği.
Aynı zamanda Diğer genel PTC mensubu olan kişilerle de iletişiminiz olmuş olacak.

Hem genel bir kazanç yöntemleri ve aynı zamanda dışarıdan kimsenin olmayacağı bir mini neo özel forumu ;)
Kulağa hoş geliyor :)
Yürümesze zaten bir süre sonra kazanç sistemleri olarak açılacak.
Ben neo kullanıvıları için de daha güvenli ve rahatça konuşabilecekleri bir liman olsun istedim..
Umarım işe yarar ve devam eder :)

nouma26

Yukarıda Anıl arkadaşımıza moderatörlük için sitem etmişsiniz.Ama bence en doğrusunu yapmış.Bu işin içinde olan ve bilgi birikimi olan kişiler diğer kişileri doğru ve yanlışlarında yönlendirebilecek ve uyarabilecek nitelikte olmalıdır.Neobux ta geçirdiğim ve forumda gördüğüm kadarıyla bu kişilerden birisiniz.