Forum Kullanımı Hakkında

Başlatan hamzakursad, 12 Eylül 2013, 17:35:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nukhet

Alıntı yapılan: paragelsinde - 29 Ağustos 2014, 00:53:56
denemek lazım :) belki oda mail atar
Mail atsa iyi de :) Ya direk formdan atarsa napçaz :'(

paragelsinde

kampanya düzenleriz geri alsın diye artık :))

nukhet

Alıntı yapılan: abcb - 29 Ağustos 2014, 00:55:00
Manyaktır ne yapsa yeridir (Konya'lı kaşık ekibi kuralım birde  :PP ) Nükhet şimdi bunlar bunu da bilmez yaa  (d)
Kızmaz kızmaz  :PP
Abcb hocam Üçler mezarlığının yan tarafında, tam Mevlana Hazretlerinin karşısındaki etli ekmekçi çok lezzetli yapıyor, Mezarları oradan ayarla bari , arkadaşlar öğlen yemeğini orda yerler :g

nukhet

Alıntı yapılan: paragelsinde - 29 Ağustos 2014, 00:56:06
kampanya düzenleriz geri alsın diye artık :))
Küserimki beni formdan atarsa Elisa hocaya :S

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: paragelsinde - 29 Ağustos 2014, 00:49:14
evet geçenlerdede ben bu şekilde uyarı aldım. adminim avatar lisans hakkı mı lazım ne yapmak gerekli

Heryerde bulunan bir resim ise, kimse hiçbirşey diyemez, en fazla karışmasın diye değiştirmek isterseniz değiştirirsiniz :)
Bir ara birkaç kişinin aynıydı, peşpeşe yazınca komik görünüyordu mesela, kendiyle konuşuyor gibi :)

Bahsi geçen avatarın durumu biraz daha farklı bildiğim kadarıyla.
Kişisel ve gerçek bir resimden oluşturulmuş yani.

abcb

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 00:57:20
Abcb hocam Üçler mezarlığının yan tarafında, tam Mevlana Hazretlerinin karşısındaki etli ekmekçi çok lezzetli yapıyor, Mezarları oradan ayarla bari , arkadaşlar öğlen yemeğini orda yerler :g

Dur önce ben bi gidip yiyim  8)
Aklımda hep musalla vardı, üçler mezarlığından çok korkarım  :PP tamam tamam orası olsun, çok kasvetli orası  8)

nukhet

Dün uyarılsaydım iyi olurdu Halise hocama bilmeden saygısızlık etmiş oldum :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nükhet - 29 Ağustos 2014, 00:51:46
Ya arkadaşlar ben Elisa hocamın avatarını çok beğeniyorum, kullansam beni dövermiki acaba? Ama Konya lıyım diye Denetim Kurulu başkanı seçildim ya, belkide kızmaz :D

Size de kişisel birşey bulalım :) Avatar bir süre sonra kişiyle özdeşleşiyor :)
Yabancı formlarda dahi artık avatarımla tanıyorlar neredeyse, uzun süre kullandıığınızda bir parçanız gibi oluyor :)

Sistemdeki avatarlar dışında, kendinize avatar yükleyebiliyorsunuz forumda, haberiniz olsun.
yani olanlardan seçmek zorunda değilsiniz :)

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Ağustos 2014, 01:01:50
Size de kişisel birşey bulalım :) Avatar bir süre sonra kişiyle özdeşleşiyor :)
Yabancı formlarda dahi artık avatarımla tanıyorlar neredeyse, uzun süre kullandıığınızda bir parçanız gibi oluyor :)

Sistemdeki avatarlar dışında, kendinize avatar yükleyebiliyorsunuz forumda, haberiniz olsun.
yani olanlardan seçmek zorunda değilsiniz :)
Bu avatar bulma işini Hakan hocama bırakmayında aman diyim :) Kesin ihtiyar bir kadın resmi bulur bana :g

paragelsinde

eyvallah hocam....